POSTED IN Vaksiner

Amerikansk barnelege:

Helseskader fra alle typer vaksiner er langt mer utbredt enn folk er klar over.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Rhoda Wilson.


Dr. Larry Palevsky er en amerikansk barnelege som driver Northport Wellness Centre. 19 februar 2020 ga han et vitneforklaring i en høring til Connecticut Public Health Committee Public Hearing.

Utdrag fra Dr. Palevskys vitneforklaring.
«En av antakelsene vi har hørt er at vaksinasjoner beskytter de sårbare, og det reduserer sannsynligheten for at vaksinerte sprer smitten til andre. Aldri i løpet av mine 37 år har jeg noen gang sett en studie som viser at en vaksine gjør at bakteriene eller viruset forsvinner fra kroppen til de vaksinerte.

Vi blir fortalt at uvaksinerte barn er de eneste barna og de eneste menneskene som er i stand til å spre bakterier. Men det er heller ikke sant fordi vaksinerte barn kan fortsatt spre bakterier. Vi blir fortalt at når du er vaksinert, forsvinner bakteriene og viruset helt fra Jorden. Det gjør de ikke, de endrer aktivitet, de kan mutere og du har hørt at mesling-viruset ikke muterer. Det gjør det, og selv de som er vaksinert kan fortsatt ha dem og overføre dem.

Vi har hørt at vaksiner er trygge. Vi har en folkehelsekrise midt iblant oss, kronisk sykdom, hjerneskade og nevroutvikling-hemminger. Det er bevist i dyrestudier at det er kjemikalier i vaksinene som forårsaker denne typen hjernebetennelser, det ignoreres for å fortsette å vaksinere.

Aluminiumen i vaksiner er nanopartikler, og vi vet at de biokjemiske egenskapene til nanopartikler er at de er i stand til å trenge inn i hjernen. Kommer de inn i hjernen? Ingen har noen gang studert det, men dyrestudier som bruker de samme kjemikaliene som er i vaksiner vi gir til barn, viser direkte at vaksineingrediensene trenger inn i hjernen.

Dr Larry Palevsky

Det er forskere i Europa som har gjort studier på nanopartikler av aluminium, og har vist at de kan vedvare i hjernen i år og tiår. Det vi ser nå er et stort utbrudd av Alzheimers hos voksne. En av hovedfaktorene de finner i hjernen til mennesker med Alzheimers, er aluminiums-nanopartikler som er direkte relatert til vaksinene.

Vi vet at vaksiner forårsaker betennelser i kroppen, og mer enn halvparten av barna våre har kroniske betennelser, og vi har aldri tillatt oss å stille spørsmålet om vaksinene forårsaker betennelser akutt, og fortsetter de å skape kroniske betennelser? 1 av 5 har nevroutviklings-hemminger, 1 av 10 med ADD og ADHD, 1 av 35 med autisme, 1 av 11 med astma, og 1 av 20 under 5 år har anfall.

Autoimmune sykdommer øker eksponentielt, og vi finner at virusene og bakteriene som vi sprøyter inn i kroppen sammen med hjelpestoffene, skaper noe som kalles molekylær mimikk, som betyr at kroppen ser disse virusene og identifiserer dem som fremmede, men finner biter av disse virusene matcher deler av cellen, og immunsystemet skiller ikke mellom det som det er blitt fortalt å avvise, og seg selv. Så det slår av immunsystemet, noe som fører til en autoimmun tilstand. Vi vet dette om hepatitt B, vi vet det om Gardasil-vaksinen, og vi vet det om influensavaksinen, og de fortsetter å si at vaksinene er trygge og effektive, men det er ikke sant.

Det har vært studier som har sett på hva som skjer med nano-partikler når de er i kroppen. De har funnet at de ikke bare trenger inn i hjernen, men også vedvarer i årevis. Det har vært studier som har sett på hjernen til autister og de som ikke er det, og sammenlignet prosentandelen av aluminium, og den var eksponentielt større hos de med autisme. Vi vet at aluminium som nanopartikkel kan ødelegge mitokondrier, er et av de grunnleggende patofysiologiske funnene hos personer med kroniske betennelsestilstander. Vi vet også at nanopartikler av aluminium kan ødelegge celleavfalls-fjernerne, kalt lysosomer. Derfor øker potensialet for kroniske betennelsestilstander.

Det er forskjell på hva du inhalerer, spiser og får injisert. Det du inhalerer og spiser har immunforsvaret kapasitet til å eliminere i luftveiene, i tarmene og leveren, før det kommer inn i kroppen. Men når du får det som en injeksjon, kommer 100 prosent av det inn i kroppen.

Når du hører millioner av foreldre si at barnet mitt hadde det bra og deretter ble ganske dårlig, og millioner av foreldre som hører fra legen deres at det ikke har noe med vaksinen å gjøre, enda foreldrene ser det motsatte , da er det er vår plikt å si er det noe i vaksinene som trenger inn i hjernen og forstyrrer mitokondriene, og som ødelegger lysosomene.

I over 21 år med å sammenligne helsen til vaksinerte barn med helsen til uvaksinerte barn, ser jeg ikke på langt nær så mange kroniske betennelsestilstander hos uvaksinerte som jeg gjør hos de som er vaksinerte. Helseskader fra vaksiner er mye mer utbredt enn vi tror».

Fra The Expose, publisert 10 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og link til høring i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: Vaccine injury, from all vaccines, is far more widespread than people realise.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Når utgangspunktet er feil, blir resultatet deretter. Louis Pasteur trodde i sin tid at menneskekroppen var steril, dvs. fri for bakterier, i sin friske tilstand, og at tilstedeværelsen av bakterier medførte sykdom. I dag vet vi bedre: det er bakterier over alt, både innvortes og utvortes, og mennesket lever i symbiose med bakteriene. Samarbeid altså, og ikke krig.

  Men Pasteur og Koch gikk til krig mot bakteriene, basert på en totalt feilaktig forståelse av livet og hvordan det fungerer. Deres hypotese om bakteriene som menneskets hovedfiende førte til «germ theory», som egentlig aldri kom forbi hypotese-nivået. I Norge ble den feilaktig benevnte hypotesen til en «logi», bakteriologien, altså en «lære». Så lett kan det gå fra tro til fakta når ingen er hjemme, og spesielt når det ligger sterke kapitalkrefter med monopolistiske motiver bak.

  Ingen vaksiner fungerer etter hensikten, og alle vaksiner er skadelige. Det er den bitre sannheten, men det er egentlig en fantastisk sannhet, for menneskets helseutfordringer kan løses på helt andre og ikke minst naturlige måter. Der burde vårt fokus være, og ikke på kjemisk-teknologiske løsninger som fjerner mennesket fra naturen og dens metoder. Det du tenker, puster, drikker, spiser og gjør er det som påvirker helsen din, og det er der alle løsninger ligger.

  Dessuten så finnes ikke virus, men det lar seg ikke gjøre å bevise en negativ. Det er heller helsevesenet som må bevise at virus eksisterer, noe de ikke har gjort. De lar heller folk marineres i barnetroen, fra den store lærer Pasteurs tid, på at virus er en realitet og noe vi skal være veldig redde for. Det er skremselspropaganda som innebærer systematisk forgiftning av mennesket, og i tillegg starter de med de svakeste blant oss, spebarna. Det er fullstendig galskap, og derfor har ingen av mine barn gått gjennom barnevaksinasjonsprogrammet. Selvsagt tok de heller ikke covid-giften som nylig ble «anbefalt».

  Hele vaksineopplegget er noe «helvetes mannskit», om man skal si det som det er. Men den moderne medisinske historien er også ganske full av skandaler, som selvsagt blir dysset ned. UK MP Andrew Bridgen nevnte nylig i en debatt i Westminster Hall at det tok 11 år fra Thalidomid-skandalen sprakk, til den kunne diskuteres offentlig i parlamentet i England. Legemiddelindutriens balletak på mediene gjør at det er tabu å snakke om deres feilgrep, for de vil fremstå som menneskehetens Frelsere. De gode som skal hjelpe oss, som skal berge oss fra lidelse og død. At noen må bøte med livet for at resten skal overleve, er liksom helt greit. Men hele deres dødsevangelium avhenger av at sykdomsfremkallende bakterier og virus eksisterer, noe som ikke er tilfellet.

  Virus finnes ikke, så de kan ikke være sykdomsfremkallende. Bakterier finnes, men de er ikke sykdomsfremkallende i seg selv, men oppstår der det allerede er sykdom og svekkelse, og kommer fordi de har en jobb å gjøre. De er naturens renovasjonsvesen, og uten dem hadde det ikke vært levelig her på jorden, fordi miljøet da hadde vært ekstremt giftig og forurenset.

  Vaksinering er basert på en spesiell livsfilosofi som det ikke finnes dekning for. Den er basert på teknologi og på et fiendskap til naturen, og på grunnleggende mistillit til menneskeorganismens iboende selvhelbredende kapasitet. Man skal overgå naturens metoder og skape helse gjennom raske eksperimentelle løsninger som man aldri kan garantere utfallet av. En kjapp pille eller et lite stikk skal erstatte naturens metoder som ofte innebærer moderasjon og gradvise endringer og som generelt er basert på en sunn livsstil. Men sunn livsstil er ikke et enkelt og produserbart produkt man kan tjene penger på.

  Bakteriehypotesen og virusskremselet er til stor skade for folkehelsen og de skaper et falskt bilde av naturen og våre liv. De skaper frykt og kronisk sykdom, stikk i strid med det som høytidelig hevdes og som folk flest tror på. Men fordi menneskeorganismen er komplisert, så klarer helseindustrien å bortforklare skadene, godt hjulpet av massemedia som de i stor grad kontrollerer gjennom jevnlige kapitaloverføringer. Men denne gangen, med covid, har de gått for langt. For konsekvensene vil denne gangen føre til et fullstendig sammenbrudd, en verdensomspennende samfunnskollaps idet folk innser hvor alvorlig galt det har gått. Og ennå er vi ikke ferdige, for skadene bare fortsetter og overdødeligheten holder seg høyere enn normalt.

  For å tåkelegge denne grusomme biologiske krigføringen må det nok startes en kinetisk og mer tradisjonell krig.

  Svar
  • Prisverdige er de foreldre som har stått imot presset og beskyttet sine barn.
   Om virus finnes? Dengue fever var i alle fall tøft nok, jeg hadde det og trodde jeg skulle dø ,
   dengue er visst et virus en får ved myggstikk, og ikke blir en immun etter å ha hatt det heller, snarere tvert imot.
   Så kanskje det ikke er et virus, men noe annet; jeg vet ikke.
   da jeg var barn på sekstitallet VILLE foreldrene at vi gikk gjennom barnesykdommene som barn,
   for å utvikle naturlig immunitet, som selv Fauci har sagt er suveren og bedre enn kunstig.
   Det skremmende er HVOR MANGE som har vært delaktige i dette, vel vitende;
   i videoen ramses opp de som har vært FRITATT fra å ta biovåpen-injeksjonen:

   https://www.bitchute.com/video/d6adgnDp6ax7/

   Svar
 • Northern Light.
  23 mai 2024 16:16

  Dr. Peter McCullough: Det er en sammenheng mellom autisme og barnevaksinasjoner.

  Det kan være en sammenheng mellom økt autisme og økte barnevaksinasjoner, sier den kjente amerikanske legen Peter McCullough under et foredrag.

  Det er i en tale på Art of War at den verdenskjente kardiologen Peter McCullough knytter en sammenheng mellom økt autisme og økte barnevaksinasjoner. Det kan i hvert fall være en forklaring, mener han.

  – Forekomsten av autisme var bare én av 10 000 da jeg var barn. Nå er det én av 36 som får autisme, sier han (7 av 1000 i Norge i følge FHI, det høres bedre ut enn 1 av 143 o.a.). Det er den største barne-epidemien i amerikansk historie. Autisme øker raskt akkurat nå. Vi har mer forskning på dette og finner mer. Men det forklarer ikke alt, mener legen.

  – Det vi vet er at det ser ut til å være assosiert med det voksende programmet med barnevaksiner, fortsetter han. Da jeg var barn i 1960, var det tre vaksiner. I dag får barn 108. I alderen mellom ett og to år gis det totalt 13 vaksiner.

  – Og det er tydelig vist at dersom et barn blir syk av en stort antall med sprøyter og får et anfall, er det omtrent 40 prosent risiko for at hjernen blir skadet og at de utvikler autisme.

  – Det er nå 200 studier som knytter overdreven vaksinasjon i barndommen til autisme. Det er andre faktorer, ingen vet helt sikkert.

  Videre påpeker han at det er en klar sammenheng mellom autisme og kjønnsdysfori, (manglende samsvar mellom kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk og kjønn tildelt ved fødselen. Andre betegnelser er transkjønn (kjønnsidentitet motsatt av fødselskjønn) og ikke-binære personer (kjønnsidentitet verken som mann eller kvinne o.a.). Kilde: Tidsskrift for den Norske Legeforening.

  Fra Swebbtv, publisert 21 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og link til videoforedrag i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Läkare kopplar autism till barnvaccination.

  Kommentar:
  Dr. McCullough holdt talen interessant nok på Art of War (krigskunst). Det er mange grunner til at vaksineprogrammet for barn sammen med covid-vaksinene kan betraktes som krigføring, en perfekt form for krigføring i tilfelle, hvis hensikten er befolkningsbegrensning, og gjøre de overlevende maktesløse.

  Dr. McCullough sa at det er en klar sammenheng mellom autisme og kjønnsdysfori. Er det årsaken til at lgbtqia+ bevegelsen har så lett for å overbevise mange barn at de har feil kjønn, spesielt i USA, hvor 1 av 36 barn er autistiske? Når det er så mange autistiske barn med kjønnsdysfori, kan Lgbtqia+ bevegelsen normalisere trans-kjønnede, noe som har gjort det til en industri å «hjelpe» barn å skifte kjønn. Hormon-behandlingen fremstilles selvfølgelig av Big Pharma til enorm profitt.

  Hvis en googler: Hvor mange vaksiner får barn i Norge, får en svaret:
  «Det anbefalte vaksinasjonsprogrammet som tilbys alle barn og ungdom i Norge omfatter vaksiner mot12 forskjellige sykdommer. I tillegg inngår BCG-vaksine mot tuberkulose for barn med foreldre fra land med høy forekomst av tuberkulose». Kilde: Folkehelseinstituttet (FHI). FHI gir ikke noe klart svar på antall, ved opptelling muligens 8-9, langt lavere enn 108 i USA.

  På FHIs nettside: Tåler spedbarn mange vaksiner samtidig?
  «Et vanlig spørsmål er om spedbarns immunsystem kan bli overbelastet ved bruk av kombinasjonsvaksiner. Menneskets immunapparat er laget for å takle hundrevis av nye stoffer hver dag allerede fra fødselen. Et spedbarn er til enhver tid kolonisert med 10 til 100 forskjellige bakteriearter, har millioner mikroorganismer i tarmen, og møter daglig milliarder av antigener i luften som pustes inn. En vanlig infeksjon kan bringe immunapparatet i kontakt med mange flere forskjellige antigener enn det vaksiner gjør, selv om flere vaksiner gis samtidig». Dette er heller ikke et klart svar, og er vaksinene de samme som gis til barn i USA?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helsingforskomiteen:

Finansiert av NED, CIAs tvilling.

Forrige innlegg

Journalisten Gonzalo Lira ble drept i ukrainsk fengsel for sine meninger.

Våre medier og myndigheter er helt stille.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.