POSTED IN Vaksiner

Advarsel til verdens befolkning:

Selvspredende vaksiner er snart klare til bruk

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Med dette produktet er hele ideen at de gir det til én person, og det sprer seg til alle på kloden».

Av Vigilant Fox.

Undersøkende reporter Jefferey Jaxen rapporterte om en alarmerende virkelighet til verten Del Bigtree på hans The Highwire Channel torsdag: muligheten til å «vaksinere» hele verden uten å injisere store deler av befolkningen truer nå oss.

Det vi snakker om er selvspredende vaksiner, en teknologi som nesten var klar til å bli distribuert for koronaviruspandemien – men som til slutt ble lagt til side, det ble mRNA-injeksjoner i stedet. Så det ville være naivt å tro, fire år senere, at globale helsemyndigheter ikke ville ivre for bruken av disse, i tilfelle en ny «global helsekrise».

Det eneste som stopper bruken av denne teknologien er denne irriterende loven kjent som informert samtykke*. Men realiteten er, som bevist i covid-æraen, informert samtykke er ikke hva det pleide å være.

Hele ideen bak selvspredende vaksiner er i stor grad basert på å omgå informert samtykke fra enkeltpersoner, eller det forskere liker å referere til som «atferdsbarrierer» eller «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene».

Bare hør på deres egne ord: «Kontroll av infeksjonssykdommer står overfor betydelige utfordringer, inkludert: hvordan terapeutisk målrette populasjoner med høyest risiko, omgå atferdsbarrierer og overvinne patogen-persistens- og resistensmekanismer». – Timothy Notton et al.

«I en studie fra november uttalte Department of Health (helsedepartementet) at teknikker for selvspredning kan eliminere «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene». – The Telegraph.

Det amerikanske militæret og DARPA** har også forsket på selvspredende vaksiner, med DARPA som utforsker antivirale midler som skal «utvikle» seg i sanntid mot nye virusstammer. Men hvis en selvspredende vaksine muterer på en uforutsett måte, kan det potensielt utgjøre en alvorlig risiko for hele verdens befolkning.

Advokat Aaron Siri: «Med dette produktet er hele ideen at de gir i utgangspunktet til én person, og det sprer seg til hver enkelt person på kloden. Så hvis de roter det til én gang, bare én gang, understreket han, “kan de ødelegge hele verden”.

«Verdens befolkning kan til og med være det største offeret, for hvis de noen gang slipper ut en selvspredende vaksine, vil det ikke være sivile, individuelle rettigheter som beskytter deg. Her kommer de til å gi ut et produkt der du ikke har noe annet valg enn å ta det. Det er den ultimate knusingen av individuelle og sivile rettigheter».

*Dette innebærer at pasientene må ha fått dekkende og tilstrekkelig informasjon om formål, metoder, forventede fordeler og mulige farer i forbindelse med behandlingen. – Helsedirektoratet.

**Defense Advanced Research Projects Agency er en etat i det amerikanske forsvarsdepartementet med ansvar for å utvikle ny teknologi for militæret. – Wikipdia.

Fra Viligant Fox, publisert 23 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videointervjuer i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: WARNING: Self-Spreading Vaccines Are Closer Than You Think.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Kommentar:
Dagens covid-»vaksiner» kan sies å være til en viss grad selvspredende, i og med at de kan overføres med pust og berøring (shedding), som flere fagfellevurderte rapporter har vist. De nye «vaksinene» de advarer mot her, må være vaksiner hvor denne egenskapen har blitt forsterket, og da blir det i praksis svært vanskelig til umulig for ikke-vaksinerte å ikke bli eksponert for stoffene i mRNA-injeksjonene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Dette virker ikke gjennomførlig uten at hele befolkningen rammes, inkludert verdensmafiaen. Hvordan skal det kunne gjøres uten at de onde utsetter seg selv for den samme shedding de vil påføre plebsen? Har de en motgift reservert for seg og sine? Disse parasittene «trenger» masse tjenerskap, piloter, privatsjåfører, frisører, massører, kokker, stuepiker, horer etc.; skal personalet da være som plantasjeslaver med forbud om å forlate stedet så de ikke blir sheddet på, og dermed kan shedde på sine herrer? Kan «eliten» da i det hele tatt ta en tur ut av palasset uten å risikere å bli ufrivillig «vaksinert»? Deres avgrensede liv vil bli like paranoid som Mark Zuckerberg med luksusbunkeren på Hawaii, hvor konstruksjonen av anlegget er like hemmelig som ved en militær installasjon. Det kan komme til å bli litt «lonely on the top», eie alt, men ingen ekte venner.
  De som nå er så stein dumme at de lar seg injisere igjen vil jeg be om å ikle seg noe slags lett gjenkjennelig symbol så de kan skilles ut og man kan gå i en stor bue rundt dem, eller kanskje like greit et prangende «mark of the beast» et sted det vanskelig kan skjules. Det er ille nok som det er med sheddingen vi utsettes for allerede bare ved å stå i kassakø på supermarkedet.
  Alle menneskene som forsvinner hvert år, hva skjer med dem? Blir de tvunget til å bli transhumane ved microchipping, slik at de kan brukes til det som måtte passe: supersoldater, sexleketøy, organproduksjon, blodbank, etc..? Russiske soldater som har gått inn i DUMBs (Dypt Underjordiske Militær-Baser) er traumatiserte etter hva de har sett der, hvor mennesker holdes fanget, barn blir født, hybrid-eksperimenter gjøres, ritualer og ting som kan skremme vannet av mennesker med sjel. Eliten har for en stor del ingen sjel, den er solgt til satan.

  Svar
  • stayfree..
   5 mars 2024 10:34

   Tenkte det samme. Denne vaksinen vil ikke se forskjell på Jørgen H. og Bill Gates.. Det blir en lei nøtt å knekke for globalistmafiaen .

   Svar
 • Selvsagt skal «vaksinene» spre sykdommer! Friske mennesker er tapte penger. Vaksinene big-pharma produserer er sykdomsspredere. Spanskesyken oppsto som følge av vaksine amerikanske myndigheter gav soldater som skulle til Europa i WW1. Her smittet de alle. Da soldatene kom hjem kalte amerikanerne det «spanskesyken». Som dagens covid-19 som USA skylder på Kina men som hadde sin opprinnelse i USA, bestilt av Pentagon, sendt til Kina og returnert til USA/Europa og kalt China-flu. Ondskapen har sin opprinnelse i USA, sykdommer, kriger, «grønne skifte», bløff og Hollywood alt.

  Svar
  • Madonnas 2019 Eurovision-opptreden da hun sang så uutholdelig falsk er, som det meste fra Hollywood og musikkindustrien, spekket med predictive programming og alskens symboler. ; et publikum av disipler svelger alt de får rått i nesegrus beundring. Det kvinnfolket blir bare mer og mer grotesk og ekkel med alderen.

   Svar
 • Har jeg liten tru på for da tjener ikke farmasi industrien noe som helst. Men de kan klare å ta livet av milliarder av mennesker.

  Svar
  • De vil tjene penger hvis de gjør dem syke. Den ultimate forretningsmodell.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen medier viser interesse for det vi har å fortelle fra den russiske krigssonen.

Men vår russiske tolk fikk gjennomgå.

Forrige innlegg

Dette er svært gammel kunnskap men som ignoreres i vesten.

Hvis vi ikke forstår våre motstandere og slik de tenker, da har vi tapt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.