POSTED IN Apekopper

Apekopper kan bli den nye skremselen

Ble det planlagt for minst et år siden? Skal WHO erklære ny pandemi?

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oversatt av Northern Light

Apekopper virusutbruddet ble simulert i en generalprøve i mai i fjor, på samme måte som Event-201 var generalprøve på Covid-pandemien.

Presse og media rundt om i verden er i alarmberedskap over verdens første globale utbrudd av apekopper i midten av mai 2022, bare ett år etter at en internasjonal biosikkerhets-konferanse i München gjennomførte en simulering av en «global pandemi som involverer en uvanlig stamme av apekopper» fra midten av mai 2022.

Apekopper ble først identifisert i 1958, men det har aldri vært et globalt apekopper-utbrudd utenfor Afrika før nå, i nøyaktige den uken i og i nøyaktig den måneden som ble forutsagt av biosikkerhets-deltakerne i den pandemiske simuleringen året før.

Ikke et ord fra epidemiologene Jennifer Nuzzo og Bill Hanage (se bilde i orginal-artikkelen, som viser deres involvering) om de synes det er noe merkelig med det første globale apekopper-utbruddet som skjedde i midten av mai 2022, et år etter at de var rådgivere for den internasjonale biosikkerhets simuleringen av et globalt apekopper-utbrudd som skjer i midten av mai 2022.

Den amerikanske regjeringen er på banen med en bestilling på 13 millioner apekopper-vaksinedoser fra Bavarian Nordic, og WHO er klar over situasjonen. Det globale apekopper-utbruddet, som skjer på den nøyaktige tidslinjen forutsagt av biosikkerhetssimuleringen av et globalt apekopper-utbrudd et år før, har en slående likhet med utbruddet av COVID-19 bare måneder etter Event 201, en simulering av en koronaviruspandemi nesten nøyaktig som COVID-19.

Event 201 ble arrangert i oktober 2019, bare to måneder før koronaviruset først ble påvist i Wuhan, av Gates Foundation, World Economic Forum, Bloomberg og Johns Hopkins. Som med Event 201, har deltakerne på apekopper-simuleringen så langt vært stille om at de har deltatt i en pandemi-simulering, med fakta som tilfeldigvis gikk i oppfyllelse i virkeligheten bare måneder senere.

En person som var til stede på både Event 201 og apekopper-simuleringen er George Fu Gao, direktør for Chinese Center for Disease Control. Ved Event 201 tok Gao spesielt opp temaet å motvirke «feilinformasjon» under en «hypotetisk» koronaviruspandemi. Gao var på Event 201 med Avril Haines, direktør for National Intelligence i USA.

Når det er sagt, vil jeg ikke sitte her og diskutere ville konspirasjonsteorier om at det kan være noe uvanlig med en global pandemi, som oppstår bare måneder etter en simulering av en global pandemi av akkurat den typen, etterfulgt av det første globale utbruddet som er et enda mer mystisk virus, bare måneder etter en simulering av et utbrudd av akkurat den viruset.

Hvis du vil være en god amerikaner og tjene en sekssifret lønn – eller være venn med folk som tjener sekssifret lønn – så gjør som myndighetene sier til deg: Sett deg ned, hold kjeft, bli hjemme, redd liv, ta din vaksineskudd, vis papirene dine og få barna dine til å tie stille.


Skrevet av Michael Senger.
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Min påstand er at personer med mRNA injeksjonen vil tåle Apekopper virus særdeles dårlig, da deres immunforsvar er sterkt redusert. Dette kommer særdeles til å ramme unge, da de heller ikke har fått vaksinasjon mot kopper viruset generelt. Uvaksinerte har ingen ting å frykte, annet enn hva WHO og myndigheter kan finne på av faenskap.

  Svar
  • – Den neste pandemien skal garantert få oppmerksomhet denne gangen! *flir + fnis*
   – Melinda og Bill Gates
   Dokumentert her:
   https://rumble.com/v13kefy-must-see-the-plan-who-plans-for-10-years-of-pandemics-from-2020-to-2030.html

   Svar
  • World Economic Forum har gleden av å kunngjøre at det vil holde sitt årsmøte 2022 i Davos-Klosters, Sveits, fra søndag 22. til torsdag 26. mai. Under temaet Working Together, Restoring Trust, vil årsmøtet 2022 være den første globale personlige lederbegivenheten siden starten av pandemien.

   ^For å få 194 land til å signere en avtale som overfører all makt til WHO under en pandemi er det veldig beleilig at vi plutselig fikk Apekopper og Ebola noen steder i verden. Det får våres helseminister som sikket har IQ over gjennomsnittet, men ikke høy nok til å gjennomskue helhetsbilde til NWO til å skrive under med lettelse.

   Lederen for Verdens helseorganisasjon har beskrevet apekopper som en ny «formidabel» utfordring for det globale samfunnet ved siden av Covid-19-pandemien og invasjonen av Ukraina, ettersom byrået advarte mot økende tilfeller av viruset.

   De fremstiller seg selv som total uunnværlig for verdens helse og uten dem vil vi lide noe forferdelig. Dette er feil, og de er kuppet av «BIG PHARMA» og andre onde mennesker som bruker WHO som verktøy til å innføre «New World Order».

   For meg har WHO mistet all troverdighet. Vedlagt dokumentar forteller hvorfor.
   https://www.youtube.com/watch?v=2cl0O5ifgaQ&t=101s

   Svar
 • Dr. Robert Malone si meining om apekoppar:

  https://saksyndig.com/2022/05/23/apekoppar-sanning-versus-fryktporno/

  Malone jobba forøvrig sjølv med koppe-vaksinar i si tid.

  Svar
  • «Det kan lett kontrollerast med klassiske folkehelsetiltak. Det har ikkje høg dødelegheitsrate».

   Lik Covid. I forhold til vanlig influensavirus.
   Så får vi håpe at vi får informasjon istedet for frykt-propaganda denne gangen.
   Uansett vet vi at politikere & vår ‘ frie’ media har avslørt seg som ikke-etterettelige.
   Nok en gang.

   Svar
 • Ta det helt med ro, her i Norge er vi trygge takket være FHI.
  De har «tilfeldigvis» innkjøpt «vaksiner» mot apekopper, selv om de ikke hadde hørt noe særlig om dette «viruset» før.
  Bare sånn «helt tilfeldig» kom de over et parti, som de selvfølgelig kjøpte inn, «da det er greit å være forberedt» mot et virus de ikke hadde hørt om.
  Forøvrig enig med Rune S, dette biovåpenet vil nok «legge alen til likhaugene» etter C-19 «vaksinene» som folk ikke lenger vil ha, uansett tvang og trusler fra «myndighetene». «likhaugene» kan bli enorme denne gang grunnet «virkningen av vaksinene», intet immunforsvar betyr døden for den det gjelder.

  Forøvrig ganske interessant at i Johannes åpenbaring 16 sies det:
  Da hørte jeg en høy røst fra tempelet, som sa til de sju englene:
  «Gå og tøm skålene med Guds vrede ut over jorden!»

  1. Den første skålen: Grusomme sår
  2. Den andre skålen: Havet blir til blod
  3. Den tredje skålen: Vannet blir til blod
  4. Den fjerde skålen: Menneskene i veldig hete
  5. Den femte skålen: Mørke i dyrets rike
  6. Den sjette skålen: Samling på Harmageddon
  7. Den sjuende skålen: Jorden blir kraftig rystet
  Hvor 1. kan være sår fra pest/kolera/kopper.
  2. og 3. kan være blodet fra «konvensjonelle» krig hvor så mange blir slaktet at blodet fra dem vil farge vannet og jorden rød.
  4. kan være heten fra A-bomber, og 5. kan være A-bombe vinteren som følger etterpå.

  Videre heter det at «de som har tatt Dyrets Merke» ikke lenger kan angre seg, «angrefristen» er utgått på dato for disse, nå må de stå i det – till the bitter end.

  Svar
 • Smitte skjer visst mest ved sex. De som gjerne danser tett og går på one-night-stands er antagelig målgruppen som vil tilbys apekoppvaksinene FHI har kjøpt inn. Ungdommen.
  Afrikanske vitenskapsmenn synes denne plutselige endringen er forbløffende: «det må være noe nytt som skjer i vesten», sier den ene. Bevisst spredning? Kanskje noe som er tuklet med på laboratorier for å gjøre det mer dødelig? Vil folk takke ja til flere sprøyter nå som mange er skadet for livet eller døde? Vi får se.

  Svar
 • Northern Light.
  23 mai 2022 16:34

  Nok en orkestrert helsekrise på gang?
  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  De korrupte folkehelsetjenestefolkene i den vestlige verden, er agenter for Big Pharma når de deler fortjenesten av medisinene de godkjenner. De er nå i ferd med å påføre menneskeheten en verre katastrofe enn Covid-vaksinen. De vurderer å bruke koppevaksine for å beskytte mot apekopper. The New York Times, som er avhengig av farmasøytisk reklame, vil støtte den neste bølgen av en orkestrert «helsekrise» i tjeneste for Big Pharma som de er.

  Selv om medskyldige offentlige helsemyndigheter og Big Pharma ikke vil innrømme det, har mange fremstående uavhengige forskere konkludert med at Covid-vaksinen gir de vaksinerte et svekket immunforsvar. Koppevaksinen var alltid farlig selv for de med godt immunforsvar. Resultatet av å gi koppevaksine til de med svekket immunforsvar kan være å gi dem kopper og dermed nok en gang infisere befolkningen med et langt farligere virus enn Covid og apevirus.

  Grunnen til at folkehelsen er truet er ikke på grunn av Covid, ape-kopper eller annen sykdom. Folkehelsen er truet fordi folkehelsemyndighetene er markedsførings-agenter for farmasøytiske selskaper, og medlemmer av kongressen er avhengige av kampanjebidrag fra Big Pharma for deres gjenvalg. De som skal passe på offentlighetens helse, passer i stedet på sine egne interesser. Dette er grunnen til at Covid med sine munnbind, nedstengninger og uprøvde vaksiner var en katastrofe.

  Ingen har forklart hvorfor og hvordan apekopper, et problem i et lite område av Afrika, plutselig dukket opp på en gang over hele den vestlige verden. Ble viruset sluppet for å kunne fortsette Big Pharmas profitt og for å fremme pandemi-kontroll over alle land, som nå snart blir gitt til Verdens Helseorganisasjon? Er vi i ferd med å gjennomgå nok en fryktkampanje? Eller er noe enda mer ondskapsfullt på gang, som befolkningskontroll ved å infisere folk som har svekket immunforsvar med kopper?

  De vestlige befolkningenes godtroendehet og deres regimers falskhet er enorm. Ingen ondskap er hinsides en av Faucis kaliber. Folk har vist at de faller for hver frykt- og hjernevask-kampanje. Kan vi vente oss en ny «helsekrise» midt i en krig i Ukraina som kan eskalere, økende mat- og energi-priser, økende nasjonal gjeld, åpne europeiske og amerikanske grenser for innvandrere med høye kostnader for europeiske og amerikanske befolkninger når deres egen levestandard faller, og som ikke kan stole på sine egne regjeringer?

  Koppevaksinasjonen opphørte for fire tiår siden da sykdommen ble utslettet. Eldre generasjoner som ble vaksinert mot kopper er sannsynligvis immune mot apekopper. Yngre generasjoner er ikke det, og mest utsatt er de med et immunsystem har blitt svekket av mRNA-vaksinene.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 22 Mai 2022.
  Skrevet av Dr. Paul Craig Roberts.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert. Link til mer informasjon i artikkelen.
  Orginalartikkel: Another orchestrated health crisis in the works?

  Svar
 • Wasan Totland
  23 mai 2022 20:01

  Litt humor oppi det hele:
  Den amerikanske regjeringen er på banen med en bestilling på 13 millioner apekopper-vaksinedoser fra Bavian Nordic, og WHO er klar over situasjonen

  Svar
 • På’An Igjen ?
  Dette blir nesten for mye av det «gode» 😉
  Alle disse merkelige virusene de siste tiårene begynner nå virkelig å bli «latterlige» !
  (For merkelige er og blir de etter Biologisk standard og målestokk .. for å uttrykke det på den måten )

  I en tid der det nå har blitt «pøst» ut vaksiner som definitivt er mer skadelige enn virus i seg selv, så har vi nå attpåtil fått et såkalt apevirus på trappene !
  Dette appellerer nok til «Bavianene» i helsevesenet og FHI som begynner å bli bekymret for at cov.19 skal «tørke ut» 😉
  De er riktig nok ennå moderate i sine uttalelser om alvorlighetsgraden av dette Apeviruset, men bare vent , … De har ennå ikke fått vann på mølla !

  Vi må faktisk innse at det ikke er noen tvil lenger. .. Gale forskere i hemmelige laboratorier prøver bevisst å manipulere de dødeligste sykdommene på planeten for å gjøre dem enda mer dødelige!
  Det er dessverre ikke til å unngå at slike syke «skapelser» i det lange løp vil medføre at et stort antall mennesker vil ende opp døde og alvorlig syke som et resultat, .. – både av disse manipulerte virusene og dertil hørende «vaksiner» ! Vi har vel nok bevis nå – Eller ikke ..huh ???

  «Vi» vet at Laboratorier som drev forskning på Coronaviruset ser ut til å ha utført samme type forskning på apekopper for å gjøre dem mer dødelig for mennesker.
  Wuhan Laboratoriet (nå kjent for alle) eksperimenterte faktisk med Apekopper det siste året (2021). Dette ifølge en rapport som er sitert fra det faglige tidsskriftet Virologica Sinica. – Antar at vi har mye nytt i vente 😉

  Vi skal også en tur innom Ukraina !
  Vi vet at Ukraina har vært USA`s Mekka når det gjelder forskning som prøver å unngå internasjonale bestemmelser for tvilsom Biologisk forskning ulovlig etter internasjonale lover !
  Uavhengig etterforsker Dr. Benjamin Braddock hevder at en navngitt kilde ved ECDC
  (European Centre for Disease Prevention and Control) fortalte ham at foreløpige analyser av Apekopper bekrefter at viruset kommer fra et laboratorium og kan være relatert til USAs biologiske forskning i Ukraina.

  Dr. Benjamin Braddock. (Bioforfatter, miljøforkjemper, menneske- og dyrerettighetsaktivist) : …
  «ECDC-kilder forteller meg at den foreløpige analysen av Apekopper indikerer at det er ‘en tredje laboratoriestamme med ukjente egenskaper’ og at det snakkes om at dette på en eller annen måte er relatert til Moskvas anklager mot Amerikanske Biologiske aktiviteter i Ukraina,»

  Hva annet vi vet er at Det Amerikanske Forsvarsdepartementet utstedte en kontrakt for ‘COVID-19-forskning’ i Ukraina 3 måneder før COVID-19 offisielt eksisterte.
  Tro det eller ei , – men du bør tro det fordi det er sant !

  Vi vet at Verden begynte først å høre om et nytt Coronavirus tidlig i januar 2020 ikke sant?
  Dette var den offisielle «sannheten» , men sannheter og sannheter , Hvorfor viser data fra USAs regjering at det amerikanske forsvarsdepartementet (DOD) tildelte en kontrakt 12. november 2019 til Labyrinth Global Health INC. for ‘COVID-19 Research’, dette minst en måned før den påståtte fremveksten av det nye Coronaviruset og faktisk tre måneder før det offisielt ble kalt Covid-19..???

  Kontrakten som ble tildelt ble ikke bare instruert om at den skulle finne sted i Ukraina, men var faktisk en del av en mye større kontrakt for et «Biologisk trusselreduksjonsprogram i Ukraina». «Come on man» – Bullshit
  (Labyrinth Global Health Inc. har en registrert CAGE-kode for å gjøre forretninger med USAs myndigheter)

  En ting er krigen mellom USA og Russland i Ukraina, en annen krig jeg faktisk anser som mer alvorlig er krigen mot menneskeheten i seg selv, og den vil jeg påstå at USA fører an – Hvor dumme er vi egentlig ? Jeg er ikke på bølgelengde med Trump men at det «svømmer» mye rundt i sumpene
  «Over There» er det vel ingen tvil om 😉

  Svar
  • Vi har dessverre en del lydige «Sumpskapninger» her i Norge også men jeg skal ikke nevne dem ved navn fordi vi alle burde forstå hvem jeg sikter til 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fra Asia

Betraktninger om Ukrainakrigen.

Forrige innlegg

Tidligere USA-ambassadør i Moskva: «Våre diplomater lyger hele tiden».

Men da er tilliten ødelagt og forpliktende avtaler nesten umulig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.