POSTED IN Ukraina

Alle kan brukes i den gode saks tjeneste:

Jihadister flyttes fra Syria til Ukraina.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Jihadistene har lenge fungert som USAs leiesoldater der en ekstra militær innsats var nødvendig. De har vært brukt i Syria og ble omdøpt til «moderate opprørere» for anledningen og for å tekkes den vestlige opinionen. I Libya var de greie og effektive og fikk drept landes statsoverhode. Slik fikk USA/Nato avskaffet Afrikas fremste velferdsstat ved deres hjelp.

De flyttes hele tiden rundt der det har USA og Nato trenger dem. De var i Tsjetsjenia hjulpet inn fra Tyrkia og utstyrt fra USA for å svekke Russland slik at landet kunne bli stykket opp. De ble sendt for å hjelpe Aserbajdsjan i krigen mot Armenia for et par år siden. Nå sendes de til Ukraina for å hjelpe den ukrainske regjeringen. Når Nato ikke kan bruke ordinære egne styrker er jihadistene grei å ta i bruk.

James Foley Beheaded - SIS Beheaded US - Journalist ''James Foley'' | [FULL  VIDEO] video - id 3419939e7834 - Veblr Mobile

Dette forteller vi naturligvis ikke til den norske befolkningen for da ødelegges bildet som vi prøver å skape av det som skjer akkurat nå. Litt juks nå vi kunne tillate oss siden hensikten er den aller beste. Synd jihadistene driver på med denne halshuggingen sin og andre typer virksomhet som vi ikke liker.

Det egentlig gode gutter som bare har forlest seg på Koranen.

Knut Lindtner
Redaktør

450 jihadister fra Syria er kommet til Ukraina.

Fra Voltaire Network.

450 jihadister som var i Idlib nordvest i Syria under beskyttelse av den tyrkiske hæren kom til Ukraina etter å ha reist i tre dager gjennom  Tyrkia.

Dimitri Yarosh på kongressen i Ternopol

Allerede i 2015 skrev New York Times at Sheikh Mansour-bataljonen og Dzhokhar Dudayev-bataljonen – som er sammensatt av tsjetsjenere fra Georgia og Uzbekistan – og fra Krim-tatar-bataljonen- har som mål å utslette separatistene i Donbas. 

En kongress ledet av Dmitro Yarosh var samlet i Ternopol den 8. mai 2007. Hensikten var å samle europeiske ny-nazister og Midt-Østens anti-russiske jihadister. 

På den tiden var det å kjempe mot Russland allerede på agendaen. Men i Tsjetsjenia hadde emiren i Itchkeria i Tsjetsjenia Dokou Oumarov motsatt seg konferansen på video.

Ny-nazisten Dmitro Yarosh er en agent for NATOs stay-behind-nettverk. Han er nå spesiell rådgiver for øverstkommanderende i den ukrainske hæren.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

https://www.voltairenet.org/article215921.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • At det ikke er en nynazistisk faktor i bildet er litt vanskelig å forsvare når Zelensky velger Dmitri Yarosh som rådgiver og øverstkomanderende for den ukrainske hæren. Og nå kommer jihadistene! Dette blir blodbad, er jeg redd. Yarosh har koordinert nynazistiske og islamistiske grupper før. De blir sikkert gode venner.
    Hitler var også god venn av islam, og man hadde den frie arabiske legion og en hel del unge muslimer fra Balkan som sverget Hitler evig troskap. Så dette er ikke første gang to trossystemer som er enige om det meste finner hverandre.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Underkommuniseres i Nato-mediene:

Nato og USA har størst ansvar for Ukrainakrisen.

Forrige innlegg

De sa den var 95% effektiv.

Men vaksineringen var en bløff.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.