POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Andrei Martyanov:

Vi er i tredje verdenskrig og vesten har tapt den.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Martyanov, militærutdanning fra Sovjetunionen og nå USA-borger, har skrevet flere bøker om det militære styrkeforholdet mellom øst og vest. I denne korte kommentaren bemerker han noe til en videosamtale mellom Andrew Napolitano (Judging Fredom heter Youtube-kanalen hans) og professor Jeffrey Sachs. Som det fremgår under er han helt uenig i noen av de fundamentale forutsetninger for å forstå dagens verden som professor Sachs fremfører.

Andrei Martyanov

Han lister uenigheten opp i tre punkter. For en vanlig norsk leser er det han skriver ikke til å tro – nærmest som galskap. Men for meg som har fulgt han i mange år og og som har lest tre av bøkene hans virker det logisk og som en rimelig vurdering når en tar med det han tidligere har skrevet.

Jeg må tilføye at alt han har skrevet om krigen i Ukraina når det gjelder den militære utviklingen har vært korrekt helt til nå. Alle vestlige medier og offisielle eksperter har tatt feil. De har sprøytet vås og propaganda ut over hele den vestlige verden i mer en to år og fortsetter med det fortsatt.

Det kan noen ganger være en ide å høre på andre som har vurdert den delen av virkeligheten korrekt. Kanskje de har rett i andre vurderinger også.

Knut Lindtner
Redaktør

Jeffrey Sachs…
… med all min respekt for hans stilling, tar feil her.

Vi ER IKKE på vei mot WW III (Tredje verdenskrig), vi er allerede i WW III og Vesten har allerede tapt den. NATO har verken tropper eller ressurser til å få til noe som helst noe i 404 (Ukraina, red.). Russlands taktiske atomøvelser var en melding til europeiske chihuahuaer (Verdens minste hunder, red,), først og fremst Storbritannia, etter å ha vist Storbritannias ambassadør i Moskva listen over britiske mål Russland vil angripe UTENFOR 404 (Ukraina) hvis London fortsetter med terrorisme. Russland er ikke redd for artikkel 5. (Natos paragraf som forplikter alle land til å forsvare et som angripes utenfra, red.)

USA er IKKE en republikk lenger – det er et korrupt enpartioligarki som glir mot totalitarisme. Dens utenrikspolitikk og media er kontrollert av staten Israel og den sionistiske lobbyen i USA, som er basert på et bredt grunnlag av den kristne sionistiske befolkningen i USA.

USAs høyere utdanning relatert til humaniora er over. Det har vært over en stund. Etter hvert vil alle rester av en fri tanke og faktabasert akademisk studie bli renset.

Som jeg har skrevet i mange år – den ENESTE virkelige testen av nasjonen, av staten, er VIRKELIG krig. Det måtte en SMO til (Den spesielle militære operasjonen, krigen Russland innledet for to år siden, red.) å fullstendig rive ned det falske byggverket til det amerikanske «demokratiet» for å avsløre et råttent stillas som kollapser mens jeg skriver dette. Eller kanskje en velkjent murvegg av avdøde Frank Zappa.

https://smoothiex12.blogspot.com

Forsidebilde: Issy Bailey

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  11 mai 2024 10:01

  Organisasjonen med det misvisande namnet Fritt Ukraina seier om seg sjølv at dei arbeider for

  «Å støtte de ukrainske styrkene som risikerer sine liv for demokratiet og en regelstyrt verdensorden.»

  Her deltek den bergenske fiffen medd liv og lyst i krigen mot Russland: Steinfeld, Ringnes, 2 stk. Frølich, Friele, Golis m. fl. (BT 11.5.) og satsar på siger for Kiev-styret.

  Med slik framferd frikjenner dei Nato for alt ansvar for elendet i Ukraina. Det set sikkert Nato pris på. For oss andre er det klårgjerande at desse folka satsar alt på at USA sitt verdsherredøme varar evig.

  Svar
 • Pravdamedia
  14 mai 2024 18:05

  Tullprat alt, går etterplanen, Russland og co, blir delt opp etter et dramatisk, nederlag i midt Østen, fra våpen»de ikke trodde fantes » seier i Europa, brått massivt nederlag i midt Østen.» fly»som går i msc 100- har ikke Russland en sjanse mot, men de har heller ikke noe reelt alternativ til å unngå krig, og tilslutt, fullstendig ødeleggelse av, alle militære styrket i midt Østen. Den, som ikke lærer av i historien er dømt til å gjenta den. Nesten alt går etter den onde elitens plan. Selv om de også vil bli ødelagt etter Russland. Ingen kan gå imot Gaia, Jorden og dens voktere, og tro på at de onde finnes og ikke det gode er en vrangforestilling.
  Desverre. Bli ikke lurt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vedtaket om palestinsk medlemskap.

Nytt nederlag for USA og Israel i FN.

Forrige innlegg

Tradisjonell medisin måtte bort.

Da Rockefeller kuppet legevitenskapen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.