POSTED IN Tyskland, Ytringsfrihet

AfD i Tyskland vil stoppe våpenleveringene til Ukraina.

Da har de ukorrekte meninger og må bekjempes.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

AfD som folkeparti

Av Jan Hårstad

AFD er det yngste av alle tyske partier,bare 10 år gammelt. Å skissere historien om AFD er også som å kartlegge de uhyre motsetningene i tysk politikk. 

Det var jo et sjokk for etablissementet i perioden 2014-2017 at AfD gjorde det skarpt og det på parolen «Nein zu islamisierung.» Umiddelbart ble det  igangsatt kampanjer om å forby partiet opptreden på tv-debatter og siden det var så å si «nazistisk» ble også Forfatningspolitiet og etterretning mobilisert for å overvåke dem.

Kadre fra AfD som våget å stå på stands ble regelrett banket opp, kontor og leiligheter smadret, biler ødelagt. Det var en moderne pogrom.

Så kommer Ukrainakrigen og AfD agiterer for fredsforhandlinger og stopp av Leopard Tanks til Zelensky. Resultatet ble at AfD ble en ledende kraft innen krigsopposisjon i Tyskland, mens de gamle partiene så en mulighet til å oppfylle sin gamle drøm fra to verdenskriger: hvordan gjøre det nye Ukraina til en tysk satelittstat. Stepan Bandera skiftet ut med Zelensky.

Alt dette går det an å skrive langt og akademisk om, men alle de ferske gallupper forteller nå at AfD har mellom 20-30% av stemmene i det østlige Tyskland og hele 28% i Thüringen.

Disse siste tallene setter panikk i tradisjonell borgerlighet og en jobber for å forby ungdomsavdelingen «Junge Alternative» og «Institut für Staatspolitik» som er tenketank knyttet til partiet.

Hvis du ikke tenker de riktige tankene kan det gå deg ille.

Utfra tidligere erfaringer går det an å si dette: dess mer krefter det offisielle Tyskland bruker på å knuse AfD, dess mer vokser det i tilslutning. I det folkelige Tyskland finnes det bare en mening om multikulturaliseringen av Tyskland: «DAS BOOT IST VOLL.»

I 2022 mottok Tyskland 160 000 innvandrere og mye tyder på at tallet blir høyere i år. Fra Ruhr-området (NRW) varsles det om 8 seksuelle overgrep om dagen og da kommer den ideen om at RUHR kan bli en selvstyrt islamsk delstat hvor den selv tar ansvaret for ro og orden. I Neukølln i Berlin er det nå skoler hvor undervisningen hovedsakelig foregår på arabisk.

Det makten da tror er at såfremt kritiske stemmer til dette blir kneblet på nettet, så vil denne latente borgerkrigen opphøre. EU-kommisjonen har derfor vedtatt lovgivningen DIGITAL SERVICES ACT som skal jage innvandringskritikk samt «hat» og desinformasjon».

Lederskapet for selskapene TikTok,Facebook og Twitter skal gjøres strafferettslig ansvarlig for gale meninger på nettet deres.

Kommisjonen melder:

«Thanks to the Digital Services Act.our online experience will be safer without any Restriction of freedom of Expression.»

USA, Tyskland eller Norge: dette er et globalt koordinert prosjekt. Intet land slipper unna denne utrenskningen av ukorrekte meninger.

Det aller ferskeste fra Tyskland er at det kan gis opptil 5000 Euro i bot for ukorrekte måter å varme leiligheter og hus på. 

Ikke le av noe av dette. Norwegen har Tyskland som mønsterland. Alt dette kommer automatisk hit også.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Man kan ha vel så bra respekt for det tyske folk som for det norske for tiden. Den samme dato som det ble demonstrert med stor oppslutning av helt vanlige tyskere mot lockdown i Berlin(og NRK straks mente det var bare nazister alle sammen), ramponerte motstandere av SIAN Oslo. Politiet taklet pøbelen i hovedstaden heller dårlig, løp med halen mellom bena.
  Begge oppstandelsene sendtes direkte på youtube, helt fredelig i Berlin og helt rabiat i Oslo.
  Utdanningsnivået er på bånn fra toppen og ned når statsministeren bablet om «religiøs rasisme» som om islam er en rase, de kommer i masse forskjellige farver fra indonesia til balkan. «Ingen rasister i våre gater» kviner det fra dumme, unge blondiner som ikke vet forskjell på rase og religion.
  Islam er forresten veldig lik nazismen for den som kan bittelitt historie om «die freie arabische Legion» for eksempel.

  Svar
 • Det er som i Norge. Media er den største radikaliserings kilden i vestlige land. NRK får 6 milliarder i året over statsbudsjettet for å være et lydig politisk redskap og de øvrige media betales også for å delta i fortielsene og løgnene. Hvordan orker de såkalte «journalistene» se trynet sitt i speilet? I det minste skapes en «robust» base av folk med «anti-statlige» holdninger.

  Svar
 • «I 2022 mottok Tyskland 160 000 innvandrere og mye tyder på at tallet blir høyere i år. »

  ‘…Da krigen var vunnet for de allierte, var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet.
  Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon. ‘
  vegtam.info/Kortsider/Detendeligefarvel.html

  Svar
 • «Fra Ruhr-området (NRW) varsles det om 8 seksuelle overgrep om dagen»

  Altså under flukten over Middelhavet!, i stappfulle båter :

  ’44 prosent av kvinnene at de ble utsatt for voldelige eller seksuelle overgrep under flukten. Halvparten av dem sier at de har opplevd gjentatte overgrep. ‘
  aftenposten.no/verden/i/l1yX09/Rapport-Nesten-halvparten-av-kvinnelige-flyktninger-utsettes-for-overgrep

  ‘Dette er urovekkande, men dessverre ikkje overraskande. Vi har lenge vore klar over at det er mykje familievald i innvandrarmiljø,’
  nrk.no/mr/nrk-undersoking_-47-prosent-av-alle-born-i-familievaldsaker-er-innvandrarar-1.14204426

  Svar
  • Men… ALLE invandrere bedriver jo ikke vold eller voldtekt!

   Nei, det er sant.
   – Og like sant er det at enda færre er flyktninger.

   Det er noen med store økonomiske krefter/makt w.w. som står bak og pusher denne masse-innvandringen.
   – Og de er ikke humanister eller altruister.

   Svar
 • Jan Hårstad
  30 april 2023 18:18

  Breaking news: idag er videodokumentaren TATORT RAMSTEIN lansert på compact-online.de og
  pi-news.net.
  Den bør folk få med seg før den tyske staten forbyr den. Og Knut kan legge den ut her.
  Høyst tvilsomt om den vil være tilgjengelig lenge.

  Svar
 • «Kadre fra AfD som våget å stå på stands ble regelrett banket opp, kontor og leiligheter smadret, biler ødelagt. Det var en moderne pogrom.»

  Jøss, som i den ‘demokratiske’ mellomkrigstiden & Ap/ ‘v.sida’ i Norge:

  ‘Særlig var man bekymret for den appellen fascismen kunne ha hos ungdommen
  ..Derfor valgte også arbeiderbevegelsen å gå til kontant motangrep .
  ( MOT-angrep, når det var angrep ? 😉 )
  Dette toppet seg under valgkampen høsten 1933 da NS forsøkte å arrangere et møte på Grünerløkka skole rett ovenfor Birkelunden.
  Her møtte det opp over tre tusen motdemonstranter som ryddet lokalet, kappet høyttalerledningen som var stukket ut på plassen og kjeppjaget nazistene ut av arbeiderstrøket.
  ( Den voldelige høyresiden igjen. 😉 )
  forskning.no/historie-krig-og-fred-nazisme/da-norske-ungdommer-ble-nazister/1322559

  Så vant Ap valget ved å ta stemmerett ( og pensjoner) fra 90 00 mennesker ( 10% av velgerne) før valget i 1945. – Deretter tok Ap bortimot totalkontroll over norsk media og vår krigs-histore ( Dvs. våre propaganda- historier. ) :

  ‘Leser du norsk etterkrigshistorie, får du inntrykk av at det norske likhetssamfunnet ble skapt i de mange årene med Arbeiderpartiets styre fra 1945 til 1965. De aller fleste av disse årene var «landsfaderen» Einar Gerhardsen statsminister.
  …så peker denne forskningen heller i retning av at starten på det norske likhetssamfunnet ble etablert allerede under 2. verdenskrig.’
  forskning.no/andre-verdenskrig-historie-samfunnsokonomi-samfunnskunnskap/2017/04/krigen-utjevnet-forskjeller-mellom-nordmenn

  ‘ Samanlikna med ‘regjeringa til arbeidarane og bøndene’, var tyskarane rett og slett dilettantar når det kom til kunsten å plyndre landsbygda.
  – Mange kjelder som vart intervjua etter krigen, fortel også at dei materielt sett hadde det betre under den tyske okkupasjonen enn i åra etter at tyskarane var jaga på retrett… ‘
  forskning.no/andre-verdenskrig-historie-partner/mange-russarar-hapa-hitler-skulle-fri-dei-fra-stalin/1271474

  Og i ‘demokratiske’ Norge etter krigen:
  ‘All nazistisk litteratur skulle avleveres. Aktive nazister skulle fjernes fra offentlig stillinger – og alle viktige private stillinger. ‘
  adressa.no/pluss/magasin/2016/03/17/Troppsvarme-12292388.ece

  Svar
 • Birger Karl Rieb
  30 april 2023 22:57

  Begredelige kommentarer her. De fleste har ikke peiling på Tyskland overhodet. Det er mange ekstreme påstander. Det bør ikke være lov å kommentere uten fullt navn.
  De fleste påstandene om innvandring til Tyskland er irrelevante. Bundesagentur für Arbeit, den statlige arbeidsmarkedsetaten kalkulerer med at en vil trenge 400 000 innvandrere hvert år de neste 10 åra for å kunne dekke behovet for arbeidskraft. Fra Afghanistan har en mottatt 2 millioner såkalte flyktninger. Tyskland er med på å forsterke presset på kriseregioner vha. krigshandlinger, naturkatastrofer, økonomisk press etc., for så å motta «flyktninger» som en selv har vært med på å generere. Ikke bare Tyskland, men alle vestlige land har tømt Ukraina for de mest ressurssterke i mer enn ti år nå.
  Dette er den ene siden av saken.
  E annen side er at Tyskland kanskje har mislykket å gjøre Ukraina til en satelittstat, men at samtidig Norge er i ferd med å bli det. Tyskerne har spist seg langt inn på norsk finans, investert stort i inkassovirksomhet, spesialisert seg på offentlig helse og farma, samt spedisjon. Store deler av norsk infrastruktur er i Tyske hender i dag.

  Svar
 • Hva er en nasjons arbeidskraftsbehov?
  Tolker til å tolke nye innvandrere ,eller nasjonens behov for nasjonens ‘ nav’ -tilsatte for å behandle asylsøkere, eller inkassovirksomhet, spesialisert seg på offentlig helse og farma» ?

  «…en statlige arbeidsmarkedsetaten kalkulerer med at en vil trenge 400 000 innvandrere hvert år de neste 10 åra for å kunne dekke behovet for arbeidskraft.

  Et nasjon,(ikke statlig/skattemessig ), sitt behov for arbeidskraft er jo for å produsere realverdier som kan gi frihet og et godt materielt liv til innbyggerne.
  Det kan/må alltid innbyggerne greie sjøl. En administrasjon er en utgift og produserer ingen ting. Men eventuelt ved hjelp av en administrasjon som holder oversikt over resurser og arbeidskrefter og fomidler dette til nasjonens innbyggere.
  Hva trengs av arbeidskraft for å dekke felleskapets arbeidsoppgaver, vei, vann, undervisning og sykepleie. ( F.eks.)
  Nå ser det ut til at administrasjonen, i både Tyskland og Norge, er mer opptatt av skatteinntekter av uansett hva som kalles arbeid , for administrasjonens skatteinntekter, – mer enn realverdier for befolkningen.
  Og å stjele arbeidskrefter til dette fra nasjoner w.w. Som under tidligere slave-perioder. Men nå dekket under ’empati for flyktninger’.
  Fra Nasjoner som sjøl trenger sine arbeidskrefter.

  OG Hvorfor tror du ellers, ‘ Birger Karl Rieb’ at fiktive ‘ at fullt navn’ øker argumenters tyngde ?

  Svar
  • Birger Karl Rieb
   4 mai 2023 7:37

   For det meste har du rett. Krig er et middel for å rane til seg verdens ressurser. Og å ødelegge ressursene til dem en utpeker som imperialismens fiende. Samtidig desimerer en sine egen populasjoner for de menneskene en anser for å være verdilaus. Slik er det i hele vesten. Hjemløse finnes i milliontall i USA og Europa. Samtidig som en ikke klarer å integrere sin egen befolkning i et vel fungerende samfunn ødelgger man hele kontinenter og importerer ders innvånere som slaver og tiggere. Som skjedd med Østeuropa. Det flommer av tiggere fra Romania og Bulgaria. Årsaken for immigrantproblemet ligger ikke hos immigrantene. De vil helst ha et liv som tilbyr dem arbeid og inntekt i hjemlandet.

   Svar
  • Birger Karl Rieb
   4 mai 2023 7:46

   Hva er eller grunnen for krig og foødelse av «fiendenes» land, drap av millioner og folkemord ? Det finnes vel formulerte planer for fremferden til USA/UK/EU/NATO og resten av den imperialistiske vesten. De styrer ikke bare vha. omfattende krigstilstander, men også vha. pandemier, syltekatastrofer, uvær, nekt av helsestell osv. Se hva vår statsminister tenker om verdens befolkningsproblem :
   Utdrag fra: Kort historie om framtida by Attali, Jacques. akademika.no
   Original : L` Avenir de la Vie, 1981
   Spektakulær og svært aktuell framtidsvisjon med forord av utenriksminister Jonas Gahr Støre .
   Jacques Attali er en av verdas mest respekterte politiske rådgivere, bl.a. til Francoise Mitterand.
   Jacques Attali var rådgiver for Francoise Mitterand, den tidligere presidenten i Frankrike, og skrev i 1981:

   I fremtiden vil det handle om å finne en måte å redusere folketallet på. Vi starter med de gamle. For så snart mennesket er over 60 til 65 år, lever det lenger enn det produserer. Og det koster samfunnet dyrt. Så er det de svake og unyttige som ikke bidrar med noe til samfunnet fordi det blir flere og flere av dem, og fremfor alt de dumme.
   Eutanasi er rettet mot disse gruppene. Det må i alle tilfeller være et vesentlig instrument for fremtidens samfunn. Selvfølgelig vil vi ikke være i stand til å henrette folk eller organisere leirer. Vi blir kvitt dem ved å la dem tro at det er for deres eget beste. For stor og stort sett unødvendig befolkning er noe som er økonomisk for dyrt. Også sosialt sett er det mye bedre for det menneskelige fellesskapet om det slutter (å eksistere) brått enn om det gradvis degenererer.
   Vi vil ikke være i stand til å bestå intelligenstester på millioner på millioner av mennesker, kan du forestille deg.
   Vi vil finne eller forårsake noe, en pandemi som vil ramme bestemte mennesker, en reell økonomisk krise, eller et virus som vil påvirke gamle eller eldre. Det spiller ingen rolle, de svake og redde vil bukke under.

   Svar
  • Birger Karl Rieb
   4 mai 2023 7:59

   I følge kilder fra den tyske Bundestag (parlament) har Tyskland tatt i mot 2 millioner flyktninger fra Afghanistan alleine. Samtidig som det hetses mot immigranter generelt på nazi vis. Og som visse mennesker friker ut over, og bekjenner seg til sitt eget freek show, som frikaren her. Anonym og feig blåser frikaren i samme basun som rinnanbanden ville gjort om de hadde fått leve. En nyoppstanden Rinnanist altså, på lik linje med Banderistene i Ukraina.
   I kampen mot imperialismen, for fred mellom verdens folk, finnes ingen anonymitet. Det finnes kun en bekjennelse til den huministiske ånden, med nevn, adresse og telefonnummer, Frikar.

   Svar
 • Arno Mong Daaastøl
  1 mai 2023 22:29

  Frikar, vel sagt. Godt at noen ikke er redd for å være politisk ukorrekt. «Det kan/må alltid innbyggerne greie sjøl.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Prisene øker i Norge.

Hvem skal betale?

Forrige innlegg

Professor og overlege Halvor Næss:

Korona-tiltakene ga mange negative effekter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.