POSTED IN Helse

Alarmerende data fra statistiske analyser:

Alvorlige bivirkninger av vaksinene.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etter å ha blitt utsatt for myndighetenes vaksinepropaganda og forsikringer om trygge effektive vaksiner i et år, som har resultert i at store deler av befolkningen lar seg vaksinere, er det sjokkerende nyheter om vaksinene som nå begynner å komme.  Og at forskning og analyser kommer fra ulike gjensidig bekreftende fagretninger gjør nyhetene desto mer troverdige. For noen dager siden la Salk- instituttet frem sin forskning på pseudovirus/ piggprotein som årsak til forandringer i blodårevegger og blodproppdannelse etter vaksinering. Nå har dr Jessica Rose vist i praksis ved analyse av bivirkningsdataene i USA at Salk- instituttets forskning er helt sammenfallende med hennes statistiske analyser. Og hele historien blir dobbelt tragisk når vi ser at myndighetene har sviktet totalt sitt ansvar for å ta vare på befolkningen.

 
Covid vaksine sprøyter: Analyse av «gjennombrudds dødsfall».

Av Brian Shilhavy

Amerikas Frontline Doctors har publisert en videopresentasjon av dr. Jessica Rose, Phd, MSc, BSc, som har analysert dataene i VAERS´database relatert til COVID injeksjonene. Presentasjonen ble gjort for «Vaccine choice Canada».

Spontane aborter, hjertekar-, nevrologiske- og immunologiske bivirkninger.

 

https://youtube.com/watch?v=bMY2tdFNkRU


Dr Jessica Rose har en BSc (Batchelor of Science) i anvendt matematikk og fullførte sim MSc (master of science) i immunologi ved Memorial University i Newfoundland i Canada. Hun fullførte sin PhD i computer biologi ved Bar Ilan University og gjorde sin første postdoctor avhandling ved Det Hebraiske Universitetet i Jerusalem i Molekylær biologi.


Hun er nå i ferd med å fullføre sitt annet postdoktorat  (vitenskapelig stilling ved høyskole) hvor hun vil utforske struktur og funksjon til transport-proteiner i bakterier både fra et eksperimentelt og computerbasert synspunkt.
Dr Rose utfordrer helsemyndighetenes offisielle standpunkt: At påstandene deres om at alle disse tusenvis av innrapporterte dødsfall, og hundretusenvis av bivirkninger som er rapportert til VAERS, ikke har noen ting å gjøre med vaksinene. 


Hennes presentasjon av statistikken viser klart at dette umulig kan være sant, samtidig som hun gjerne mottar motforestillinger. 


Hun konkluderer: 


Denne presentasjonen sammenfatter VAERS`data frem til idag, og har som formål å opplyse allmenheten samt påminne folk om betydningen av alle bivirkninger, inkludert dødsfall, som sannsynligvis skjedde som et resultat av vaksineringen. 

Basert på VAERS´analysetall, kan det virke som bivirkninger for øyeblikket ikke utgjør en vesentlig byrde på den vaksinerte befolkningen; men det ukentlige slippet av VAERS data inkluderer ikke alle rapporter frem til dato- og etterslepet blir etter all sannsynlighet enormt. 

Både p.g.a. problemene med underrapportering og forsinkelsene med rapportering gir denne analysen et meget sterkt signal fra VAERS´data at risikoen for å oppleve meget alvorlige bivirkninger etter vaksinen er satt er betydelig og at det totale risikobildet er høyt.

Analysen viser at vaksinene sannsynligvis  er årsaken til de innrapporterte dødsfallene, spontanabortene og de anafylaktiske reaksjonene i tillegg til de cardiovaskulære, nevrologiske og immunologiske bivirkningene. 


Basert på føre var-prinsippet burde det utvises ekstrem forsiktighet når man vurderer om man skal utsette seg for denne eksperimentelle vaksinen, og også fordi det ikke foreligger noen som helst garanti mot alvorlige bivirkninger på sikt. 


mRNA vaksiner brukt i massevaksineringsøyemed når det gjelder virus er noe helt nytt i menneskelig historie. 
Det eksisterer for øyeblikket overhodet ingen måte å forutsi potensielt tragiske utkomme når det gjelder bivirkningsprofilen i det lange tidsbildet.

Det må også tas i betraktning at dataene er begrenset og basert på rapporter som sannsynligvis underestimerer alvorligheten i aktuelle hendelser. 

Jeg lærte noen få ting fra dr Rose`s analyse.
Hun isolerte «gjennombruddstilfellene» som er registrert i VAERS. «Breakthrough- gjennombrudd» er den termen de benytter for å beskrive de som blir smittet med COVID etter å ha blitt fullt vaksinerte. 
Ifølge dr Rose døde 6% av fullvaksinerte etter at de ble smittet av COVID etter vaksinering. 

Dette er vesentlige funn, spesielt siden argumentasjonen fra myndighetene for å ta de eksperimentelle vaksinene er å hindre dødsfall. Vaksineselskapene har innrømmet at vaksinering IKKE stopper spredning av smitten, men har hevdet at vaksinen skal dempe symptomene etter at sprøytene er satt. 


Men når dataene viser at 6% av dem som blir smittet etter vaksinering dør, må man kunne hevde at dette virkelig utfordrer selskapenes påstander. Dr Rose anfører at statistikken viser at majoriteten av dødsfallene skjer blant eldre. 
Og at det statistisk er flere gjennombruddstilfeller etter Pfizers vaksine, enn etter de andre to.


Av spesiell interesse var spontanabortene som fulgte rett etter vaksinering.


Dette ble publisert på dr Rose`s you tube kanal.
Hvis vi skulle lagt pekere til den i denne artikkelen, kunne vi risikert at økningen i trafikkmengden til videoen ville fått sensurmyndighetene til å ta ned videoen. Derfor har vi lagt videoen til vår Rumble og Bitchute kanaler.https://www.globalresearch.ca/study-analysis-vaers-shows-covid-shots-likely-cause-deaths-spontaneous-abortions-cardiovascular-neurological-immunological-adverse-events/5745797?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

Artikkelen er oversatt og bearbeidet av Hans Borge

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Vi som absolutt ikkje vil ha ‘vaksiner’ i vårt blod , kan vi stole på våre helsemyndigheter at vi ikkje får urein blodoverføring når det er aktuelt?

  Svar
 • «Ifølge dr Rose døde 6% av fullvaksinerte etter at de ble smittet av COVID etter vaksinering»

  I følge tester på dyr ( katter), som man gjør før man tester på mennesker, døde 50% av dyrene, når de ble smittet etter vaksineringen.
  Dette ser ut til å være et gedigent medisinsk eksperiment. Men vaksinepropagandaen, og redsel og katastrofefortellingene i media, har vært så massiv at folk enda ikke har våknet.

  Svar
 • kari Sparhell
  24 mai 2021 18:33

  I am just wondering : so many peopke are vaccinated now and therfor the AE must go up . Is\nt it neccesary to look at the numbers of vaccine-shots and adjust for that .. hoe many AE or deaths pr sots for Covid vax compared to other vax in the same numbers +

  Svar
  • Hans Borge
   25 mai 2021 17:02

   In the US, 268,4 million covid vaccines had been administered as of May 14,and VAERS registered a little more than 4000 deaths mainly 1-3days after injection. In comparison, the 1976 pandemic swine flu mass vccination was cancelled after 53 people died. The health authorities decided the vaccine was too risky to continue the campaign. The total vaccinated people was 45 million. In the US today, many of the persons receiving vaccines have received two doses, so the total number of vaccees are certainly much lower than 268 million. But anyway, it is possible to estimate that the safety policy of our days politicians are very much different than those in 1976. In addition, research shows that statistically, 15 times more people over 60 die during the first 14 days after vaccination, compared to those who are unvaccinated.

   Svar
 • Tor Larsen
  25 mai 2021 22:27

  Rapport fra Israel og Israeli Peoples Committy som mener at myndighetene lyver og holder unna de virkelige tallene om vaksineskader. Er dette en lemmenvandring?
  https://www.youtube.com/watch?v=poOh7voRIvs

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Til tross for CO2-utslipp:

Kullet blir stadig mer populært

Forrige innlegg

Ønsketenkning:

Når en mister grepet på virkeligheten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.