POSTED IN Afghanistan, Krig-fred, USA

Afghanistan:

Spill i spillet. Pentagon væpner Taliban.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Intriger er spill i spillet, det er konspirasjoner inne i konspirasjoner. Det mestersjakk i politisk og sosialt format. Det er feller og motfeller. 

Dette spillet er britene mestere i, men også andre stater prøver å utvikle slike ferdigheter som krever lang trening og derfor lange erfaring. (Se den franske spenningsserien «Byrået», Le Bureau, om en avdeling av den franske etterretningstjenesten)

For alle som tror at verden er slik den presenteres for oss gjennom mediene, slik den faktisk skulle ha vært og som ville har gjort livet enklere for mange, de må tro om igjen. For det er ikke slik politikken fungerer, særlig på høyeste nivå.

Her er det «Høk over Høk» som gjelder og de sleipeste og mest sofistikerte dobbeltspillerne kommer best ut av det.

For befolkningen holdes dette skjult for de må tro på det som blir fortalt. De som tror og sier noe annet får klistret på seg merkelapper (konspirasjonsteoretikere, paranoide etc.). Deres troverdighet må svekkes for de kan få folk til å tenke i andre baner. Mister vi troen på det våre myndigheter forteller oss mister de grepet på oss.

Kritisk tenkning i befolkningen er ikke ønskelig. Norge kriger fortsatt i Afghanistan, men hva har vi egentlig der å gjøre? Tidligere var det for å frigjøre kvinnene, men nå er det for hjelpe USA slik at de kan hjelpe oss hvis russerne kommer for å ta oss. Fienden er Taliban.

Men så viser det seg at Pentagon har en annen agenda enn den offisielle. De væpner Taliban for at de skal bekjempe IS. Men så væpner de IS også for at krigene kan fortsette i de uendelige. Hvem tjener på det? Bare krigsindustrien og de som har en overordnet plan for regionen.

Knut Lindtner

Pentagon bevæpner Taliban, sier Washington Post.

Offisielt kjemper Pentagon mot Taliban i Afghanistan, men ifølge Washington Post [1] bevæpner det dem i hemmelighet.

Det ville være å hjelpe dem med å bekjempe en annen offisiell fiende av USA, Daesh.

Imidlertid vitner mange vitnesbyrd i flere land i «det større Midt-Østen» om at samme Pentagon offisielt bekjemper Daesh, men bevæpner dem i hemmelighet.

Disse fakta beviser at Pentagon fremdeles forfølger Rumsfeld / Cebrowski-strategien: å provosere «endeløse kriger» som fratar alle stater i «Greater Midt-Østen» muligheten til å motstå finansimperialisme.

https://www.voltairenet.org/article211787.html

(1) “Our secret Taliban air force. Inside the clandestine U.S. campaign to help our longtime enemy defeat ISIS”, Wesley Morgan, Washington Post, October 22, 2020.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  30 november 2020 19:33

  De bevæpner nok alle som kan lage kaos. For eksempel har jeg sett indisier på at det også gjelder Al shabaab og boko haram. Noen som kan bekrefte?

  Svar
  • Ja, det viktigste er nok at draps & kontroll-krefter ikke kan/skal trekkes tilbake i Afghanistanian og Syria. Akkurat slik Nato, og norsk (styrt) media, ville.
   Trump sin tilbaketrekking fra krig blir nå det onde/uansvarlige. 😉 Orwelsk nok.
   Kaos er disse globale kreftene/bakmennene sin strategi , som det også tidligere har vært i historien.
   Gjennom kaos, militært og farge/følelses-opprør lokalt, og økonomisk globalt,
   – så kontroll.
   Så blir vi sittende med Svarte-Per. For vi har ikke sett/skjønt hvordan de/bakmennene (i hjørnet – med kontroll over media og stemmetelling, og verdens valuta ) stokker kortene og legger strategien. Gang på gang!
   Vi tror at noen er gode; at «politikk er det umuliges strategi». Og at de fleste vil vel.
   Men vi har ikke tatt med i beregningen psykopatene/bakmennene og deres internasjonale organisasjoner som BRUKER jøder/jødedommen , til å lyve og bedra overfor de de karaktiserer som Gojim.
   Dette er psykopati satt i system.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når kvakksalveri styrer helsepolitikken:

Masker har ingen effekt.

Forrige innlegg

Trumps stil skal erstattes:

Med Bidens falske smilemaske.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.