POSTED IN Korrupsjon, USA

Anerkjent advokat i intervju:

Massivt valgjuks fra Biden-leiren. Jeg har svært mye bevis.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sidney Powel har arbeidet for Trump som advokat og er kjent for sitt langvarige og vellykkete forsvar av  Michael Flynn, Trumps først utnevnte nasjonale sikkerhets rådgiver som måtte gå etter bare et par uker i tjenesten etter påstander om kontakter med den russiske ambassaden. 

Michael Flynn

I et lengre intervju på Fox News hevder hun at det ikke bare foregikk valgfusk under det siste presidentvalget hvor Biden ble utropt til vinner, men at det var et massivt bedrag. 

Elektroniske stemme-tellemaskiner ble omprogrammert slik at millioner av stemmer ble flyttet fra Trump til Biden slik at han fikk det ønskete flertall. Hun hevder å ha et vell av bevis for sine påstander som skal bringes for retten i landet.

Naturligvis kan ikke vi her i Norge si noe sikkert om hvorvidt dette er korrekt eller ikke. Vi har ikke tilgang til noe av det materialet som kan bevise hennes påstander, men vi kan legge merke til det hun hevder og kanskje må vi etter hvert forholde oss til det.

Nå er ikke Sidney Powel en hvilken som helst advokat. Hun har altså forsvart Michel Flynn med hell i fire år. Derfor må det hun hevder taes på alvor.

Sidney Powell

Hun påstår at hun har materiale som kan bevise alt hun sier fra tusenvis av innrapporterte kilder og varslinger fra hele USA. I dette intervjuet fra Fox som er en del av den videoen vi linker til under, kommer hun med en rekke dramatiske påstander om valget i USA.

Jeg vil ikke legge skjul på at dette er i overensstemmelse med slik jeg har oppfattet situasjonen i landet i mange år, men at forholdene nå, med utgangspunkt i det hun hevder, er blitt langt verre. I praksis hevder hun at USA nå er gjennomkorrupt og at etterretningstjenestene er en del av av dette korrumperte systemet.

At stort sett alle de store mediene deltar på deres side bidrar også til å tegne et bilde av et land i dramatisk forfall. I praksis hevder hun at også store deler av landets administrasjon er en del av dette.

For mange i Norge er dette for utrolig til at det er troende. Men hvis – jeg understreker hvis – det skulle vise seg å holde stikk gjennom rettslig prøving, da står vi overfor en dramatisk oppvåkning for svært mange. Det vil måtte innebære en dramatisk virkelighets-korrigering som vil bli smertefull.

Men er ikke selve rettssystemet en del av det som hun vil bekjempe? Er det grunn til å tro at rettssystemet har sluppet unna den gjennomgripende korrupsjonen hun hevder å avdekke?

Alt dette gjenstår å se. Jeg beklager at denne videoen er på engelsk for innholdet er meget dramatisk. Den er lett å forstå for de som behersker språket. Intervjuet med henne starter etter 3 min. 30 sek.

Knut Lindtner

Forsidebilde: Jose M.

https://youtu.be/lvh4Hxr6bSE

Se også denne videoen hvor en professer hacker en stemmemaskin på 7 minutter:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Godt du tar frem Sidney Powell, Lindtner!
  En kvinne som virker å ville gå for sannheten koste hva det koste vil. Noe du nesten ikke ser blandt politikere i dag. Så er hun heller ikke en politiker, men dog innenfor en yrkesgruppe som sliter like mye med folks tillit – advokatene.
  Det som er interessant med damen er at hun har et så formidabelt rykte blandt makteliten for å være en person med absolutt integritet.

  Blir spennende å følge…

  Svar
 • «Naturligvis kan ikke vi her i Norge si noe sikkert om hvorvidt dette er korrekt eller ikke. …., men vi kan legge merke til det hun hevder .. «

  Vi vet at det er enorme krefter som nå skjelver av frykt for ikke å kunne fravriste Trump makt.
  Det vi vet, i Norge, er at Trump har blitt demonisert av norsk media og norske politikere unisont, over år.
  Delvis fordi han har prøvd å riste i den etablere fordelingen/sammensetningen av maktstukturer som er etablert i verden. Og også fordi han hele tiden har signalisert at Amerika ikke skal starte kriger w.w.
  Hvis han får fortsette arbeidet som president vil han kunne ta mindre hensyn til bakmennene i Fed og militærindustrien i sine siste 4 år.
  Men demoniseringen vil antagelig eskalere. Dessverre ikke minst i den dobbeltmoralske krigs-nasjonen Norge. – Som ønsker å ha en «fredsskapende» krigsindustri når oljen tar slutt.
  En nasjon, med en «fri» presse, som ikke har baller nok til å demonisere en tidligere statsminister som brukte våre forsvarsfly til bombe i stykker et annet land som ikke angrep noen, og drepte 30 000 ungdommer, åpnet opp for masseinnvandring til Europa og forårsaket mer lidelse, i Europa, – og på det afrikanske kontinentet, enn noen annen gærning har stått for i Norge.
  Et land, politikere & presse, som er narsissistisk nok til å dele ut Nobels Fredspris uten å rødme.
  – Og som, i sin frekkhet, kaller Trump narsissistisk. ;-)

  Svar
 • Flere kommentarer rundt Powell har pekt på at systemleverandøren Dominion har internasjonale leveranser. Hva skulle da være til hinder for at den samme massive manipulasjonen av stemmer skjer i alle land som bruker samme system? Vi så jo klare tegn til manipulasjon ved valget i Sverige i 2018, der SD lå an til å gjøre et brakvalg med 27 – 28%, og endte opp rundt 18%, etter at valgsystemet gikk i svart(!) og var nede en periode, og i etterkant endte opp med et SD fornøyd og i framgang, men med endel observatører, undertegnde inkludert, lamslått og oppgitt over at det svenske folket kunne godta dette.
  I Norge har vi et valgdirektorat som ihvertfall tilsynelatende framstår som lovlydig og med god oversikt over rammebetingelser og muligheter, men hvilke system som brukes nevnes ihvertfall ikke på nettsidene til valg.no. Noen som har tid og overskudd til å sjekke postjournalen deres?

  Svar
  • Wasan Totland
   19 november 2020 12:05

   Det skal visstnok være et system som heter EVA. Jeg kommer i hu et valg, tror det var i 2005 der Stoltenberg lå an til å tape. Pila i valgvaken til tv2 hoppet plutselig langt over på andre siden. Jeg fant dette opptaket tidligere men ikke nå lenger.

   Svar
 • Fakta er nok slik i alle land: «Hvis VI kunne gjøre noe ved å avgi vår stemme, ville valg ganske enkelt vært forbudt!

  Svar
 • I Georgia ga maskinell og manuell telling samme resultat, så der kan man ikke påstå at tellemaskinen var manipulert. Og det sitter da vitterlig republikanere i valgstyrene og tellekorpset også. Som går god for resultatene. Hvorfor da fortsette å lete etter svindel og manipulasjon ?

  Svar
  • «Hvorfor da fortsette å lete etter svindel og manipulasjon»

   Fordi det er så mye på spill/å tape for de (sumpen) som nå vil overta og fortsette kriger og globalisme og ha full kontroll over Fed, som før Trump. ( Det ser man av den demoniseringen av Trump som er satt i gang i media w.w.) Da bør man være ekstra sikker for at det er riktig stemmeantall. Det kalles demokrati.
   Ekstra telling koster uansett en promille av det de tilbakehentede soldatene i Syria og Afghanisan koster å holde der. .

   Svar
 • ­­­R­­e­g­­­i­­­s­t­­­r­e­r d­e­­­g o­­g k­­­l­a­s­­s­­i­­f­i­­s­­­e­r m­­i­n u­n­g­e s­­­e­­­x­­­y f­i­­t­­­t­e ­­-­­ http://photo0545435.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Omtrentlig omgang med tall.

Fører helt galt av sted.

Forrige innlegg

Gudmund Hernes om Ap

Et parti foran undergangen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.