POSTED IN Covid-19, Helse

Alarmerende rapport fra Tyskland

Overdødelighet i alle tyske delstater etter at vaksineprogrammet startet

34 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen ble publisert tidligere, men den er hyperaktuell i dag da overdødeligheten i en rekke europeiske land ikke lenger lar seg skjule. Det viser seg at antallet som dør, også i Norge, er økende og ingen myndigheter kan forklare det som nå vokser frem som en kommende helsekatastrofe. Se bare denne grafen:

Og når  demograf Anders Sønstebø ved SSB skal forklare dette fenomenet kan han ikke gjøre det. Han sier han ifølge NRK:

– Dette er mer enn vi hadde ventet. Tallene er delvis uforklarlige, sier demograf Anders Sønstebø ved Statistisk sentralbyrå.

Og naturligvis er ikke tallene uforklarlige, men det er ikke lov å si det åpenbare for da kompromitterer enn den helsepolitikken som ble ført i Norge i 2020 og i 2021 sterkt fremmet av medier som pisket frem politikere på geledd:

Overdødelighenten har med koronatiltak og ikke minst med vaksiner å gjøre. Det er svært sannsynlig at særlig vaksinene bidrar med en økt dødelighet i befolkningen.

Elefanten i rommet er det nesten ingen som foreløpig tør peke på: Koronatiltak og vaksiner.

Vi her på derimot.no har hatt en rekke artikler om dette helt siden vaksineprogrammet ble rullet ut, men naturligvis har vi fått nedsettende merkelapper klistret på oss også av de samme mediene som sitter stille i båten så lenge det går an. Men hvis overdødeligheten fortsette vil noe måtte skje. Står vi overfor en politisk storm og en helsekrise vi aldri har sett maken til?

Knut Lindtner
Redaktør

Tyske delstater med høyest vaksinasjongrad har den høyeste overdødeligheten.

Fysikeren Dr. Ute Bergner holdt 17. november en tale foran Thüringens delstatsparlament der hun presenterte en alarmerende studie hun hadde bestilt.

Dr. Ute Bergner

Av Free West Media

Bergner, som tidligere tilhørte FDPs parlamentariske gruppe i Thüringens delstatsparlament, har i mellomtiden byttet til partiet Citizens for Thuringia. Hun hadde gitt to statistikere i oppdrag å undersøke om det var en sammenheng mellom vaksinasjonsraten og overdødeligheten i de 16 tyske forbundsstatene.

Prof. Dr. Rolf Steyer og Dr. Gregor Kappler analyserte perioden fra uke 36 til uke 40 og resultatene er virkelig foruroligende. Sammendraget av analysen sier at overdødelighet kan finnes i alle 16 delstater.

Antallet Covid-dødsfall rapportert av RKI i perioden under vurdering representerer konsekvent bare en relativt liten del av overdødeligheten og kan fremfor alt ikke forklare det kritiske problemet – jo høyere vaksinasjonsrate, jo høyere overdødelighet.

Den mest åpenbare forklaringen er imidlertid at fullvaksinering øker sannsynligheten for død.

Selvfølgelig er andre forklaringer mulige, men ikke veldig sannsynlige:

 • Jo høyere andel eldre er, desto høyere vaksinasjonsrate og overdødelighet. Derfor korrelerer også vaksinasjonsraten og overdødeligheten. (Denne forklaringen er imidlertid lite plausibel, siden andelen eldre måtte ha endret seg betydelig mellom 2016-2020 på den ene siden og 2021 på den andre.)
 • Høyere vaksinasjonsrater oppnås gjennom økt stress og angst i det aktuelle landet, og sistnevnte fører til høyere antall dødsfall.

«Ytterligere forklaringer er på ingen måte utelukket. Noen av dem kan være sikkerhetskopiert med tall og bør undersøkes nærmere. Vi er veldig takknemlige for forslag av denne typen, sa Bergner.

Jo høyere vaksinasjonsfrekvens, jo høyere overdødelighet

Thüringen (4 prosent) og Sachsen (2 prosent), de to delstatene med de laveste vaksinasjonsratene, har også den laveste overdødeligheten. Den som har de høyeste tallene er Mecklenburg-Vorpommern med en vaksinasjonsrate på 66 prosent og en overdødelighet på 16 prosent. Alle de mest vaksinerte statene viste en tosifret økning.

Resultatene krever ‘hasteavklaring’

Korrelasjonskoeffisienten er +0,31. Slik de to dataforskerne ser det er dette «forbløffende høyt». Spesielt siden de som tror på vaksinen hevder det motsatte, men ikke gir noe bevis for deres forestilling om «beskyttelse». Man bør i det minste forvente et annet forhold: Jo flere vaksinasjoner, jo lavere dødelighet. Meningen var tross alt å beskytte mennesker.


____________________________________________________________________________
Den mest åpenbare forklaringen er imidlertid at fullvaksinering øker sannsynligheten for død.
____________________________________________________________________________

– Merdødeligheten øker med økningen i vaksinasjonsraten. Dette krever en snarlig avklaring, krevde de to statistikerne. Videre, i lys av «de pågående politiske tiltak som tar sikte på å demme opp for viruset […], er dette tallet bekymringsfullt og krever en forklaring dersom ytterligere politiske tiltak skal tas med sikte på å øke vaksinasjonsraten».

Studien ble overlevert Thüringer delstatsparlament for vurdering.

På slutten av talen understreket Ute Bergner: «En persons verdi avhenger ikke av vaksinasjonsstatusen».

Maskinoverstt og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Dim Hou

https://www.globalresearch.ca/german-states-high-vaccination-rate-highest-excess-mortality/5762622

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

34 kommentarer. Leave new

 • At meningen var å beskytte mennesker tror jeg ingenting på. Planen er ondsinnet, som Michael Yeadon også er ganske klar på. Jeg mistenker også Erna Solberg og hennes rolle i GAVI og hennes hemmeligheter som skal skjules i seksti år. Og hele det norske helse-teamet, i og med at versjonene veksler sånn som det måtte passe akkurat den dagen, og de som har fulgt med har grepet dem i blank løgn utallige ganger, stadig nye juksetall og fordreid statistikk. Og alltid kommer den samme bedragerske avslutningen om hvor sikkert og effektivt det skulle være. Jo mer jeg ser Stoltenbergs og Nakstads øyne gå alle veier er det tydelig at de vet at de er ute å kjøre. Og enda gir de seg ikke, men vil ta de aller minste og pumpe de full av gift, tilsatt et nytt element: giftig hjertemedisin. Hvor mye tjener de på dette? En foraktelig gjeng. Og leger og sykepleiere som setter sprøytene fortsatt er en skam for helsevesenet og for landet. Fysj!

  Svar
  • Amen. Så enkelt kan det sies. Sannheten er desverre så grotesk at flertallet velger å tro på disse menneskene som i årevis har «tatt vare på» Kari og Ola. Hvem trodde Ted B var en seriemorder?

   Folk må ha lik i gatene før de forstår.

   Svar
 • «Our note by no means proves that an increased vaccination rate leads to an increased likelihood of death. We also don’t want it to be misinterpreted as such.»

  Statement by Prof. Rolf Steyer and Dr. Gregor Kappler

  Svar
 • […] Overdødelighet i alle tyske delstater etter at vaksineprogrammet startet. […]

  Svar
 • Dødfødsler eksploderer blant vaksinerte mødre i Canada.

  https://www.eastonspectator.com/?s=stillbirths+exploding

  Det amerikanske systemet for vaksineskader, VAERS, har registrert 2,620 døde babyer etter COVID vaksiner – Flere fosterdødsfall på 11 måneder enn de siste 30 år. Mellom 82% til 91% av gravide kvinner vil lide fosterdødsfall hvis deres ufødte barn er mindre enn 20 uker gammelt ved vaksinasjon.

  Skottland har satt i gang en undersøkelse pga at antall fosterdødsfall øker dramatisk.

  https://www.globalresearch.ca/2620-dead-babies-vaers-covid-shots-more-fetal-deaths-11-months-than-past-30-years-following-all-vaccines-scotland-begins-investigation/5762399

  Svar
 • Noen setter spørsmålstegn, men…

  ‘– Ytringsfrihet står høyt i det norske samfunnet, og det skal finnes takhøyde, men det finnes grenser. ‘
  https://www.nrk.no/norge/frykter-vaksineskeptisk-lege-kan-ha-fort-til-lav-vaksinasjonsdekning-1.15758585

  Ytringsfrihet er flott, bare den ikke brukes til å si det som alle skal si? 😉

  Og velreggissert?
  Nå er det flere som «kryper til korset»; skal flere kristne, som har vært skeptiske, hentes inn?:
  ‘Uvaksinert pastor: – Eg angrar litt no’
  https://www.nrk.no/mr/pastor-hans-reite-er-uvaksinert-og-smitta-med-korona-_-no-angrar-han-1.15752236

  Kan det igjen være på tide å minne om at:

  *Smittede er ikke det samme som syke, de fleste får lettere forkjølelsessymptomer, – og er deretter naturlig vaksinert.

  *Det var OVER dobbelt så mange innlagte og døde under tilsvarende perioder med vanlig influensa, som av dette halvannet året med Covid-influensa.

  Men det virker som om fornuft, realiteter og tallforståelse har byttet plass med hysteri og propaganda.
  DET er det skumle.

  Svar
 • I et Hemmelig dokument til FDA (Food and Drug Administration) har Pfizer tilstått under overskriften «Sikkerhetsbekymringer» at mRNA – injeksjoner kan forårsake «Vaccine-Associated Enhanced (forsterket) Disease» (VAED) som også kan være en luftveisinfeksjon/dysfunksjon. – Tenk over dette nå ! – Covid-viruset er en luftveisinfeksjon fra et virus som er genetisk endret av mennesker i et laboratorium og vaksinen for denne virusinfeksjonen får det menneskelige luftveiene til å lide av en forsterket luftveissykdom ! – Vi snakker om å helle bensin på bålet her !
  Så tenk nå over dette ! – FDA visste dette – Pfizer visste dette – og FORTSATT fikk de «Emergency Use Approval» for å infisere millioner av mennesker uten at de noen gang visste noe som helst !
  Når det gjelder Generelle lidelser av vaksinen topper forstyrrelser i nervesystemet listen over kjente bivirkninger av vaksinen. – I tillegg blir kvinner tre ganger mer rammet enn menn ! – Dette av en eller annen ukjent årsak ? – Befolkningskontroll er et stikkord ! – Er denne Covid – vaksinen utviklet for kjønnsspesifikke skader for å redusere befolkningen – Mye mulig ? – Pfizer og FDA visste så absolutt om dette ! – Hva med våre «kjære helsemyndigheter» – Vet / visste de det ? – Sannsynligvis … og de må nå stilles til ansvar !

  Svar
  • pravdamedia
   25 april 2023 23:28

   Ja de må stilles, til ansvar, gjenta etter meg,de må stilles til ansvar og en gang til,så tror vi på det….
   Så lenge det ikke finnes økonomisk eller praktisk vilje fra folket.så vil bare de som, må stilles til ansvar,betale regningene dine og kontrolert alternativ media sine.også kalt gatekeepers.

   Imens ser du på dine vaksinerte familiemedlemmer og venner dø av sykdom,en etter en. men du/dere får betalt alle deres regninger. og spiser gmo modifisert og mrna injesert mat,imens russland,kina,nord korea og iran,blir ydmyket,av storting og regjering, gang på gang. Det går sikkert fint…

   Svar
 • Patolog-konferanse i Berlin undersøker sammenhengen mellom corona-vaksine og skader.

  Noen resultater fra konferansen:

  Sannsynlighet for skader:

  Kortsiktige skader: 10-60 ganger høyere enn ved konvensjonelle vaksineringer.

  Skader på middel sikt: For 10-59 år: 15 ganger høyere dødsrisiko ved vaksine sammenlignet med infeksjon med corona-virus.

  Vaksinerte over 30 tester oftere positivt enn uvaksinerte (har høyere risiko for å bli smittet).

  Vaksinerte som er smittet har minst like høy risiko for å smitte videre som uvaksinerte.

  https://twitter.com/wodarg/status/1467207818717634572

  Tallene er fremlagt på patolog-konferansen i Berlin, som fant sted 4.12.2021. Konferansen er ledet av Prof. Dr. Arne Burkhardt, Prof. Dr. Walter Lang, Professor Dr. Peter Schirmacher og Prof. Dr. Werner Bergholz, så konferansens faglige kvalifikasjoner burde være i orden.

  Fra 2. Patologikonferanse den 04. 12. 2021 klokken 17: 00 i Berlin

  2. patologikonferanse i Berlin stiller spørsmålet: Er det, patologisk, en påviselig sammenheng mellom dødsfall og helseskader og vaksinasjoner mot COVID-19?

  Brystkreft intensivert av corona vaksiner?
  Den svenske patologen Dr. Ute Krüger rapporterte om sine observasjoner, at siden i år blir ondartede svulster i brystet oftere diagnostisert, svulstene er større og mer aggressive enn vanlig, og pasientene er yngre enn på lenge.
  (Min kommentar: Det ser ut som vaksinen er kreftfremkallende).

  Metodisk deteksjon av spikeproteiner ved massespektrometri
  Patologen Prof. Dr. Lang snakket om en ny vitenskapelig metode for pålitelig påvisning av de minste mengder spike proteiner i vevet. Dette ville være beviset på at mikroskopisk observert vevslesjoner er faktisk forårsaket av spike proteiner.
  (Min kommentar: Dette bekrefter andre rapporter om at spike-proteinet oppfører seg som Nano-kniver som kutter opp epitelvevet i blodårene til mottakerens årer. Dette igjen er årsaken til de mange rapportene om hjerteproblemer, slag osv i forbindelse med vaksinen).

  Funn fra statistiske analyser av dødsdata:
  Prof. Dr. Werner Bergholz vil presentere sine analyser av dødsdata fra offentlige etater. Spesielt i aldersgruppen 10-59 år er det tegn på en høyere dødelighet av vaksinerte sammenlignet med uvaksinerte.
  https://pathologie-konferenz.de/PM%202.%20Pathologie-Konferenz%20final-online.pdf

  Svar
 • Hele situasjonen er så dyster.

  Disse injeksjonene gir mange forskjellige resultat, noen tydelige vil være hjerte/kar-sykdommer og ulike former av kreft (både fra spikprotein, lipid og nedsatt selvforsvar hos kroppen).

  De farligste for samfunnet er dog de ulike hjerneskadene som vil komme. Så mange mennesker i ansvarlige posisjoner, som vil miste dømmekraften. De har våpen og de har makt. De kan/vil sette ut i live ellers utenkelige diktat og forordninger.

  Dessverre frykter jeg at løpet er kjørt. De meget få som ikke er injisert, ikke har blitt testet (ja, også testpinnene inneholder grafen ifølge en god del rapporter) og ikke har brukt munnbind (og ja, også disse er innsatt med grafen ifølge noen rapporter).

  Vi få har ikke en eneste mulighet, selv om det “bare” er injeksjonene som gir skader.
  Aldri før har jeg mistet fremtidshåpet. Nå er det borte.

  Kan noen gi meg litt håp? Vær så snill ..

  Svar
  • Vanskelig å gi håp i disse dager men Administrerende direktør for Sør-Afrikas største private helsenettverk sier at Omicron-varianten er «så mild» at den «kan signalisere slutten på COVID-19».
   Ifølge Richard Friedland, administrerende direktør i Netcare Ltd., tyder de første dagene av varianten på at det absolutt ikke er behov for panikk ! – Vel .. det er iallefall en god nyhet ! En ikke full så god nyhet er at våre helsemyndigheter fortsetter å spre frykt og usannheter om både selve Corona og Vaksinen ! Nå får vi bare håpe at «vaksinen» ikke gir de anslåtte skadevirkningene … men jeg er enig med deg – det ser stygt ut ! . – Vi må bare fortsette å stålsette oss og håpe at disse Klovnene inne helse, media og regjering tar til fornuften ! – Trøsten for de Uvaksinerte kan være at de Vaksinerte er de som nå blir lettest infisert – Det er nå min erfaring … uansett hva våre såkalte «helsemyndigheter» ønsker å inbille oss !

   Svar
 • […] Alarmerende rapport fra Tyskland. Overdødelighet i alle tyske delstater etter at vaksineprogrammet … […]

  Svar
 • Vaksiner er frivillig…
  Vil du ikke så skal du.

  ‘Åtvarar mot tvangsvaksinering 😉
  FN meiner tvangsvaksinering mot koronaviruset bryt med menneskerettane. FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet seier ifølge NTB at ingen skal tvingast til å la seg vaksinere. HO MEINER DET ER BETRE AT FOLK SOM IKKE VIL FØLGE KRAV om vaksinering heller bør FÅ FORHOLDSMESSIGE BØTER’ 😉

  Jeg regner med at mange nå vil juble og si: HURRA, jeg er vaksinert, jeg var fornuftig, jeg får ikke bøter.

  – Og enda flere blir «fornuftige» i dette skremme-scenariet.

  Svar
  • Meget interessant at man skal få bøter for å hevde sine rettigheter i henhold til menneskerettighetene 😉 – Uttalesen faller på stengrunn … (for å bruke et Bibelsk sitat !) – Imens fortsetter våre «myndigheter» å neglisjere all anerkjent forskning vedrørende skadevirkningene av vaksinen … Huff og Huff – for noen STORE IDIOTER ! – En siste studie fra American Heart Association (AHA) konkluderer med at Corona Vaksiner øker en persons risiko for Hjerteinfarkt med så mye som 127% ! – Dette kommer i tilegg til alle kjente skadevirkninger av vaksinen… For Norges befolkning vil dette bety en radikal endring av Folkehelsa og en uforholdsmessig stor økning i sykehusinnleggelser og DØD ! – Alt dette grunnet et virus som er mye mindre dødelig (30-40%) enn det vanlige influensaviruset ! Jeg synes faktisk meget synd på mine landsmenn .. men hva skal jeg si og hva skal jeg gjøre ? Prøver å advare så godt jeg kan i det daglige men jeg får kun skjeve blikk til tross for at jeg vet hva jeg snakker om ! – Uansett .. Vi kommer til å få en redusert befolkning i nær fremtid og de som overlever sprøyta .. Hva med dem ? Det vil jeg ikke tenke på nå 😉

   Svar
 • Etterhvert som data fra flere og flere land ang overdødelighet kommer inn, blir det vanskeligere å benekte sammenhengen mellom vaksiner og overdødelighet. Også England har en tydelig overdødelighet i 2021. En måte myndighetene forsøker å skjule dette på, er ved å si at du er uvaksinert hvis du dør første uken etter andre dose, dermed registreres du som covid-død. En annen er å si at hvis du som fullvaksinert blir innlagt for blodpropp etter vaksinen, og tester positivt for c-19, og deretter dør, skyldes dødsfallet covid. Og selv om du er en frisk 50-åring som får skader eller dør kort etter vaksinering, blir årsaken stort sett feid under teppet. På tilbakemeldingsportalen VAERS i USA er det nå registrert 20.000 dødsfall, som ifølge forskere utgjør kun 1-10% av det totale antall omkomne etter sprøytene. På,tross av at dette antallet er høyere enn den samlede mengde dødsfall de 30 foregående år, har ikke CDC, USA`s helsemyndigheter godkjent ett eneste dødsfall som covidrelatert. Hvordan er det her i landet?

  Svar
 • Grafen-metallet i ‘vaksinen’ fungerer i blodet som små knivar som skadar alle indre organ. Om 5 år er 80% av alle vaksinerte døde, om 10 år alle. Vi får håpe det er fake news.

  Svar
 • ‘ – Men det er fortsatt tidlig og vi trenger endelige data. Sykehusinnleggelser og dødsfall skjer ofte senere, og vi er fortsatt bare to uker inne i denne bølgen, advarer han.’ 😉
  https://www.nrk.no/urix/forelopige-funn-fra-sor-afrika_-omikron-varianten-forer-til-faerre-dodsfall-1.15768013

  Dette ble jo ikke sagt i mars 2020, da myndighetene VISSTE at de døde var mennesker som hadde  levd sitt livsløp,  og hadde bodd, med medisinering og med sykdommer på institusjoner i årevis. Og/eller at 60% syke/døde var våre nye landsmenn med hudfarge som ikke egner seg i et solfattig land.  
  Det skulle skapes frykt, vi skulle bli redde, og styrbare.   Selv om «helse»-myndighetene vet at frykt nedsetter folkehelsa. 
  Dette har aldri dreid seg om helse, Dette er direktiver gitt globalt av bla. WHO og andre bakmenn.  For å flytte makt,  penger og handel  globalt, slik som alltid er hensikten  med en verdenskrig.
  De visste. – «Men kunne ikke dele det av «personvernensyn».    Så de måtte stenge av landet og ødelegge små-næringslivet. 😉

  Snart kommer nok langtidsvirkninger av denne eksperimentelle injeksjonen til syne; hjerteposebetennelser , blodpropp, aborter og plutselige dødsfall.
  Men da blir de sikker klassifisert som Covidvirus- langtidsvirkninger. 😉

  Svar
 • Dødeligheten øker raskt i Tyskland med vaksinasjonen.

  I andre halvdel av november hadde Tyskland – det største landet i Europa – en dødsrate nesten 25% over normalen, sammenlignet med 17% over normalen i første halvdel av måneden. Disse ekstra dødsfallene er for det meste IKKE fra Covid. I hele november rapporterte Tyskland om nesten 15 000 ekstra dødsfall. Overskytende dødsfall var nesten normale om våren og tidlig på sommeren; de har steget kraftig siden da. Tysklands massevaksinasjonskampanje for de fleste voksne begynte sent.
  1. mai var bare 8 prosent av tyske voksne fullt vaksinert.
  1. september var 61 prosent.

  KILDE: https://alexberenson.substack.com/p/all-cause-mortality-in-germany-is/comments

  Svar
 • Dette er jo ikke akkurat ny viten!?…
  Men naturlig immunforsvar eksisterer kanskje ikke, – fordi det ikke er funnet på i et laboratorium?
  Allikevel stenger man barn og voksne inn i et «laboratorium», uten nødvendig sosial kontakt, og beordrer de til daglig Antibac- vask. Er myndighetene gale vitenskapsmenn, og vi er mus eller sauer?

  ‘Etter å ha vært syk med et virus får du som regel immunitet mot akkurat det viruset. Men har det ellers noen effekt på immunsystemet å ha vært utsatt for forskjellige virus og mikrober?
  En ny studie gir ikke noe klart svar, men antyder at mus som har levd i et «skittent» miljø og som har hatt infeksjoner, har noen fordeler sammenlignet med mus som har levd i et sterilt laboratorium.’
  https://forskning.no/immunforsvaret-virus/mus-fra-dyrebutikk-hadde-bedre-immunforsvar-enn-lab-mus/1949679

  ‘..men de tror likevel det er viktig å teste ut hvor fort selskapene kan snu seg rundt og produsere en omformulert vaksine med dokumentert effekt ..
  ..Selv om det viser seg å være falsk alarm, vil det bli veldig godt å virkelig vite at vi kan gjøre dette – få ut en ny vaksine og være klar, ‘
  https://forskning.no/covid19-ntb-vaksiner/kapplop-for-a-sikre-vaksiner-mot-omikronvarianten/1951097

  Og at man altså kan bruke befolkningen som test-mus?

  Folk er ikke mus!
  Vi er tydeligvis sauer, som ikke gjør opprør mot galskapen!

  Svar
 • Det må da være mer enn nok studier nå som viser både død, lidelese og elendighet som følger disse «sikre og effektive» såkalte vaksinene…? Noen som har sett noe til provaksine-trollene her inne på det seneste?

  Svar
  • Dagens lys og sol og sannhet og sånt blir for sterkt for troll og deres skremsler, de bare sprekker en etter en hvis de ikke når å løpe og gjemme seg i berget før sola kommer. Der er det noen få småtroll under jorda, og det sies mange er sprøyteskada sjøl, og river av seg hårtuster for å ikke bli sprø.

   Svar
 • Arne Burkhardt, professor i rettsmedisin ved Reutlingens patologiske institutt :

  «For hver dag som går, blir nyhetene knyttet til COVID-skuddene verre !
  At injeksjonene ikke hindrer COVID – eller til og med spredningen har vært kjent i lang tid, og problemer etter injeksjon omfatter nesten alt som kan gå galt med en kropp. Ikke et eneste organ, ikke en eneste kroppsfunksjon, er uskadd etter ett av disse Covid -skuddene»

  Nå gjenstår det vel bare å vente på utfallet av det hele !

  God Helg

  Svar
 • RYSTENDE LESNING:
  NYHET publisert på fhi.no 01.06.2022:
  «gode nyheter for gravide», «Mors vaksine beskytter også barnet i magen», «dobbel gevinst», «beskytter både mor og barn», FHI anbefaler spontanabort. Befolkningsreduksjon for enhver pris.
  «… at det IKKE ER NOEN INDIKASJONER PÅ AT VAKSINASJON I SVANGERSKAPET GIR ØKT RISIKO FOR KOMPLIKASJONER». Blank løgn. Utilgivelig.
  Begeistret opplyses det om å slå to fluer i ett smekk, mor og barn i ett stikk, så nykomlinger til en toksisk verden pumpes full av farmasi fra fosterstadiet. Og starter livet med immunsvikt og hjertefeil hvis det overlever. Har ikke FHI nok liv på samvittigheten som det er? Har de enda ikke sett på Pfizer-dokumentene?

  Svar
 • Northern Light.
  5 juni 2022 14:13

  Dr. Naomi Wolf om Pfizers «Konfidensielle rapport»: Det er virkelig sant, de vet at de dreper barn.

  Sannheten er: Jeg er nesten målløs, fordi jeg nylig har hatt den lite misunnelsesverdige oppgaven å prøve å kunngjøre for verden at det faktisk er et folkemord på barn som er i gang.
  WarRoom/DailyClout Pfizer Documents Research Volunteers (WPDR), en gruppe på 3000 høyt kvalifiserte leger, RN-er, biostatistikere, medisinsk svindeletterforskere, laboratorieteknikere og forskere, har levert rapport etter rapport, for å fortelle verden hva som er i de 55 000 interne Pfizer-dokumentene som FDA hadde bedt en domstol om å holde skjult i 75 år.

  Ved en rettskjennelse ble disse dokumentene tvangsutlevert. Ekspertene våre tjener menneskeheten ved å lese gjennom disse dokumentene og forklare dem så uinnvidde kan forstå dem. Alle WPDRs rapporter finnes på på DailyClout io. Løgnene som avsløres er utrolige. Pfizer, og dermed FDA visste innen desember 2020 at MRNA-vaksinene ikke virket, at de «avtok i effektivitet» og viste «vaksinesvikt». En bivirkning av å bli vaksinert, som de visste en måned etter massevaksineringen i 2020, var «COVID».

  Pfizer visste i mai 2021 at hjertet til 35 barn hadde blitt skadet en uke etter MRNA-injeksjonen, men FDA startet vaksineringen for tenåringer en måned senere uansett, og foreldre fikk ikke en pressemelding fra den amerikanske regjeringen om hjerteskader før august 2021, etter at tusenvis av tenåringer ble vaksinert. Pfizer og dermed også FDA, for mange av dokumentene er merket «FDA: konfidensiell», visste i motsetning til hva de høyt betalte talsmennene og de kjøpte legene forsikret folk om, at mRNA, piggproteinet og lipidnanopartikler ikke ble på injeksjonsstedet i deltamuskelen, men gikk innen 48 timer inn i blodet, og derfra for å sette seg fast i leveren, milten, binyrene, lymfeknuter og i eggstokkene.

  Pfizer og dermed FDA visste at Moderna-vaksinen hadde 100 mcg mRNA, lipid-nanopartikler og piggproteiner, som var mer enn tre ganger 30 mcg av Pfizer-dosen for voksne, og selskapets interne dokumenter viser en høyere forekomst av uønskede virkninger med dosen på 100 mcg, så de sluttet å eksperimentere med den mengden internt på grunn av dens «reaktogenisitet». Pfizers ord, men ingen fortalte dette til alle de millioner av amerikanere som alle fikk den første og andre 100 mcg Moderna-dosen og boosterne.

  Pfizer endret gruppen av forsøkspersonene slik at nesten tre fjerdedeler var kvinner, som er mindre utsatt for skader på hjertet. Pfizer «mistet» registrene over hva som ble av hundrevis av forsøks-personene deres. I de interne forsøkene var det over 42 000 bivirkninger og mer enn 1200 mennesker døde. Fire personer som døde, døde den dagen de ble injisert.

  Det ser ut til at det faktisk kan være et tilfeldig folkemord. Forplantningsorganene er målet for mRNA-vaksinene, med intensjon eller ikke. Og hvis du vet at forplantningen er skadet og babyer og fostre blir skadet, og du vet at dette er i en stor skala, og noe som alle hos Pfizer og FDA som leste disse dokumentene visste, blir ikke dette da et folkemord?

  WPDR har bekreftet at lipid-nanopartikler, de bittesmå harde fetthylstrene som inneholder MRNA, går igjennom fostervanns-membranen. Det betyr at de kommer inn i fosterets miljø. De går også igjennom blod-hjerne-barrieren, noe som kan bidra til å forklare slagene etter MRNA-vaksinasjon og kognitive problemer. WPDR har studert Pfizer-dokumentenes rapporter om graviditet og funnet ut at forsikringen om at vaksinen er «trygg og effektiv» for gravide kvinner, var basert på en studie av 44 franske rotter i 42 dager, og forskerne som gjorde studien er aksjonærer eller ansatte i BioNTech.

  WDPR fant at mens gravide kvinner ble utelukket fra de interne studiene, på grunnlag av at alle gravide kvinner ble forsikret om at vaksinen var «trygg og effektiv», ble likevel rundt 270 kvinner gravide i løpet av studien. Mer enn 230 av dem ble borte på en eller annen måte i rapportene. Men av de 36 gravide kvinnene som ble fulgt opp, mistet 28 babyene sine.

  WDPR fant at en baby døde etter amming fra den vaksinerte moren, og ble funnet å ha en betent lever. Mange babyer som ammet fra vaksinerte mødre viste agitasjon, fordøyelses plager, vokste ikke og var utrøstelige. Jeg hører anekdotiske rapporter om disse symptomene hos babyer som ammer fra vaksinerte mødre nå fra hele landet. Pfizer-dokumentene viser også at noen vaksinerte mødre ikke kunne produsere melk i det hele tatt.

  Fra Global Research, publisert 4 Juni 2022. Skrevet av Dr. Naomi Wolf.
  Oversatt fra engelsk, redigerte og forkortede utdrag fra en lengre artikkel med linker.
  Orginalartikkel: Dear Friends, Sorry to Announce a Genocide: Dr. Naomi Wolf on the Pfizer “Confidential Report”.

  Svar
  • N.L.
   Dette burde da avstedkomme full alarm?:
   «Mer enn 230 av dem ble borte på en eller annen måte i rapportene. Men av de 36 gravide kvinnene som ble fulgt opp, mistet 28 babyene sine.»

   At det IKKE ble full alarm av en slikt , i våre media , og i FHI….
   I det minste en åpen diskusjon….
   BURDE IHVERTFALL ført til full alarm, hos innbyggerne.

   Svar
 • Vi lever i en sci-fi grøsserfilm. Er det noen som har en hytte i skogen som jeg kan låne til høsten? Helst utenfor dekning.

  Svar
 • NZDSOS er en gruppe leger, tannleger, farmasøyter og veterinærer fra New Zealand. De skriver:

  ”Det er en sjokkerende stor antall av dødsfall og skader etter Covid – 19-vaksinene i seg selv og sammenlignet med annen behandling eller vaksine i moderne tid. …

  Barn og unge dør og lider spesielt hjerteskader (selv om mange friske eldre også har dødd), mens risikoen for covid-19 er spesielt lav. Vi tror vi blir løyet for…

  Health Forum New Zealand, en gruppe frivillige i lokalsamfunnet, har opprettholdt en database med dødsfall og skader etter Covid-injeksjoner, ‘The Citizen’ S Database: Deaths & Injuries. Databasen er bygget hovedsakelig på meldinger fra slektninger, venner og helsearbeidere av personer som har dødd etter Covid-injeksjonene.

  I skrivende stund hadde Borgerdatabasen registrert nesten 500 dødsfall etter Covid-injeksjoner. PÅ slutten av sitt åpne brev lister NZDSOS omtrent en tredjedel av disse dødsfallene. «Legg merke til hvor mange døde mennesker er unge, barn selv, og lider plutselige, uventede dødsfall, vanligvis fra blodpropper som påvirker hjernen eller hjertet,» skriver NZDSOS.

  NZDSOS konkluderer: «det er en humanitær krise…..For Guds skyld, la oss få politiet og Parlamentsmedlemmene til å stoppe dette nå!”

  https://www.globalresearch.ca/new-zealand-doctors-speaking-out-deaths-following-vaccination-lets-make-our-police-mps-put-stop-now/5782363

  Svar
 • Ny studie fra Senter for fruktbarhet og helse ved FHI Publisert 01.06.2022.hevder at Risikoen for å få korona de første fire månedene av livet, er lavere dersom mor ble vaksinert under graviditeten ?

  Jeg vil gjerne se bevisene og tviler sterkt på riktigheten av dette og sist men ikke minst hvorfor holder i det hele tatt FHI fremdeles på med slik svada ??

  Et annet faktum er at et nylig utgitt konfidensielt dokument avslører at et oppsiktsvekkende flertall av ikke fødte babyer døde etter at gravide kvinner ble injisert med Pfizer-vaksinen.
  Bare det faktum at 88 % av de gravide kvinnene som ble injisert ikke ble fulgt gjennom hele svangerskapet er meget bekymringsfullt siden 124 av de 270 gravide kvinnene hadde en eller annen type bivirkning (49 ikke-alvorlige, 75 alvorlige) ifølge side 12 i det samme dokumentet !

  Man kan hevde hva man vil, men etter min mening et det oppsiktsvekkende at FHI i det hele tatt kan publisere dette. At FHI er en medvirkende faktor til befolkningsreduksjon i Norge bevisst eller ubevisst har jeg ingen betenkeligheter med å hevde !!! !

  Svar
  • Vedrørende kvinner som har mistet sine «førstefødte» etter injeksjon av Pfizer «vaksinen» har jeg nok av eksempler på og at «vaksinen» var den utgjørende faktor har jeg ingen tvil om !!!!!!

   Svar
 • Northern Light.
  28 oktober 2022 17:56

  Covid-vaksiner har forårsaket 84 % av alle dødsfall registrert i VAERS de siste 32 årene – Pfizer var nummer1 når det gjelder vaksinedødsfall også før covid.

  Av Brian Shilhavy.
  U.S. Government Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) ble startet i 1990 for å spore skader og dødsfall rapportert etter vaksineringer. Kongressen bestemte at regjeringen opprettholder databasen, som en del av National Vaccine Injury Compensation Program (NVIC). Det er et alternativ til det juridiske systemet for å løse krav om erstatninger for vaksineskader.

  Siden godkjenningen av covid-vaksinene i desember 2020, viser tallene med den siste oppdateringen av VAERS-databasen 14 oktober 2022, at 84 % av alle dødsfall rapportert etter vaksinasjon de siste 32 årene blitt rapportert etter covid-vaksiner. Selskapet som har produsert vaksiner som har resultert i flest dødsfall registrert i VAERS er Pfizer, og de hadde førsteplassen for dette selv før de gikk sammen med Biontech, for å produsere deres covid-vaksine. Moderna, som aldri hadde produsert en vaksine før sin covid-vaksine i 2020, er nå på andre plass med nesten 24 % av alle dødsfall som noen gang er registrert etter en vaksineinjeksjon.

  Etter hvert som flere blir mer oppmerksomme på disse statistikkene i VAERS, forsøkes det å bagatellisere deres betydning. Et argument er at siden det ble gitt så mange doser av covid-19-vaksinen, er statistikken naturlig nok høyere for bivirkninger etter covid-19-vaksiner. Akkurat den påstanden er veldig lett å avkrefte ved å bruke den amerikanske regjeringens egen statistikk.

  NVIC har publisert en rapport som viser det totale antallet doser gitt for alle FDA-godkjente vaksiner fra 2006 til 2021. Du kan se pdf-en på deres nettsted. La oss sammenligne antall saker som er arkivert i VAERS og antall dødsfall rapportert til VAERS for den nest mest dødelige vaksinen ifølge VAERS, som HIB, Haemophilus influenzae, en vaksine som primært gis til babyer og barn under 5 år. Før covid-vaksinene var det den mest dødelige vaksinen som ble gitt til barn.

  Det har vært 5 vaksiner godkjent av FDA som inneholder HIB-vaksinen, og siden de har vært på markedet har det vært registrert 2387 dødsfall, 1448 registrerte varige funksjonshemminger, over 25.000 besøk på akuttmottaket og over 14.000 sykehusinnleggelser. Og husk, disse vaksinene er på CDC-vaksineprogram, og gis primært til babyer og barn under 5 år.

  Og likevel beholder CDC denne vaksinen i deres immuniseringprogram for barn, og hvert år blir tusenvis av tilfeller av bivirkninger registrert i VAERS, og dusinvis av barn dør etter å ha fått vaksinen, og det er bare tilfellene som er registrert i VAERS, og VAERS er sterkt underrapportert og bare viser rundt 1 % av alle tilfeller. Og hvem er selskapene som produserer disse vaksinene som fortsetter å tjene penger på dem?

  Fra Global research, publisert 28 oktober. Skrevet av Brian Shilhavy, Health Impact News.
  Oversatt fra engelsk, en del forkortet. Linker, kilder og oversikter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID-19 Vaccines Have Caused 84% of All Deaths Recorded in VAERS for the Past 32 Years – Pfizer #1 in Vaccine Deaths, Even Before COVID.

  Svar
 • Uansett hva Nakstad postulerer blir det kanskje vanskeligere å underslå fakta?:

  ‘Europeiske legemiddelmyndigheter (EMA) har konkludert at kraftige menstruasjonsblødninger etter koronavaksinering skal omtales som en bivirkning i produktinformasjonen til mRNA-vaksinene Comirnaty og Spikevax, skriver legemiddelverket i en pressemelding.
  EMA mener at det ikke er noen bevis for at dette påvirker kvinnenes fruktbarhet.’ 😉
  nrk.no/nyheter/kraftig-menstruasjonsblodninger-er-bivirkning-av-koronavaksine-1.16156749

  ‘Flere blir innlagt på akuttmottak og dødeligheten stiger i Norge. – Ingen grunn til å mistenke koronavaksinen, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.’
  nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor_-_-koronavaksinen-er-ikke-arsaken_-sier-espen-nakstad-i-helsedirektoratet-1.16155252

  Men det var ENKELT å fastslå at gamle, innlagte på sykehjem og mørkhudede ble syke og døde
  AV Covid , i mars 2020?
  Slik at landet skulle nedstenges og folk bli fratatt grunnlovsfestede rettigheter. 😉

  Svar
 • Northern Light.
  16 november 2023 17:46

  Kinesiske myndigheter: Det utvikles genetiske våpen som vil være rettet mot bestemte land.

  I følge Kinas departement for statssikkerhet (MSS) er terror-stater «bevæpnet» med AI- genetiske våpen som vil målrette mot bestemte raser.

  Av Zoey Sky.
  Tidligere i oktober ga MSS ut en uttalelse på WeChat som advarte om at enkelte ikke-statlige organisasjoner har rekruttert kinesiske «frivillige», for å samle data om biologisk mangfold under dekke av biologisk artsforskning. Uttalelsen avslørte at disse enhetene utvikler våpen som vil målrette genetiske forskjeller knyttet til etnisitet eller rase.

  Departementet advarte om at i motsetning til tradisjonelle biologiske våpen og kjemiske våpen, «er genetiske våpen mer skjulte, enkle å spre, skadelige på lang sikt, er vanskelige å stoppe, vanskelige å isolere og er rimelige».

  Tredje verdenskrig vil bli utkjempet med biovåpen.
  Når de brukes i krig, vil genetiske våpen ha «ødeleggende» konsekvenser, sa departementet. Den hevdet også at noen utenlandske nasjoner kunne angripe folket deres, da de brukte kinesere til å stjele data om etniske grupper, som deretter ble lastet opp til en smarttelefonapp. Data tyder på at hvis en AI-modell mates med nok menneskelige genetiske prøver, kan den analysere og forstå de unike genetiske egenskapene til hver etnisk gruppe.

  Kinas departement informerte om at opprettholdelse av biosikkerhet er «et delt ansvar for hele verdenssamfunnet», og la til at alle burde ha «en forståelse av biosikkerhet og hente kunnskap fra leksjonene man har lært i å håndtere biosikkerhetsrisikoer, som for eksempel folkehelsekriser».

  Nyheten kommer to år etter at en rapport antydet at kinesiske forskere forbereder seg på en tredje verdenskrig utkjempet med biologiske og genetiske våpen. Den sjokkerende rapporten advarte om at biovåpen og genetiske våpen ville være «det avgjørende våpenet for seier» under WWIII, med forfatterne som også beskriver de perfekte betingelsene for å utløse et biovåpen. Forfatterne dokumenterte til og med virkningen slike ødeleggende våpen ville ha på «fiendens helsevesen».

  Dette siste beviset på at Beijing har vurdert det militære potensialet til SARS-koronavirus så tidlig som i 2015, har også vekket bekymring for årsaken til covid, med noen tjenestemenn som insisterte på at viruset unnslapp fra et kinesisk laboratorium. Dokumentasjonen fra forskere fra Folkets Frigjøringshær og helsemyndigheter, analyserte manipulering av sykdommer for å utvikle våpen på unike måter.

  Departementets uttalelse følger RFK Jrs advarsel.
  Departementets uttalelse kommer etter at presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.) hevder at covid var «etnisk målrettet», for å ikke påføre kinesere eller Ashkenazi-jøder helseskader. RFK Jr. uttalte dette på et arrangement på Tony’s Di Napoli restaurant på New York Citys Upper East Side. Den uavhengige kandidaten fortalte også publikum om sin holdning til vaksiner.

  Ifølge RFK. Jr., var covid «etnisk målrettet» og de som var mest immune var «Ashkenazi-jøder og kinesere.» Han la til at det gjenstår å se om koronaviruset «var bevisst målrettet eller ikke, men det er rapporter som viser rasemessige eller etniske forskjeller og innvirkning». RFK Jr. antydet også at myndighetene for tiden utvikler biologiske våpen som vil få covid til å se ut «som en tur i parken».

  En talsperson for Anti-Defamation League (ADL) ble fornærmet av RFK Jr.s uttalelse. «Påstanden om at covid var et biovåpen utviklet av kinesere eller jøder for å angripe kaukasisk hvite og svarte mennesker, er dypt støtende og inngår i kinesisk-fobiske og antisemittiske konspirasjonsteorier om covid som vi har sett utvikle seg i løpet av de siste tre år», sa ADL-talspersonen.

  RFK Jr. sa også at publikum allerede vet at Kina bruker hundrevis av millioner av dollar på å utvikle etniske biovåpen, slik som USA. Han hevdet at de samler inn russisk og kinesisk DNA for å «målrette folk etter rase». Presidentkandidaten bemerket at en studie fra 2021 av covid-viruset, avslørte hvordan sykdommen «ser ut til å påvirke visse raser uforholdsmessig, siden hvordan viruset deler og binder seg til reseptorer i cellen er mest kompatibelt med svarte og kaukasisk hvite, og minst kompatibelt med etniske kinesere, finner og Ashkenazi-jøder. Slik sett fungerer det som et bevis for etnisk målrettede biovåpen». RFK Jr. insisterte imidlertid på at han aldri antydet at den etniske effekten var «bevisst utviklet for dette».

  Kennedy hevdet at påstander om at han er antisemitt, er en del av en svertekampanje etter hovedstrømpresse og medias oppskrift for å diskreditere ham som useriøs.

  Fra Natural News, publisert 13 november 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: China’s Ministry of State Security: Terrorists are developing GENETIC WEAPONS that will target specific countries.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russlands perspektiver.

En russisk militærekspert snakker om Ukrainakrigen.

Forrige innlegg

Den ukrainske frontlinjen:

Knaker den i sammenføyningene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.