POSTED IN Covid-19

Ansiktsmasker.

Er de hensiktsmessige?

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Om ansiktsmasker og filtere

Av Fred Josh.

Jeg har drevet med ren luft – «steril» luft – rensing og ventilering for spesielle miljøer i snart en mannsalder, og har litt kunnskap om dette.

Disse maskene – munnbindene, klassifiseres som mekaniske filter.

Mekaniske filter har et arbeidsområde ned til 5 my (5 tusenedel av en millimeter) de beste ned til 1 my og derved dekke for ca. 65% av støvpartikler.

– 40% av støv

– 40% av metallrøykpartikler

– 100% av sementstoff partikler

– 50% av aerosol partikler

– 50% av fargepartikler

– 75% av askepartikler, og ca.

 • 75% av bakterier.

Virus er i størrelsen 0,05 my og ned til 0,005 my, altså 0.00005milllimeter og ned til 0,0000005millimeter.

Disse maskene har ingen effekt på virus.

Virus har en hel motorvei helt alene rett gjennom masken uten noen som helst hindring.

coronavirus
Maskene har ingen effekt på virus men på utvekslingen mellom kroppen vår og omgivelsene av gasser, partikler i luften og bakterier.

I hus eller bygninger, kan elektrostatfilter med et godt forfilter som for eks. kullfilter benyttes med svært gode resultater. Dette kan alene (uten forfilter) dekke i partikkelstørrelse ca 55% av viruspartikler uten forfilter og benyttes på sykehus på operasjons stuene flere steder i landet og verden over – noe jeg selv har installert mengder av.

Jeg skrev svært tidlig i april i 2020 om det misforståtte bruket av masker i min tidligere blogg-plattform…

Nå forsøker åpenbart NRK, og andre ved å henvise til nyere «studier» som ikke tar hensyn til partikkelstørrelser, å hause opp stemningen igjen og ikke minst lede sauene til nye handlerunder for å skaffe seg industrivarianten av filter masker – som allikevel ikke filtrerer ned i nærheten av hva partikkelstørrelsen på et virus er.

Det argumenteres derfor også hyppig med at «utåndingen» er fuktig og derved hjelper det til å «lime» fast virusene….

Det stemmer svært dårlig. Virus og andre partikler i den samme størrelsen vil alltid finne veien både inn og ut i slike mekaniske filtermasker- uten hindringer. Det er ingenting som kan stoppe dem.

En annen viktig detalj som lett glemmes, er det at en også puster inn igjen de samme avkaststoffene som kroppen faktisk forsøker å kvitte seg med – og hvor er vi da?

Du blir pasient… Det er bare spørsmål om hvor kort tid det tar før kroppen sier nei…

Filteret i seg selv representerer omtrent like god beskyttelse mot virus, som det vil være å sette opp en hønsenetting rundt eiendommen din å tro at da er du kvitt fluene og myggen.

Innlegget er hentet fra facebook.

Forsidebilde: Marek Studzinski

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Alle disse Sinnssvake påbudene i disse Coronatider, .. Huff og Huff – Gjelder både Vaksiner og Maskebruk !
  Det er vel ingen tvil lenger om at skade- virkingene av både falske vaksiner og maskebruk vi bli et dilemma i tiden som kommer !
  Det virker som om de fleste av dagens mennesker (Leger Inkludert) lever i en Matrix som eksisterer i tankene deres og er dannet av medieløgner, massehypnose, sosial ingeniørkunst, falske historier og bevisste traumer påført av utdanningsinstitusjoner, «helsevesenet», den farmasøytiske industrien og våre myndigheter. – Skal vi overleve i denne syke verden må vi lære å gjenkjenne alle disse falske vrangforestillingene og lære hvordan vi kan unngå å bli fanget inn i denne verden av løgner, påbud og vrangforestillinger !

  Angående Masker !
  1- Masker vil gi Økt risiko for COVID-19 da masker så absolutt ikke utestenger virus hvis de først er til stede ! – De vil faktisk gi en forhøyet risiko for selvkontaminering – : ¨ Faktisk vil de utåndede virusene ikke være i stand til å unnslippe og vil konsentrere seg i nesegangene – deretter gå inn i luktenervene og reise inn i hjernen (Små «krapyl» dette!)

  2- Fuktighet og bakterier som samler seg i masken kan forårsake hudskader i ansiktet, irriterende dermatitt … eller forverring av akner – Noe som vil stresse immunsystemet og kan føre til permanent arrdannelse ( Ofte knyttet til depresjon og selvmordstanker ) !

  3- Bakteriell lungebetennelse er på vei opp” som følge av fuktighet som samler seg i ansiktsmaskene !

  4- Mange (om ikke de aller fleste) masker og «ansiktsbelegg» er laget med giftige og kreftfremkallende kjemikalier, – brannhemmende midler, – glassfiber, – bly, – NFE, – ftalater, – polyfluorerte kjemikalier og formaldehyd som vil avgasses og inhaleres av brukeren.

  5- Til sist men ikke minst ! – Det eneste du oppnår ved maskebruk er å “kultivere” bakterier og virus dersom du har pustet dem inn og vil sørge for at de ikke unnslipper gjentatte inhalasjoner ! – I tillegg nevnes at økt nivå av Co2 i lungene vil medføre en økende produksjon av ACE2 receptorer (ACE2 reseptorer er eneste tilførselsvei for virus inn i cellene dine) ! – Disse fungerer som reseptorer for SARS-CoV-2-viruset og lar deg lettere bli infisert av både virus og bakterier ! – Kort sagt – Masker er faktisk livsfarlige – Unngå dem dersom du kan ! – Masker har kun «1» effekt og det er å forhindre spredningen av store mengder dråpesmitte dersom du hoster mye – men da bør du helst holde deg hjemme (uten maske) eller ute i frisk luft med avstand fra andre mennesker ! – Masker gir deg generelt kun dårligere helse og pustebesvær ! – Jeg har nesten lyst til å si at hvis du ønsker å opprettholde en god helse bør du unngå rådene fra “helsemyndighetene”.;) – Dette Gjelder både Vaksiner og Masker … men jeg tror dessverre det ikke hjelper ! – Nyt helgen og få mest mulig frisk luft – Den beste Medisin – God Helg ! ❤️

  Svar
  • «Mens jeg fortsatt har ordet» ! – Tyske patologer presenterer nå mikroskopiske bevis på at Covid-vaksiner forårsaker «lymfocyttopprør» – som fører til organsvikt ! – Injeksjonen omprogrammerer det medfødte og adaptive immunsystemet ditt og vil senke interferonnivået mot fremtidige infeksjoner !! – så da vet dere det ! – Gjelder sannsynligvis alle som har blitt injisert – Lykke til !

   Svar
   • Mer info om overstående selv om dette handler om masker !
    Se hvordan Prof. Dr. Burkhardt lemlester de gjeldende medisinske kodingsstandardene som blir brukt for å fullføre dødsattester ! – Han kalte dem «fullstendig uegnet» og «til syvende og sist statisk verdiløse» fordi de gjør vage generaliseringer og ikke refererer til spesifikke patologiske bevis !
    Hvordan kan offentlige «helsemyndigheter & leger» gjøre noen fremskritt med covid-19 og effektive forebyggingstiltak hvis dødsårsaken er åpenbart generalisert og de patologiske bevisene ignoreres???
    Mange av dødsfallene etter vaksinasjon tilskrives ikke vaksinen fordi lymphocytic myocarditis sjelden oppdages makroskopisk og ikke gjenkjennes histologisk (anatomiske studier av vev i mikroskopet)- Selv om dette helseproblemet forekommer hyppigere hos unge og gamle etter covid-19-vaksinasjon blir lymfatisk myokarditt ofte forvekslet som et generelt infarkt og blir skyldt på andre årsaker !
    Burkhardt forklarer at de mest dødelige vaksinebivirkningene vil inkludere autoimmune fenomener. Tre ekstremt sjeldne autoimmune sykdommer ble påvist blant de avdøde. – Disse inkluderte Sjogrens syndrom, leucoclasmic vasculitis i huden og Hashimotos sykdom. Andre livstruende bivirkninger inkluderer reduksjon i immunsystemets funksjon, vaskulær skade, vaskulitt, perivaskulitt og erythrocyte – klumping !
    Prof. Dr. Burkhardt om metalldeler i Covid-vaksiner: «I hvert fall ikke livsforlengende!» om noen skulle tro det !

    https://www.brighteon.com/a884c960-ef75-4207-8ce4-124707061c37

  • Henning Nielsen
   10 desember 2021 15:01

   Synneva; takk for god informasjon! Det er lite sannsynlig at myndighetene selv tror på noen helse effekt av maskene. Da burde de ha sørget for oppslag overalt der det er påbudt, for å minne om korrekt bruk. Men det gidder de ikke. Faktisk burde de ha delt ut gratis masker, vaksinene er jo gratis, så hvorfor ikke maskene, de er langt billigere. Hvor mange kjøper nok masker til å skifte dem 10 ganger om dagen f. eks.? Men skal man innom flere butikker og andre «maskerte» steder, er det noe sånt man trenger for å følge anbefalingene. Myndighetene er også dypt uansvarlige når de ikke advarer mot mulige helsefarer ved overdrevet og feil bruk av masker.

   Så vidt jeg vet, står det fortsatt på hjemmesiden til FHI at masker har «ingen eller en svært liten» beskyttelse mot virus. Masker er ikke annet enn et redskap for å skape frykt og lydighet.

   Svar
   • Vi seiler videre på en bølge av Frykt og Uvitenhet og nåværende regjering er like uvitende som den forrige – faktisk verre ! Skal vi overleve denne dumheten må vi tenke sjæl og ikke la andre ta ansvaret for livet og helsa vår ! – Det beste forsvar mot enhver infeksjon er et godt immunforsvar og det kan og må du selv sørge for ! – FHI og «helsemyndighetene» burde promotert Vitaminer og Mineraler som er livsviktige for en god helse og motstandskraft mot både virus, bakterier og kjente folkesykdommer som tar livet av ca 35.000 Nordmenn hvert år , .. men neida – de er kun lakeier for den Farmasøytiske industrien og kapitalinteresser ! – Og mangel på viktige mineraler er faktisk et større problem enn denne såkalte «Pandemien» – Nevner at Magnesiummangel generelt tar livet av mer enn 20mill mennesker årlig. – Da kan man begynne å snakke om en pandemi – En helsepandemi !
    Har vi noen gang under denne såkalte pandemien fått råd om hvordan vi bør styrke immunforsvaret vårt ? – Har vi noen gang under denne pandemien hørt «helsemyndighetene» ytre om skepsis til vaksinen ??? Nei Nei – Det har vi ikke – Hva slags myndigheter er egentlig dette ??? Uansett ikke noe for folk flest … selv om de maser om at det er vanlige folks tur ! – Kun Bondefangeri og Tullprat !

 • Samtidig til deg Knut L. – Takk for en god Nettside – Det føles godt å få utløp for Frustrasjon og Fortvilelse !
  God Helg ! ❤️

  Svar
 • Og stadig. – DENNE gangen, – den forrige virket nok ikke, men…, både når det gjelder injeksjoner og masker.
  Får vi noe liknende svada om «Antibac, som ikke hjelper mot virus, kun bakterier.?
  – Denne gangen!

  Hadde et naturlegemiddel blitt markedsført som disse injeksjonene, maskene eller Antibacen, ville forbrukerombudet stoppet det hele umiddelbart og gitt store bøter. Til både myndigheter og selgere.

  Svar
 • Men det må jo virke!?
  – For Covid-dødstallene står fortsatt omtrent stille.. 🙂
  ( Før vaksineskadene setter inn for fullt?)

  Svar
 • Nakstad skal jo tjene penger, og da må masker pushes!
  Maskebruk er muligens også en del av «planen», da de beviselig fører til skader og evnt. død?
  Man husker godt B. Gates som presterte å si at «godt helsestell og vaksinering» kan føre til 15% REDUKSJON av verdens befolkning = ca. 1 milliard mennesker «redusert» bort.
  Tydelig at enkelte «»»mennesker»»» ikke er helt i vater.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

To ukjente journalister får fredprisen. Assange utleveres til USA.

En feighet uten like. Hvor er det norske journalistkorpset?

Previous Post

Ny regler for registrering av Covid:

For å skjule vaksinenes bivirkninger og manglende effektivitet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.