POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Anerkjent britisk onkolog advarer:

Kreft utvikler seg raskt etter Covid-booster-vaksine

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Exposé

Dr. Angus Dalgleish, en anerkjent onkolog som praktiserer i Storbritannia, skrev nylig et åpent brev til sjefredaktøren for det medisinske tidsskriftet The BMJ, (British Medical Journal), der han oppfordret tidsskriftet til at skadelige effekter av Covid-injeksjoner «må offentliggjøres og diskuteres umiddelbart» på grunn av at kreft og andre sykdommer utvikler seg raskt blant de som har fått booster-vaksiner. Dr. Dalgleish er professor i onkologi ved St George’s, University of London.

Professor Dalgleish’s brev:

Kjære Kamran Abbasi,
Covid trenger ikke lenger et vaksineprogram, for gjennomsnittlig alder for død av Covid i Storbritannia er 82, og av alle andre årsaker 81 år, og fallende.

Sammenhengen med blodpropper, myokarditt, hjerteinfarkt og hjerneslag er nå godt forstått, det samme er sammenhengen med myelitt og nevropati. Imidlertid er det nå en annen grunn til å stoppe all covid-vaksinering: Som praktiserende onkolog ser jeg mennesker med en stabilisert sykdom, raskt utvikle seg etter å ha blitt tvunget til ta en booster-vaksine.

Selv innenfor mine egne personlige kontakter ser jeg sykdomsutvikling etter boostervaksinene. De forklarer at de var tydelig uvel noen dager til uker etter boosteren – en utvikler leukemi, to arbeidskolleger fikk kreft i lymfe-systemet, og en gammel venn som har følt at han har hatt long covid siden han fikk boosteren og som etter å ha fått alvorlig smerte i ben (skjelett).

Jeg er erfaren nok til å vite at dette ikke er tilfeldige anekdoter, spesielt ettersom det samme mønsteret sees i Tyskland, Australia og USA. Rapportene om svekket immunforsvar i flere uker etter mRNA-injeksjon kan stemme, ettersom alle disse pasientene har melanom eller B-cellebasert kreft, som er svært utsatt når immunforsvaret er redusert, og dette før rapportene om at genene som bekjemper kreft inaktiveres av mRNA-injeksjoner i laboratorie- eksperimenter. Dette må offentliggjøres og debatteres umiddelbart.

Angus Dalgleish, MD FRACP FRCP FRCPath FmedSci.

I sitt brev viser prof. Dalgleish til B-cellebaserte sykdommer og kreftformer. I følge British Society for Immunology spiller B-celler en viktig rolle i å styre immunforsvaret og feil styring av B-cellefunksjonen kan føre til alvorlige konsekvenser. Som for eksempel: Kreft, autoimmunitet, ikke-autoimmun inflammatorisk sykdom, ved transplantasjon, ved kroniske sykdommer, spredning av HIV.

Prof. Dalgleish behandler kreftpasienter og er sjokkert og forferdet over det han ser – og ikke bare hos pasientene, men også hos slektninger og venner. Dette inkluderer raskt voksende og aggressive kreftformer, tilbakefall av kreft som i noen tilfeller hadde vært borte i 25 år eller mer. Disse kreftformene forekommer blant vaksinerte, og etter prof. Dalgleish sin mening utløses de av booster-injeksjoner. I et intervju med Dr. Tess Lawrie i går på Tess Talks, snakket professor Dalgleish om dette og hva han er vitne til hos pasientene, familien og vennene sine. Han nevnte også:

Hvordan folk som har vært kreftfrie i årevis, nå begynner å få tilbakefall etter å ha fått en Covid-booster-injeksjon. Hvordan hans tidligere HIV-forskning gjorde at han bedre forsto at Covid-injeksjonene kom til å forårsake koagulering og nevrologiske problemer. At han og hans kollega slo alarm, sendte inn funnene sine til myndighetene, og ingen tiltak er iverksatt.


Fra The Exposé, publisert 27 mars 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og link til videointervju med Dr. Tess Laurie i originalartikkelen.
Originalartikkel: UK Oncologist warns Cancers are rapidly developing post-Covid Vaccination – “I am experienced enough to know this is not coincidental”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Jeg får ondt av leger som faktisk kom til profesjonen med edle hensikter og ikke primært prestisje.

  For en identitetskrise det må være! Din yrkesgruppe er mordere. litt tøft å se i øynene. Særlig hvis du trodde du kom dit for å hjelpe, og ikke bare for en rolle smfunnet som en pillar, samfunnets støtte. Nei, systematisk morder, hvis du følger instruksen

  Svar
  • Kanskje er det nettopp det som skal til for å fikse helsevesenet, HVIS det kan reddes fra fullstendig sammenbrudd, en stalinistisk utrensning.

   Svar
 • hans m nord
  29 mars 2023 20:58

  Denne er en must-see…..Om hva moderna sa for 5 år siden……

  https://www.youtube.com/watch?v=FdBwb5reXsU

  Svar
 • Hvor er de norske myndigheter og media i denne saken? Hode i sanden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Flertallet av landsmøtedelegatene
i Sp og Høyre tapte for partiledelsen

Fåmannsveldets jernlov: Ledelsen har all makt over partimedlemmene

Forrige innlegg

USAs definerte internasjonale regler gjelder.

Men bare når de tjener USAs interesser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.