POSTED IN Coronavaksiner

Vaksiner skulle hindre sykdom, men de gir nye problemer

Anslagsvis 1 av 95 gutter diagnostisert med myokarditt på en privatskole i California

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Steve Kirsch

Dette vil overraske deg! Jeg er ganske sikker på at frekvensen av myokarditt er MYE større enn det CDC forteller folk. Jeg tror tallet er ~100X høyere enn det de hevder.

I følge Reuters Fact Check-artikkelen som publisert for noen dager siden, sa Dr June Raine, administrerende direktør for Storbritannias ‘Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency’ (MHRA), at myokarditt og perikarditt fortsatt er en «veldig sjelden potensiell risiko» for Pfizer- og Moderna-vaksiner.

Seriøst?!? En sjelden potensiell risiko, ikke sant? Tuller du med meg?!? Bare fordi hun sa det betyr ikke at det er sant.

I lang tid har jeg vært kjent for å si offentlig at frekvensen av myokarditt er rundt 1 av 317 for tenåringsgutter. Det var et konservativt estimat siden jeg brukte en VAERS-underrapporteringsfaktor (URF) på 41, som kun er forbeholdt de mest alvorlige hendelsene.

Siden CDC kaller dette «mild» sykdomstilfelle (selv om alle kardiologer jeg har spurt sier at det ikke er noe som heter «mild» myokarditt), ville vi forvente en URF på kanskje 80 eller mer, siden ingen døde og de fleste hadde kun et kort sykehusoppholde.

Kort sagt, et mer «realistisk» anslag er 1 av 150.

Jeg ønsket ikke å bruke det i det originale bildet mitt fordi 1 av 317 allerede var langt unna CDC-estimatet på 1 av 13 000 som de sa var «sjeldent.» Hvis jeg var mer nøyaktig, ville arbeidet mitt være mer sannsynlig å bli ignorert som latterlig høyt. Så jeg gikk med en veldig konservativ URF=41. Her er bildet jeg har brukt frem til i dag:

Til slutt så hørte jeg noen data fra en privat skole som validerer anslaget mitt

I dag hørte jeg fra en forelder til et barn som går på Monte Vista Christian skole at 3 barn ble diagnostisert med myokarditt etter at de fikk vaksinen. Skolen har 855 barn. Denne høsten fikk foreldrene vite at 3 elever hadde myokarditt.

La oss regne litt;

Forholdet mellom forekomsten av myokarditt hos menn og kvinner er omtrent 10:1, så det er en god antagelse at alle disse var gutter. Omtrent halvparten av skolen er gutter. Det har aldri vært et vaksinemandat ved skolen. Så jeg vil anslå konservativt at 2/3 av barna kunne ha blitt vaksinert da. Altså 855/2*2/3 = 285 vaksinerte gutter.

Så forekomsten av myokarditt på skolen etter mitt estimat er 3/285 som er 1 av 95 gutter.

Dette gir mening for meg generelt; det er ikke langt fra mitt 1 av 150 anslag.

1 av 95 gutter med myokarditt er en bombe!

1 av 95 gutter med myokarditt (som aldri er «mild») bør føre til en umiddelbar stans av vaksineringen og en undersøkelse av hvordan CDC muligens kan gå glipp av et så stort sikkerhetsvarsel.

Men jeg vet også hva som vil skje videre;

1. CDC vil ignorere dette ved å avskrive det som en ubekreftet anekdote.

2. «Faktasjekkerne» vil ringe skolen, og skolens talsperson vil bare si at de ikke har noen kommentarer. Ellers ville skolen blitt ktitisert eller folk vil miste jobben. Jeg kan stort sett garantere at «faktasjekkerene» aldri vil gå lenger enn å ringe skolen, ta deres ord for det, og deretter vurdere denne artikkelen her som «bukser i brann». Det er slik systemet fungerer. Det er viktig å holde informasjon skjult.

3. Og selvfølgelig vil ingen utenfor skolen få se journalene siden det er et HPPA-brudd. (brudd på taushetsregler)


Så ingen vil vite sikkert om jeg fortalte sannheten. Mange av foreldrene vil selvfølgelig vite at jeg gjør det. Men de kommer ikke til å si fra. Jeg håper at de gjør det, men jeg tviler. Ingen vil ha legge hodet sitt hoggestabben.

Kilden som avslørte denne informasjonen til meg kommer ikke til å snakke offentlig eller prøve få tak i uangripelige bevis på dette, fordi det ville få noen i trøbbel. Jeg ble bedt om å sørge for at alle detaljene ble vasket vekk slik at ingen kunne identifiseres andre enn skolen.

Nikki Daniels, MVCs midlertidige skoleleder, svarte ikke på en e-post som ba henne bekrefte informasjonen jeg mottok. Jeg kan ikke si at jeg er overrasket.

Det er helt forståelig i dagens overladede miljø av trusler, der forhold kan bli permanent skadet når folk sier fra.

Men det kommer til å være folk som ser akkurat det samme skje på deres skoler. Og de vil være redde for å si fra også. Men de vil i det minste vite at de ikke er alene. Det er derfor jeg skrev denne artikkelen, i håp om at den vil motivere noen som ikke er skremt til å si fra.

Så dette vil være statistikk som vi alle vet om og deler oss imellom, men som vi ikke kan snakke høyt om fordi vi ikke ønsker å få noen i trøbbel.

Barna våre vil dø unødvendig fordi folk er redde for å si fra

Det er virkelig uheldig at folk er redde for å si sannheten. Men dette er samfunnet vi lever i i dag. Dette er Amerika hvor vi verdsetter relasjoner fremfor liv. Det er virkelig trist.

Ikke kirsebærplukket data

Statistikken min er ikke kirsebærplukket. Dette er den første statistikken for en rate i myokarditt på en skole som noen noen gang har avslørt for meg. Og selv da var det under betingelse av anonymitet for alle involverte parter. Men kilden min er ekstremt troverdig.

De fleste skoler vil aldri si noe om statistikken deres for myokarditt hos deres elever, så ingen vil noen gang finne ut hvor farlige vaksinene er.

Alle som vet noe vil ikke si noe, ellers får de hodet hugget av.

Noen avslørte det til noen andre og trodde at informasjonen ikke ville bli spredd videre. Den syklusen gjentok seg til den kom til meg. Dette er grunnen til at jeg har så få datapunkter å gå på.

Så jeg plukker ikke kirsebær. Jeg hadde bare ett kirsebær å velge mellom.

Mer bekreftelse

Her er en annen statistikk jeg har fra en lege i Canada. Han har ikke mange unge pasienter. Han har eldre pasienter. Han har vært i praksis i 29 år og har 1200 pasienter.

Her er det fantastiske:

På 29 år har han aldri sett et tilfelle av perikarditt. I år har han sett 4 tilfeller. Så det er en rate på 1 av 300 hos eldre mennesker.

Rart ikke sant?

Litt som å se alle disse idrettsutøverne segnet om på banen i år etter at vaksinene ble rullet ut.

Her er detaljene, fra legen i Canada:

1. Alle over 20 år

2. Tre menn (eldste 57)

3. En kvinne (hun er 33, verste tilfelle, ble innlagt på sykehus og trengte flere kardiologer)

4. Han så ingen tilfeller før i juni 2021 (dvs. etter at vaksinen ble rullet ut)

5. Alle skjedde mellom 1 og 2 uker etter vaksinasjon, og de kom alle inn til legen og klaget over brystsmerter

6. Det var ingen tilfeller rapportert hos personer som ikke var vaksinert

Sarkasme-varsel

Myndighetene vil forsikre deg om at dette bare er tilfeldig og bør ignoreres. Puh… Det er en lettelse. For en flott, troverdig forklaring, støttet av… ingen bevis.

Deretter vil de prøve å finne ut hvem som avslørte dette og få inndratt personens medisinsk lisens. Det er derfor hun ikke kan avsløre identiteten sin.

Jeg er glad jeg er i så gode hender, og det er ingen skremselsteknikker som brukes for å stilne leger. Jeg er sikker på at du føler det på samme måte. Disse medisinske organer er så ansvarlige. Og det beste er at de er selvregulerende. Har du en klage? De vil håndtere det. Det kalles «ingen ansvarlighet».

En ny anekdote

Fra et annet nyhetsbrev:

Jeg er en kanadisk sykepleier (i noen dager til vil jeg beholde denne betegnelsen) som mistet jobben min på grunn av vaksinemandatet. Plassert på ulønnet permisjon i 2 måneder, valgte å gå av med pensjon (i 60-årene) for i det minste å ha litt inntekt. Dette skjedde ca 6-7 måneder før jeg hadde planlagt å slutte. Fagforeningen min kjemper mot mandatet, og det er kanskje et lite håp om at klagene vil gi meg utbetaling om et år eller to. Jeg har ingen bekreftelser, men så et par dialysepasienter gå bort med d dimerer høyere enn jeg noen gang har sett i min karriere (10-20 ganger høyere), og med hjerneslag og hjertesymptomer også.

Jeg var den eneste personen i enheten min som takket nei til vaksinen. Jeg fikk problemer (opp til å kreve hjernekirurgi) etter min eneste influensasprøyte, og har alvorlige (anafylaktiske) allergier.

Jeg mottok min første pensjonsutbetaling 1. desember. Alle ansatte hos arbeidsgiveren min som ikke er vaksinert, ble sparket 2. desember.

Alle hadde vært i ulønnet permisjon siden midten av september. Den kanadiske regjeringen endret regler i oktober slik at ingen som mistet jobben på grunn av manglende vaksinering, kunne motta arbeidsledighetspenger.

Våre myndigheter er veldig kontrollerende og veldig smålige.

En annen ting … CDC lyver også for oss om frekvensen av vaksineindusert myokarditt sammenlignet med COVID-indusert myokarditt

Ikke bare fikk CDC sannsynligvis feil med en faktor på 100, men denne videoen, tatt opp av UCSF-professor Vinay Prasad, viser at forekomsten av myokarditt fra vaksinene er mye høyere enn de fra COVID, spesielt for Moderna-vaksinen.

Oi oi oi! CDC rotet til det der også. Alle medlemmene av den eksterne komiteen som vurderer vaksiner (ACIP), stolte på en falsk presentasjon fra CDC

Don’t worry, be happy. CDC sier hold kjeft og ta vaksinen.

OK, de (CDC) fikk feil på hundre-gangern på myokardittfrekvensen hos tenåringsgutter. Ingen bryr seg.

Og de tok feil om vaksinesikkerhet. Vaksinene er langt mer dødelige enn COVID med hensyn til myokarditt. Ingen vil ta tak i det heller. For mye kognitiv dissonans til å akseptere det.

Men hei, vi lever i en verden der fakta som dette rett og slett ikke spiller noen rolle. Holdningen er «vi bryr oss ikke om hvor mange barn vi dreper, bare hold kjeft og ta vaksinen.»

Andre uavhengige data bekrefter at COVID-vaksinene er en kardiovaskulær katastrofe av episke proporsjoner

Det er mange andre datapunkter som indikerer at vaksinene er superfarlige fra et hjerteperspektiv. Her er tre av dem.

1. VAERS-statistikk for disse vaksinene er langt høyere enn det som er vanlig for hjertelidelser, noen forhøyet nesten 10 000 ganger normalen, men CDC ser ikke noe varselsignal. Hvis du vil ha objektive bevis på korrupsjon, kan ingenting slå ikke slå dette.

2. Hjertestans hos en 3-åring bare én dag etter vaksinasjon er den nye normalen

3. Helsepersonell er så forbanna at de bryter rekker og uttaler seg med henvisning til «overveldende» antall hjerteinfarkt, koagulering, hjerneslag.

Hvordan du kan hjelpe

Jeg vil vedde på at folk som leser dette vil ha statistikk som ligner på dette, og totalen av dataene vil være svært vanskelig å forklare.

Hvis du kjenner til myokardittfrekvensen på skolen din arbeidsplassen din eller lignende, vennligst del det videre.

Artikkelen er hentet fra Steve Kirsch sitt nyhetsbrev


Oversatt av redaksjonen, derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  30 desember 2021 12:33

  Kan du forklare mer om kurven? Hva står de tre fargene grønn blå og rosa for?

  Svar
 • Northern Light.
  30 desember 2021 16:29

  STORBRITANNIA: 44 % ØKNING I DØDSFALL BLANT BARN ETTER AT mRNA-INJEKSJONENE BLE GITT TIL BARN MELLOM 12-15 ÅR.

  Del 1. Storbritannias rapporter om barnedødsfall fra Office for National Statistics (ONS) viser at i ukene siden mRNA-injeksjonen ble gitt til barn mellom 12 og 15 år, har registrerte dødsfall steget med 44 prosent over gjennomsnittet for 2015-2019 i samme tidsperiode.

  I følge ONS’ «fem-års gjennomsnittlige ukentlige dødsfall etter kjønn og aldersgruppe»-tall mellom 2015 og 2019 blant barn i alderen 10-14, ble det registrert 41 dødsfall fra uke 38 (slutten av september) til uke 45 (begynnelsen av november). Innenfor samme tidsperiode viser de ukentlige tallene registrert for år 2021 at 59 barn døde, noe som representerer en økning på 43,9 prosent i dødsfall over femårsgjennomsnittet.

  En rapport fra The Exposé bemerker at dødsfall blant 10-14-åringer har vært konsekvent over det nasjonale femårsgjennomsnittet siden skuddene begynte å bli gitt til barn, bortsett fra en uke, uke 42. Uke 38 så mer enn det dobbelte antall dødsfall blant den unge aldersgruppen, fra et femårs-gjennomsnitt på tre dødsfall til åtte dødsfall i 2021.

  De største enkeltstående ukentlige dødstallene ble observert i uke 40, omtrent to uker etter at mRNA-injeksjonen ble rullet ut, da 11 barn døde i 2021 sammenlignet med femårsgjennomsnittet på fire, noe som representerer en 175 prosent økning i dødsfall. Ved å dele opp dataene i mannlige og kvinnelige kategorier, viste The Exposé at selv om flere gutters død ble registrert, har 2021 en markert større prosentandel av økningen i dødsfall for jenter.

  Totalt døde 24 gutter mellom uke 38 og 45 på femårs-gjennomsnittsskalaen, mens 34 døde i 2021, noe som markerer en økning på 41,7 prosent i dødsfall. Det største antallet guttedødsfall ble registrert i uke 40, hvor syv gutter døde, opp 250 prosent fra femårsgjennomsnittet. Blant jenter i alderen 10–14 år viser ONS-poster en gjennomsnittlig økning på 47 prosent i uke 38 til 45 i 2021 over femårsgjennomsnittet, fra 17 dødsfall til 25. Den største ukentlige rekorden var i uke 40, der fire jenter alderen 10-14 døde, det er opp 100 prosent fra gjennomsnittet på fem år.

  Selv om mengdene kan virke lave, er den plutselige endringen i registrerte dødsfall sterk. For de 16 ukene før COVID mRNA-injeksjon utrullingen for eksempel, observeres det en økning i dødsfall på bare rundt 3,9 prosent, en faktor på 10 mindre enn ukene etterpå. Den høyeste økningen i dødsfall registrert i løpet av de foregående 16 ukene var i uke 28, der en 200 prosent økning fra femårs-gjennomsnittet skjedde, fra to til seks dødsfall.

  I motsetning til tiden etter at injeksjonene begynte å bli gitt til 12-åringer, så den tidligere perioden noen store fall i dødsfall fra femårsgjennomsnittet til nå, med den største nedgangen i dødsfall observert i uke 23, hvor dødsfallene falt med 55,6 prosent, ned til fire dødsfall fra ni. Selv om det er et mønster av økte dødsfall siden mRNA-injeksjonene begynte å bli brukt på barn, ble ikke årsakene til dødsfallene publisert.

  Presset for å vaksinere små barn kommer til tross for at barn har ekstremt lav risiko for covid-19. Dette kombinert med tusenvis av rapporter om alvorlige uønskede hendelser og dødsfall etter injeksjone har ført til at mange eksperter har kritisert presset for å injisere barn med eksperimentelle skudd.

  Svar
  • Northern Light.
   30 desember 2021 16:30

   Del 2. Denne sommeren fastslo forskere ved Johns Hopkins School of Medicine en «dødelighet på null blant barn uten en eksisterende medisinsk tilstand som leukemi» når de «analyserer omtrent 48 000 barn under 18 år diagnostisert med COVID i helseforsikringsdata fra april til august 2020.» Som svar på funnet, anklaget hovedforsker Dr. Marty Makary CDC for å basere sin tall for COVID-vaksinasjon på skolen på med for «lite tallgrunnlag».

   13. september 2021 informerte Englands Chief Medical Officer Chris Whitty om at regjeringen ruller ut sitt COVID-19-vaksinasjonsprogram til barn i alderen 12 år og over, med National Health Service (NHS) som implementerer en barnevaksinasjonsordning over hele landet innen påfølgende mandag, 20. september. Storbritannias helseminister Sajid Javid foreslo den gangen at foreldres ønsker kunne overstyres angående å injisere barna deres mot COVID, og ​​sa «så lenge vi tror barnet er kompetent nok til å ta den avgjørelsen, så vil barnet seire.»

   Regjeringen handlet raskt etter Whittys råd til tross for at de uker tidligere mottok motsatte råd fra Joint Committee on Vaccination and Immunization (JCVI), som erklærte de var skeptisk til nødvendigheten og sikkerheten med mRNA-injeksjoner for barn.

   JCVI, en uavhengig rådgiver for den britiske regjeringen om vaksinasjonsprogrammer, fastslo i en uttalelse 3. september at «tilgjengelig bevis indikerer at de individuelle helsegevinstene av covid-19-vaksinasjon er små hos de i alderen 12 til 15 år». De la til at enhver fordel gitt av injeksjonene bare er «marginalt større enn de potensielle kjente skadene», mens de erkjente at «det er betydelig usikkerhet angående omfanget av de potensielle skadene».

   Gitt usikkerheten om risikoen forbundet med COVID-skuddene, anså JCVI fordelene som «for små til å støtte et råd om et universelt program for vaksinasjon av ellers friske 12- til 15 år gamle barn på dette tidspunktet».

   Fra Global Research, 2 Desember 2021.
   Oversatt artikkel: UK sees 44% increase in Child Deaths after Jab Rollout for Young Teens, Data Shows.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Leger som nekter å bøye seg for koronadiktaturet og bruker effektive medisiner:

De skal nå tvinges i kne av myndighetene.

Forrige innlegg

Dr. Peter McCullough:

Omikron er ufarlig. Stans vaksineringa nå!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.