POSTED IN USA

Aktiviseringen av «Hjemlig terrorisme»-forslaget i USA:

Vil kunne omgjøre USA til en politistat.

0
Print Friendly, PDF & Email

Biden-regimet vil bli Amerikas første totalitære regjering.

Av Paul Craig Roberts.

Det er uunngåelig. Den pornografiske pressen kaller hvite konservative amerikanske Trump-tilhengere for «systematiske rasister», «MEGA-terrorister», «fiender av demokratiet» og «hvite personer som mener de er overlegne andre».

Som Bidens bemanning avslører, så er hans regime befolket med personer som er fiendtlige mot hvite ikke-jøder. Regimets lovforslag» om «Hjemlig Anti-terrorisme»  annulerer The First Amendment ved å kriminalisere dissentere uten noen rimelig og kontrollert begrunnelse.

Jeg er ikke den eneste som ser dette. Her er Tulsi Gabbard, den siste ærlige Demokrat. Hun forteller oss at lovforslaget om Hjemlig Terrorisme vil «omfatte nesten halvparten av landet».

«Dette er en sak som alle Demokrater, Republikanere, uavhengige, Libertarianere må være svært bekymret overfor, spesielt fordi vi ikke behøver å gjette hvordan dette vil gå eller hvordan det vil ende.

Hvilke karakteristikker er det vi ser etter når vi bygger opp den profilen av potensielle ekstremister? Hva er det vi snakker om? Religiøse ekstremister – snakker vi om kristne, evangeliske kristne – hva er en religiøs ekstremist? Er det en som er abortmotstander?».

John W. Whitehead

Grunnlovsadvokat John W. Whitehead ser det slik:» Vent og se: vi kommer alle til å bli fiender av staten».

Den ærlige journalisten Glenn Greenwald ser det slik: «De siste to ukene har vist oss en bølge av nye hjemlige politistyrker og en retorikk i navnet til «å kjempe mot terrorisme» som er en blåkopi av mange av de verste utslagene fra Den Første Krigen Mot Terror som begynte for nesten tyve år siden.

Denne Nye Krigen Mot Terror – er den som i navnet er hjemlig fra begynnelsen av, og har den åpenbare hensikt å bekjempe «ekstremister» og «hjemlige terrorister» blant amerikanske borgere på amerikansk jord.

Slik presenteres hele saken med historisk kjent frykt, som når regjeringer utnytter frykt og farer som media her skapt, og de så bevæpner seg med makten til å kontrollere informasjonen, debatten, opinionen, aktivistene og protestantene».

De eneste menneskene som ikke ser det er de hjernevaskede amerikanerne som stemte på Demokratene. Disse indoktrinerte personene vil kanskje tro at de utviser overlegen moral når de stiller seg opp ved siden av disse undertrykte svarte – mot sin egen rase. 

Men om de hadde lest «The Camp of the Saints» ville de vite at de også er «systematiske rasister» og «undertrykkere».

Til og med en håndfull medlemmer av Kongressen tror, eller later som de tror, at «hvite nasjonalistiske» Trump-tilhengere angrep Capitol  og tror vi går mot en totalitær eksistens:

«Mens mange finner trøst i makten til økende nasjonal sikkerhet, må vi understreke at vi har vært her før, og vi har sett hva det fører til.

Totalitære tiltak begrunnes alltid med at de er til vår felles beste.

Vår historie er full av eksempler på initiativer fra bevegelser som selger historien at det er nødvendig å bekjempe ekstremisme som har brukt verktøy som massebevegelser mot de menneskelige og sivile rettigheter til det amerikanske folket … 

For å øke regjeringens nasjonale sikkerhets-styrker skjer det nok en gang på bekostning av de menneskelige og sivile rettighetene til det amerikanske folket. Det vil bare tjene til å underminere enda mer av vårt demokrati, ikke beskytte det».

For sent har Alexandra Ocasio-Cortez, Ilhan Omar og deres like oppdaget at det ikke er trygt i en politi-stat. I det stalinistiske Russland var ikke en gang helter fra den bolsjevistiske revolusjonen som ikke var medlemmer av politbyrået sikre. Til og med Bukharin selv ble framstilt i en liksom-rettsak og henrettet.

Alle elementer i en politistat blir nå institusjonalisert i FBIs tankeganger og kontorer. Som John Whitehead skriver – dersom du utøver grunnlovs-rettigheter, som talefrihet, tankefrihet, retten til å bære våpen – eller om du forlanger skriftlig ordre før du blir ransaket, så kvalifiserer du til å havne på regjeringens liste over ulike terrorister.

Dersom du mener noe annet enn regjeringen riskerer du å bli stemplet som terrorist.

Du kan bli registrert som en «mulig trussel for hjemlig terrorisme» dersom du har «konspirasjons-teorier», det vil si, dersom du avviker fra de offisielt kontrollerte forklaringene. 

Som Whitehead gjør det helt klart, en amerikaner trenger ikke lenger begå en forbrytelse for å bli arrestert og saksøkt.  Whitehead rapporterer at FBIs kontraterrorisme-divisjon  nå «klassifiserer trusler om hjemlig terrorisme i fire hovedkategorier: rasistisk motivert, voldelig motivert, anti-regjerings/anti-autoritær ekstremisme  og ekstremisme som omfatter dyrerettigheter, miljø-ekstremisme og abort-ekstremisme».

Arrestasjoner og fengsling på grunnlag av mistanke alene – til og med henrettelser på mistanker alene uten noen rettssak kan nå bli en del av USAs praksis.

Det er ikke bare De Forente Stater som har falt tilbake til totalitær praksis. Det er skjebnen til hele den vestlige verden. 

Ikke i noe land i Vesten representerer regjeringen folket. I  Sverige, Storbritannia, Tyskland, Frankrike eller Italia representerer regjeringene immigrant-invasjonene. 

Er alle som støtter henne fascister? Ifølge meningsmålinger ville hun få opp mot 50% oppslutning i et presidentvalg mot Macron i dag.

Enhver etnisk franskmann, italiener brite, tysker eller svenske som tror at et land er definert med etnisk språk, historie eller skikker blir betraktet som en ny-fascist.

Enhver borger i et europeisk land som tror på nasjonal suverenitet blir merket som en nasjonalistisk rasist. Lederne for nasjonal etnisitet som Marine le Pen blir demoniserte og saksøkte,

Forestillingen om et «Fritt Vesten» har blitt en absurditet.

Kinas sosiale kreditt-system er skremmende, men det er mindre skremmende enn det vi nå ser brygge opp til i De Forente Stater.  Det er en revolusjon fra toppen, og den vil bli tvunget på oss, som statens makt mot individet.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Uten lov og dom. Internert i snart 20 år.

USAs store skam: Guantanamo.

Forrige innlegg

Ny britisk studie:

Tiltakene mot Covid 19 dreper flere enn sykdommen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.