POSTED IN Helse

Ansiktsmasker:

Til gjenbruk uten sterilisering er dette smittebomber.

0
Print Friendly, PDF & Email

Hadde vi stått overfor en livstruende pandemi for hele befolkningen ville et hvert smitteverntiltak hatt betydning. Det har vi heldigvis ikke. Nesten uten unntak er ingen under 70 år truet av Korona. De fleste av de som dør av korona dør med den og ikke av den. De har andre alvorlige underliggende sykdommer som tar livet av dem.

Men når iverksetter en altså sterke anbefalinger om maskebruk. Det informeres ikke om hvilke masker som kan brukes og hvordan de skal håndteres. Dermed blir det hele en gest uten innhold – det en kan kalle helse-symbolpolitikk. At folk må betale for maskene sjøl gjør at de samme hjemmelagete maskene ofte gjenbrukes. De stikkes vekk etter bruk og taes frem igjen når de på nytt skal brukes.

Etter bruk er en slik maske i virkeligheten en potensiell smittebombe hvis det er riktig at koronaen er en livsfarlig pandemi.

At myndigheten først forteller at en ikke har belegg for at ansiksmasker gir noen positiv effekt, men seinere går tilbake på dette uten å begrunne helomvendingen med hvilke ny informasjon som fører til snuoperasjonen – gir et inntrykk av det samme. Dette dreier seg ikke om helse men politikk.

Knut Lindtner

Meningsløse smittetiltak.

Av Niels Gottfried

De ytterst få tilfellene når vi bruker masker og annet smittevernutstyr, så skal det umiddelbart etter bruk, deponeres i en av disse. Slikt avfall er nemlig farlig.. Har du sett noen slike noe sted?

Istedetfor så ser det nå slik ut…:

Forsidebilde: Brian Yurasits

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Uroen vokser også i Spania.

Mange har fått nok.

Forrige innlegg

Presidentvalget i USA, 2:

Trump taper? USA mot sammenbrudd? Mot nederlag for vestlig folkelig motstand som Brexit?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.