POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Angrepet fortelle om hypereffektive russiske våpen.

Nato-base helt vest i Ukraina ødelagt.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Slike meldinger som denne under blir lite referert i våre medier fordi den undergraver påstanden at Nato ikke er involvert i Ukrainakonflikten. Tvert imot er USA/Nato dypt inne i denne konflikten og de har de vært i mange år. Dette bekreftes av de mange biolaboratoriene som er avslørt drevet i Ukraina med midler fra USA.

At Zelensky også nylig ga uttrykk for at landet ville skaffe seg atomvåpen stikk i strid med ikke-spredningsavtalen som de har undertegnet – det er også en melding som ikke skal formidles.

Sannheten er det første offeret i en krig, sies det. Det er sikkert sant for den tapende parten for den trenger å holde moralen oppe. Men hvis det er slik ar Russland egentlig hadde vunnet krigen etter få timer, slik USA-oberst og militær-rådgiver MacGregor og våpeninspektør Scott Ritter hevder, da må meldingene som formidles i våre medier fra den ukrainske siden taes i med største forsiktighet.

USA-oberst Macgregor: Zelenskij har fått beskjed om å trekke ut krigen i stedet for en avtale med Russland. - Derimot
US-Oberst MacGregor: «Game over» i Ukraina.

Det er det motsatte som skjer i våre medier. Her formidlers seiersmeldinger fra den ukrainske siden, men slike som denne under underslåes.

Meldingen under er viktig av flere grunner. For det første forteller den om noen av de våpen Russland disponerer og som de i liten grad har brukt bortsatt fra første dagen. Den forteller om hypereffetive våpen med meget stor slagkraft og treffsikkerhet.

Og den forteller om hva Russland ikke har gjort overfor befolkningssentra som er omringet (f.eks. Kiev) i motsetning til USA som flatbombet Mosul (millionby) (Irak) og Raqqa (Syria) før byene ble tatt. Det er ikke mange som vet dette, for våre nyhetsformidlere (de store mediene) har sørget for at vi ikke får vite det. Da kan folk begynne å sammenligne og det er ikke bra.

Og naturligvis er dette en melding til folk i vest som tror på vår propaganda om at krigen i Ukraina kan vinnes til tross for at den sannsynligvis for lengst er tapt. Men den drives nå av krefter i Ukraina og vest som ikke ønsker en fredsavtale etter de krav som Russland har satt frem. Dessuten trenger de en forlengelse av krigen for at demoniseringen av Russland skal få fotfeste i befolkningen.

Men når krigspropagandaen letter og krigen om kort tid forhåpentligvis er over, da er det tid for ettertanke og spørsmål. De som leverer våpen og oppfordrer folk til frivillig å delta i denne krigen er medansvarlig for de mange som ble drept i dette angrepet. Angrepet var, i tillegg til det som er nevnt over, en klar advarsel til Nato og folk i vesten som lever på illusjoner:

Det er mye vi kan gjøre som vi har avstått fra!

Russland er en militærmakt som sannsynligvis vil kunne vinne over et samlet Nato i Europa i en konvensjonell krig.

Det er ikke mange som har fått denne sannsynligheten med seg i Vest-Europa. Det er Russland som er den militært sterke i dag i Europa. I Norge hvor vi har lagt ned vårt nasjonale militære forsvar og underlagt det som er igjen Nato og USA, er vi svært utsatt i en militær konflikt. Det er bare fred og avspenning med Russland som kan sikre oss en fremtid som nasjon. Vi trenger ikke Russland som fiende, men som venn, slik det i all tid til nå har vært!

Knut Lindtner
redaktør

Yavorov militærbase utslettet

13. mars 2022 jevnet den russiske hæren Yavorov militære treningsleir med jorden (bilde) i Vest-Ukraina, den største i Europa. Den ble bygget av sovjeterne for å utføre simuleringsøvelser for en utplassering av kampformasjoner og et stridsvogndivisjonsangrep; de ga den til slutt til Ukraina. NATO brukte den i åtte år til å trene soldater fra det ukrainske territorielle forsvaret, det vil si banderittene (Bandera-tilhengere eller «nynazister,» ifølge russisk terminologi).

Siden starten på konflikten har leiren blitt knutepunktet for forsyning av menn og utstyr til den ukrainske hæren. En gigantisk levering, 12. mars, hadde nettopp funnet sted fra Polen og Romania.

Ifølge den russiske hæren ble minst 180 utenlandske leiesoldater drept, noe den ukrainske regjeringen med kraft og overbevisning benektet.

Denne saken illustrerer at:

I motsetning til NATOs gjentatte påstander, har NATO-soldater vært til stede i Ukraina i åtte år. Utallige bilder kan bli funnet på internett som bekrefter dette faktum.

Våpnene som ble ødelagt var trolig verdt flere hundre millioner dollar. De ble donert av EU og USA.

https://www.voltairenet.org/article216085.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  17 mars 2022 9:34

  Diskusjonar om Ukraina bør få lov til å bli Nato-medlem, vert ei rein avleiing når det viser seg at Nato har vore i Ukraina i årevis med både utstyr og personell.

  Noreg hjelper ingen i Ukraina med å delta i økonomisk krig og propagandakrig mot Russland. Det gjer berre Nato endå meir hovmodig og ekspansjonistisk. Dermed er fleire og større krigar i sikte. Russland sitt krav om at Ukraina ikkje skal vera ei Nato-festning, er fornuftig. Eit minstekrav må vera at Nato dreg seg tilbake frå Aust-Europa. Neste steg: Legg ned Nato. Warzawa-pakta er som kjent nedlagd for lenge sidan.

  Er det ingen Nato-vener i Noreg som har problem med at Nato er blitt ein global organisasjon?

  Svar
 • «Russland er en militærmakt som sannsynligvis vil kunne vinne over et samlet Nato i Europa i en konvensjonell krig.»

  No way! Nato-tilhengere vil gjerne skape dette bildet, men Russland har fortsatt ikke større militrbudsjett enn Storbritannia alene. Russland er en mygg, som vaser rundt i Ukraina med 70% av hæren sin. Skal de resterende 30 prosentene av hæren erobre Europa?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  17 mars 2022 11:19

  Det er påfallande kor reinska norske media er for to ferske, lite tiltalande ytringar frå Zelenskyj:

  1 Han ynskjer seg atomvåpen.
  2 Han ynskjer at USA/Biden vert eineherskar i verda. (Tale 16.3.)

  Svar
  • Passer vel dårlig med propagandabildet som (s)media frenetisk bygger opp?
   Ellers takk for gode kommentarer.

   Svar
 • Pentagon har hatt bio-laboratorier i Ukraina lenge.
  Det er selvfølgelig for å hjelpe verden hvis det skulle bryte ut en epidemi i Russland. ;-)

  Putin er så utakknemmlig!
  https://www.vaken.se/dr-francis-boyle-biolab-i-ukraina-och-kina-styrs-av-usas-regering/

  Svar
 • Det er noe meget uhyggelig galt med denne konstruerte krigen i Ukraina !

  Jeg kjøper ikke det de selger, – Jeg kjøper ikke det jeg ser og jeg kjøper slettes ikke det jeg ikke ser angående denne krigen !
  Denne krigen er like oppkonstruert som Covid «Pandmien» og resultatet er like fatalt for menneskene det rammer !

  Jeg hadde et innlegg på Twitter for 4 år siden der Bill Ryan fra Project Avalon/Project Camelot den 16. februar 2010 snakket om et biovåpen som vil ramme Kina i 2020 !
  «Den vil være genetisk målrettet mot kinesere og den vil spre seg som ild i tørt gress. – Senere vil det bli pest og spre seg over hele verden. Folk snakket om dette den gang som : «China will Catch a Cold».
  (De som var litt oppvakte da).
  Så JA … «Vi» mer eller mindre viste dette ville komme !

  Likeså hadde jeg et innlegg på Twitter i 2018 om Udo Ulfkotte som var redaktør for en av Europas største aviser, Frankfurter Algemeine Zeitung.
  For noen år siden tilsto han overfor verden at journalister over hele verden blir betalt av CIA, hemmelige samfunn, regjeringer, milliardærer osv. for … alltid å lyve og aldri fortelle sannheten til offentligheten. Han innrømmet også at journalister ble betalt for å… Presse på for Krig med Russland !
  Så JA … Vi mer eller mindre viste dette ville komme !
  Udo Ulfkotte ble funnet død av et «angivelig» hjerteinfarkt 14.01.2017

  Ukrainas president Volodymyr Zelensky ble kontrahert av sine sionistiske mestere for å provosere denne svært iscenesatte krigen med Russland. Alle bevisene er der for de som fremdeles kan tenke og ikke lar seg avlede av et korrupt mediakorps og falsk propaganda !

  Angående reportasjer om Russisk bombing av et barnehospital, Bombingen av et Theater og bombingen av et kjernekraftverk er dette like falsk propaganda som alt annet !
  Israel`s kanal 13 News hadde for litt siden en rapport om krigen i Ukraina med et bilde fra krigshandlingene – Problemet er at bildet er fra en Star Wars episode ! (Sukk!)

  Det er mange eksempler på tilsvarene falskhet og verden blir lurt i massiv skala av både våre egne media og et verdensomspennende falskneri. Bilder fra filmer, tidligere katastrofer og kriseskuespillere, … alle midler er berettiget til å lyve for offentligheten.» Sannheten er at Ukraina bomber sin egen befolkning !!! (Men dette er ikke noe nytt)

  Den farlige fremveksten av Nazisme og Fascisme i Ukraina er illustrert i en video, der en stor gruppe tenåringer snerter følgende linjer:
  Heil Ukraina, død til fiendene, Heil Ukraina, Heng russerne, Ukraina fremfor alt!, Ukraina fremfor alt annet !’

  Tro ikke at du har fattet alt !

  Svar
 • Ukrainas president Volodymyr Zelensky sa onsdag at III verdenskrig allerede kan ha startet midt i konflikten mellom Russland og Ukraina. – Dette svarte han på spørsmål fra NBC-anker Lester Holt om han trodde en tredje verdenskrig har startet !

  For en STOR IDIOT .. Mener han virkelig at det er forsvarlig å starte en 3`dje verdenskrig på grunn av at en TOTAL IDIOT – nemlig han selv .. skal klamre seg til makten ?

  Svar
 • Nazi Tyskland ? – Nei .. Dagens Ukraina !
  https://rumble.com/embed/vu561b/?pub=6lp0n

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En form for kollektivt selvmord?

Mobilisere en utrent befolkning mot en moderne hær.

Forrige innlegg

Er det mulig?

Politiske fanger i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.