POSTED IN Coronavaksiner, Endring av politikken

WHO delte dette budskapet:

Antivaksine-aktivisme er dødeligere enn global terrorisme

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Av Paul Joseph Watson

Verdens helseorganisasjon delte en video på Twitter med påstanden om at anti-vaksineaktivisme er dødeligere enn global terrorisme, atomspredning og skytevåpen, ja det gjorde de virkelig.

Videoen siterte Baylor College of Medicine’s Dr. Peter Hotez, som uttalte: «Vi må erkjenne at anti-vaksine-aktivisme, som jeg faktisk kaller anti-vitenskapelig aggresjon, nå har blitt en viktig global dødelig kraft». Hotez fortsatte med å hevde at 200 000 amerikanere døde av covid fordi de nektet å ta vaksinen, en påstand som ikke er støttet av noen kilde.

«Og nå sprer antivaksine-aktivismen seg over hele verden, selv til lav- og middelinntektsland,» la Hotez til. Nok en gang uten å oppgi noen kilde for sine tvilsomme påstander, hevdet Hotez at «antivitenskap nå dreper flere mennesker enn skytevåpen, global terrorisme, atomspredning eller cyberangrep».

Skjermbilde av Tweeten som WHO kom med

Legen fortsatte med å klage over hvordan skepsis mot vaksinene, nå hadde blitt en «politisk bevegelse» knyttet til «ekstrem høyreekstremisme» i både USA og Tyskland. Hotez ba illevarslende om «politiske løsninger for å løse dette». Ikke overraskende har respondenter på Twitter overhalt WHO fullstendig for å dele videoen. En peker på statistikk som tyder på at «Leger og «medisin» dreper flere mennesker enn bilulykker og våpen».

«Den største anti-vitenskapelige formidlingen har kommet fra WHO selv, da det stengte verden over et mildt virus med en overlevelsesrate på 99,97 %, og som selv den mest alvorlige dødelighetsraten ble rapportert med en falsk (dvs «positiv test»). Dere har bare dere selv å skylde på», sa en annen.

«Du er en absolutt trussel for samfunnet, Peter Hotez. En trussel mot det siviliserte samfunnet», kommenterte advokat Viva Frei, og la ut skjermbilder av hvordan Hotez kontinuerlig har bedt om munnbind og vaksinering av barn. Til tross for hans voldsomme entusiasme for munnbind og vaksiner, som han hevdet stoppet overføring av covid, ble Hotez selv smittet av covid i mai i fjor, og svarte selvfølgelig med å takke vaksinen.

Kommentar:

«Hotez er personlig aktiv innen vaksineproduksjon, og leder blant annet forskning på vaksiner mot Leishmaniasis, SARS og Chagas sykdom. Sammen med mikrobiologen Maria Elena Bottazzi, har han laget covid-vaksinen Corbevax».
Kilde: Nya Dagbladet, artikkel: WHO-läkare: ”Vaccinkritik mer dödligt än terrorism”, av Sofie Persson.

Dr. Peter Hotez – Foto: Eric Bridiers/CC BY-ND

Dette bare stadfester at WHO ikke er noe annet enn en frontorganisasjon for den farmasøytiske industrien. Hoetz har utviklet en covid-vaksine, og vil bli rik hvis legemiddeltilsynene godkjenner den, slik som Gates ble mye rikere med sine eierandeler i selskapene som fremstiller covid-vaksiner.

Det vil de sikkert, Big Pharma har sine folk i tilsynene, og godkjenner de fleste av sine egne medisiner.


Fra Global Research, publisert 9 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, video og twittermeldinger i originalartikkelen.
Originalartikkel: WHO: Anti-Vaccine Activism Is Deadlier Than Global Terrorism.


——–
Les mer om WHO her;

WHO fortsetter sitt hemmelige arbeid for å få global makt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • WHO har nettopp nå møte angående koronapass, fra 9. til 13. januar, nrk nevner det ikke med et ord, så vidt jeg kan se. Det skal vel gå stille og umerkelig for seg. Norge blir vel da representert ved vår dårlig kvalifiserte Helseminister Ingvild Kjerkol; kanskje hun har en ny og flink tale på lager. Om hvordan hun vil kneble enhver motstand i folket. Noe sånt, tipper jeg.

  Svar
  • FHI: «Vi må bruke penger på koronasertifikat i 2023»
   https://steigan.no/2023/01/fhi-vi-ma-bruke-penger-pa-koronasertifikat-i-2023/

   Galskapen episode 3 fortsetter, etter en lengre pause. Denne gangen har psykopatene lært, og neste såkalte pandemi vil bli introdusert i begynnelsen av 2025. Da vil digital helvete bli innført. Derfor er det meget viktig å få stoppet de ansvarlige for tilltak som fil informasjon, nedstengning, vaksinering etc. i nærmeste fremtid. Håper demningen rakner før året er omme.

   Svar
 • Northern Light.
  11 januar 2023 18:34

  Covid-vaksiner forårsaker AIDS: Sykdom og død vil øke når et mRNA-skadet immunsystem bukker under for enhver ny sykdom.

  Av Ethan Huff.
  Nylig ble en studie publisert i tidsskriftet Science Immunology, som viser at personer som blir «vaksinert» for covid med mRNA-injeksjonene, får en overproduksjon av et antistoff kalt IgG4 som resulterer i et svekket immunforsvar. Dette betyr at over tid vil den «fullt vaksinerte» miste sin immunitet, og vil ikke lenger kunne avverge coronavirus av noe slag, inkludert forkjølelse.
  Relatert: Masse-“vaksinering” for covid har ført til en stor økning av AIDS.

  Med hver påfølgende smitte, vil de som får injeksjonene bli stadig mer utsatt for sykdom. Motsatt vil de med naturlig immunitet bli mindre utsatt for smitte, fordi immunforsvaret deres fungerer ordentlig og kontinuerlig lærer å bekjempe mutasjonene og sykdommer. Siden de fleste er fullvaksinerte, vil covid -smitte fortsette, og alvorlighetsgraden øke over tid, noe som ikke ville vært tilfelle hadde ingen fått injeksjonene.

  «Det vil ta lengre tid å bli frisk når de er smittet,» forklarer Dr. Alex Berenson. ”Innleggelser og dødsfall vil stige. Helsevesenet vil komme under økende belastning”. «Noen mennesker kan også få autoimmune bivirkninger, inkludert pankreatitt, nyresykdom og til og med utposninger på pulsårer».

  Hvis nye og dødeligere varianter av covid viser seg, er det de fullvaksinerte som er årsaken. Noen få advarte om dette tidligere. De sa at det var en veldig dårlig idé å bruke en vaksine midt i en pandemi, og som vil gjøre det så mye vanskeligere å utrydde smitten, om ikke umulig.

  Vi er nå vitne til konsekvensene av Trumps Operation Warp Speed i sanntid, og Berenson sier at i et verste fall kan en farligere variant gjøre at «at vårt svekkede immunforsvar ikke kan klare å bekjempe det». «Vårt», » I denne sammenhengen, er mennesker som ble covid-vaksinert.
  «Vi vet mye mindre om immunforsvaret enn vi trodde, og enda mindre om hvordan disse spesifikke endringene kan påvirke mennesket i det lange løp,» skriver han.

  Måten naturlig immunitet fungerer – som betyr uvaksinert immunitet – er at kroppen produserer antistoffer mot «antigener», i dette tilfellet korona-virus. Disse antistoffene nøytraliserer antigener ved å holde dem utenfor cellene, samt mobiliserer andre deler av immunforsvaret for å ødelegge dem.

  Fullvaksinertes immunforsvar utfører ikke denne prosessen riktig, fordi injeksjonene instruerer det å begynne å produsere feil antistoffer. Studien viser at kroppen overproduserer IgG4, «som ikke prøver veldig hardt å ødelegge inntrengerne,» sier Berenson. «Den prosessen akselererer kraftig hos personer som har fått en tredje injeksjon,» legger han til.

  Mens en overflod av IgG4 fremdeles kan gi en viss beskyttelse mot koronavirus, er den utilstrekkelig, avhengig av hvordan viruset muterer. Et vaksineskadet immunforsvar vil stadig bli bombardert med nyere invaderende varianter som det ikke vet hvordan det skal bekjempe, noe som resulterer i økt sykdom og mulig død. De fullvaksinerte har fremdeles T-celler, sier Berenson, som fungerer som «en endelig forsvarslinje.» Disse samvirker imidlertid ikke veldig bra mot Omicron.

  Berenson tror ikke på forestillingen om at ødeleggelsen av immunforsvaret forårsaket av covid-vaksiner, påvirker andre helsemessige forhold som influensa og andre virus. Med andre ord, han mener at de fullvaksinerte vil fortsatt kunne avverge dem, selv om mange er uenige i dette.

  Uansett, å fortsette å gi covid-vaksiner til folk er ikke klokt – spesielt fordi folk ikke lenger trenger en unnskyldning for å si nei til disse eksperimentelle og dødelige injeksjonene.

  Fra Natural News, publisert 9 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker, link til studie på Berensons blogg, det kan hende at linken må trykkes på et par ganger, og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Covid-jab induced AIDS: Sickness and death will increase as mRNA-damaged immune systems succumb to every new disease.

  Svar
 • Nordlyset skinner sterkt og vakkert :) Opplysende lesning og viser tydelig globalistenes intensjon. Depopularisering av jordens befolkning! De sier det rett i trynet på oss! «bare de små hemmeligheter må beskyttes, de store holdes hemmelig av offentlig vantro»(Marshall McLuhan-kanadisk filosofteoretiker i komunikasjon)

  Svar
 • Kill Gates vil «vaksinere» dyr for å infisere kjøttet deres, siden de ikke greier å få injisert oss alle.
  Jeg personlig vil gjerne injisere Kill Gates og alle hans «sambygdinger» av skyggefolket med en luftsprøyte, det sies at smertene når luftboblen ruller gjennom årene dine mot hjertet er noe av det verste du kan oppleve. Så man trenger ikke fancy forgiftningsteknikker, kun en sprøyte/kanyle «full av luft». Et lite stikk, og de er på vei hjem til helvete, er visstnok ganske garantert utfall av et slikt scenario.
  Verdens nye motto bør være: «Stikk noen av skyggefolket med en luftsprøyte i dag, opplev en bedre verden i morgen»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA okkuperer i praksis Filippinene.

Tross dette starter felles filippinsk-kinesisk gassutbygging i Sør-Kinahavet.

Forrige innlegg

Nei, det går ikke veien for Sverige og Finland.

Svensk høyesterett blokkerer utlevering til Tyrkia.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.