POSTED IN Demokrati

Avstanden mellom ‘elite’-politikere og befolkningen øker!

Arbeiderpartiet – Et parti i solnedgangen

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Amund Garfors

De som så valgsendingen på NRK i går kveld (den 5. september) fra Tromsø, der AUF-leder Astrid Willa Eide Hoem var samlet med sine, de kunne neppe unngå å ha sett hennes desperasjon etter at skolevalget var unnagjort. Og der AP var kommet ned på 17% og blitt landets tredje største parti. Der satt hun sammen med Statsminister Jonas Gahr Støre og beit negler mens Gahr Støre var likbleik og kom med denne samme vanlige svada og forklaring, om at dette var for dårlig og at snart snur alt i deres favør. Ja, det er jo lov til å drømme, men når man nekter å ta til seg realitetene og lever i en fantasiverden, da må det ofte gå slik.

Skulle så gjerne høre at disse menneskene som elsker makta, kunne snakke litt om menneskene i dette landet som sliter, de som ikke klarer hverdagen, de som får høyere og høyere renter, der husleia stadig øker og strømprisene og matprisene går i været. Ja at de bryr seg om landet vårt, om ting som er fullstendig på trynet, en infrastruktur som ikke henger med, at de hadde litt innsikt og forståelse av folks problemer i en tid der både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg danser etter ordre fra fascisten Klaus Schwab i Davos. Og som har sagt det like ut, at folk flest skal få et helvete, de skal fratas alt de har. Men der de likevel skal være lykkelig, hva han nå mener med det? Kanskje en billig begravelse? Nei, ikke veit jeg!

Men en ting er sikkert: Alt vi nå ser og opplever er et stort spill for galleriet! Dette har vi skjønt, mens Gahr Støre og hans koryfeer i AUF skjønner ikke at de er avslørt. Selv om han legger ansiktet i de riktige folder, slenger hode fra sise til side, mens han alvorlig ser inn i TV-kameraet og snakker om «valget de skal vinne» der han kommer med sin oppskrift på taktisk løgn som ikke lenger er salgbart, så ser det ikke ut som han lært noe som helst helt fra den tiden han var var puddel og koffertbærer til Gro Harlem Brundtland. Tror nok at Jonas Gahr Støre bare må innse at hans dager som AP-leder er over?! Han satte kniven i ryggen på Trond Giske og med god hjelp fra muslimen og pakistaneren Hadia Tajik, et tragisk og skammelig angrep på den eneste mannen innafor AP som kunne reddet partiet i denne ondskapens tid. Der Gahr Støre har båret ved til bålet, og der han er avslørt som den forræder han er!

Sannheten er den at Jonas Gahr Støre har levd i ei boble, der han aldri har orket å bry seg med vanlige menneskers problemer. Gahr Støre jobber for storfinansen, for Brussel, for FN, for NATO, for Davos og for disse krigsprofitørene og generalene i Pentagon. Ikke minst håper han på invitasjon fra den demente, gamle og syke Joe Biden som sitter i Det Hvite Hus og ber Norge finansiere krigen i Ukraina og fylle landet med våpen. Selv om det ligger 1000 soldater nedslaktet å slagmarka hvert eneste døgn, så ser det ikke ut som dette bekymrer Gahr Støre noe nevneverdig. Og i tillegg har han sin gode venn Jens Stoltenberg i NATO, som aldri får nok blodsutgytelse. Der han forteller hele verden at det enste som kan stoppe slaktehuset i Ukraina er mer våpen, mer ammunisjon og masse penger!

Ja, alt dette mens folk flest går tom for penger, gamlingene går tannlause fordi tannlegeregningene blir for høye, folk går i matbutikkene og tømmer disken med mat som selges for halv pris fordi den er snart er utgått på dato. Og der ingen veit om de vil klare å betale husleia eller rentene når vi kommer til 2024.
I tillegg går AP inn for denne svindelen som de kaller for det «grønne skiftet» der de skal fase ut fossil energi, men samtidig skal de også fase ut det norske folk i en rasende befolkningsutskifting. Og der er ikke skiftet grønt men brunt. Noe vi tydelig ser i de største byene.

Jonas Gahr Støre og hans kompanjong, den fordekte sosialisten Erna Solberg – da snakker vi om en ‘elite’ av yrkespolitikere som gir totalt blaffen i folket og i fedrelandet. Der de gjemmer sin forakt for den grå massen av velgere som skal tynes og plages. Der de med sine falske smil og løgner av typen «nå er det vanlige folks tur»…

Men snart er det vanlige folks tur til å kaste ut disse kjeltringene fra både kommunestyrer og fylkesting.

Godt valg.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Takk, Amund! Du sier det helt rett. Men så får vi se hva der er av substans i folket? Vi har jo sett hvor stor prosent gjerne ville vi skulle være like dumme som dem selv, ingentingene som brettet opp ermet.

  Svar
 • Speil speil på verden der, hvem er eklest i landet her, erna eller jonas? Stoltenbergene tar seg av det meste, den ualminnellige heslige Huitfeldt, ingenting av verdi.

  Svar
 • «dette var for dårlig og at snart snur alt i deres favør» Dette kunne Lening også helt sikkert sagt.

  Svar
 • Hva er det vi har politikere og nasjonale myndigheter for; – en kostnad for hele nasjonens innbyggere?
  Det må ( burde) vel være å holde oversikt over resurser som tilhøre alle, og sørge for at dette/disse kommer innbyggerne til gode.
  Og at det penge-økonomiske systemet, og rentene, som nasjonens økonomer holder oversikt over, skal sørge for at innbyggernes tilsidesatte arbeidsoverskudd holdes i samme verdi som nasjonens pris & lønnsutvikling. ( Ikke utviklingen i f.eks. USA eller EU.)
  Sørge for at nasjonen produserer mat nok på egne områder på land og i vann slik at vi får matsikkerhet også i turbulente tider. Der matsikkerhet er viktigere enn avgiftene til administrasjonen.
  Sørge for at kommunene legger ut nødvendige områder til bolig og næringsbygging slik at boligprisene holdes stabile og /eller synker.
  Kort sagt forutsigbarhet. – Slik at innbyggerne kan planlegge og bygge eget liv, år for år.
  – Med egne krefter, i stolthet. Uten en administrasjon som stjeler stoltheten og prøver å innbille innbyggerne at det er politikerne som forsørger befolkningen.

  Så ser vi at politikerne ikke har innbyggerne, men overnasjonale krefter, som sine herrer.
  Både når det gjelder nasjonens resurser og penge-økonomi.
  Både nasjonal stolthet og stolthet over å styre eget liv plukkes fra hverandre/bort; – bit for bit.
  Innbyggerne skal bli leilendinger. Både overfor nasjonens administrasjon, og igjen overfor deres udemokratiske, over-nasjonale, herrer.

  Nå er det valgkamp. Så ser vi at det forsøkes å innbille innbyggerne at de lever i et demokrati, så de holder seg rolige. Det deles ut penger til forskjellige interessegrupper, som valgflesk.
  Uten å fortelle at det er ( litt av ) innbyggernes egne penger, – som like frekt ble stjålet i forrige periode.
  Innbyggerne blir behandlet som idioter, – som da selvfølgelig erhverver en idiot-kultur & mentalitet, – og tror at det er slik det skal være.

  ‘ Pølsepartiet sanket flest tilhengere denne gangen, og derfor får alle som deltok pølser. De som ikke brukte stemmeretten sin, blir derimot skuffet. De ville jo egentlig ha pizza.
  – Det er slik et demokrati er. Den som får flest stemmer, vinner, forteller reporteren.’
  nrk.no/trondelag/valg-2021_-slik-skal-tv-bra-fa-folk-med-utviklingshemning-til-a-bruke-stemmeretten-1.15529759

  Svar
  • Igjen:
   «Hva er det vi har politikere og nasjonale myndigheter for ?»
   Hva bygger landet? Politikere som ikke skaper noe, annet enn uforutsigbarhet?
   Produksjon av reelle varer/verdier, – eller skatter og avgifter? :

   ‘For hele Norges produksjon av laks og ørret, låner vi for hele landet et sjøareal på størrelse med Trondheim kommune og Selbusjøen. Det benytter vi til å produsere 17 millioner måltider med laks – hver dag, året rundt.
   Alle andre ressurser for å produsere denne mengden, hentes ikke fra en felles naturressurs, men tilføres gjennom investeringer i anlegg både i sjø og på land, og andre innsatsfaktorer som fôr, vaksiner og annet.
   Påstanden om at verdiene fra havbruk har blitt hentet ut skattefritt i mange år, er fullstendig skivebom. Totalt ble det akkumulert 3,1 milliarder kroner av alle skattene fra havbruksnæringen i Trøndelag i 2021. Dette tilsvarer hele ti prosent av de frie inntektene til Trøndelag fylkeskommune og alle fylkets kommuner. I tillegg kommer inntekter staten og kommunene får ved salg av havbrukstillatelser. På toppen av dette er havbruksnæringen tydelig på at det er rom for skatteøkning. Men regjeringens forslag og prosess for innføring av grunnrenteskatt var dessverre langt fra god, og de negative konsekvensene av regjeringens modell er mange.’
   adressa.no/midtnorskdebatt/i/wAQbk1/nei-det-er-ikke-witzoee-det-er-synd-paa

   Svar
 • Ahh så ufattelig bra Amund! Rett i smørøyet sant. Partipolitikk er gått ut på dato for lengst. Råttenskapen i Apepartiet stinker. Erna er ikke bedre! Hun har forrådt sit folk hun og. Han som stjeler solbriller ser NATO. Latteren til finans politikeren har stilnet. Sannheten er at ingen av politikerne bryr seg om folket i Kongeriket! Veike forædere som slikker nazisten Klaus i rumpa!
  De forakter folket! (Og så undrer de seg over politikerforakt)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Arbeiderklassen har aldri tjent på krig.

Hvilken klasse støtter den norske venstresiden i Ukraina?

Forrige innlegg

Med den nye Koran-loven i Danmark:

Åpner Danmark med den opp for Sharia-lovgiving?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.