POSTED IN Virkelighetsforståelse

Å tjene de mektigste er farlig:

Du blir likvidert når du har utspilt din rolle.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Noen forstår at det er på bakrommene de viktige beslutningene taes. Det vi får presentert i mediene er den oversminkete utgaven av virkeligheten som de vil at vi skal tro på. Og de fleste gjør det. Alternativet er forferdelig. For hvis den informasjonen vi fores med er falsk, halvsannheter eller fordreininger av det som skjer, hva skal vi da tro på? Hele livet til de fleste bygger på forestillingen om at det er de snille som styrer det som skjer og at overgrep fra «vår» side ikke finner sted.

Selv om det er et halvt år siden lederen for «De Hvite Hjelmene» beleilig tok livet av seg kan vi godt minne oss på at det var kanskje ikke presis det som skjedde likevel.

Det som vet for mye lever et farlig liv. Dette er en almen sannhet i verden der de viktigste beslutningene hemmeligholdes. De viktigste beslutningene er ofte konspirasjoner og siden ikke befolkningen som utsettes for de handlingene som beslutningene fører med seg får vite noe, overlates de til å spekulere.

Drapet på Julius Caesar, en typisk konspirasjon. Maleri av Vincenzo Camuccini

De som ikke forstår at mange av de viktigste vedtakene og avtalene skjer på bakrommene, de latterliggjør de som forstår at det foregår noe bak ryggen på oss alle. De som skjønner at det ofte er intriger og andre ting som holdes skjult for befolkningen kalles konspirasjonsteoretiker av de som naivt svelger løgnene som servers oss. De som kaller andre konspirasjonsteoretikere sitter ikke med den fulle informasjonen. De tror de gjør det, men det er det ingen som gjør.

Naturligvis er det på bakrommene det foregår. Det skitne spillet kan ikke overleve i full offentlighet. Da ville støtten fra de godtroende forsvinne.

I artikkelen under sier den utskjelte Assad dette rett ut. Det er befriende å høre en statsleder med den typen ærlighet.

Knut Lindtner

Assad sammenlikner ‘selvmordet’ til grunnleggeren av De Hvite Hjelmene med andre mystiske dødsfall blant andre prominente personer, som Epstein, med flere. 

Syrias president Bashar Assad har med forakt avvist den offisielle historien om det velstående sex-ikonet Jeffrey Epsteins antatte selvmord. Han antar at mennesker som han, eller som den tidligere grunnleggeren av De Hvite Hjelmene, visste for mye om de rike og mektige.

Jeffrey Epstein. Han visste mye.

Epstein «ble drept fordi han kjente til en hel del viktige hemmeligheter om betydningsfulle mennesker både i britiske og amerikanske regimer, muligens også i andre land», fortalte Assad til det russiske Rossiya-24 i et intervju på torsdag.

Assad antyder at den straffedømte sex-lovbryterens død kan liknes med det uforklarlige dødsfallet denne uken til James Le Mesurier, grunnleggeren av De Hvite Hjelmene. Han skal ha hoppet ut av et vindu i hjemmet sitt i Tyrkia. Tyrkisk politi behandler Le Mesuriers død som selvmord.

James Le Mesuriers visste også mye.

Disse mennene ble en belastning i det øyeblikket de hadde utspilt sin rolle. Det oppsto et stort behov for å fjerne dem fra offentligheten etter at de hadde fullført sin rolle. 

Assad refererer ikke kun til Epstein og Le Mesurier, men også til al Qaidas leder Osama Bin Laden – han som opprinnelig ble trent opp av CIA for å slåss mot Sovjet-Unionen i Afghanistan – og Den Islamske Statens (IS) leder Abu Bakr al-Baghdadi. Han satt i sin tid i amerikansk varetekt i de notoriske Camp Bucca og Abu Ghraib-fengslene i Irak. 

Alle disse «har blitt drept i hovedsak fordi de kjente til svære hemmeligheter», slik argumenterer den syriske lederen.

Og her er enda en som nylig ble avlivet. Han visste også mye.

Epsteins død var offisielt erklært som selvmord. Men soisietetslegen som undersøkte han kastet tvil inn i maskineriet da han erklærte at den avdøde pedofile hadde brukket tungebenet – noe som kunne skyldes kvelning. 

Le Mesuriers død er foreløpig erklært som selvmord. Men dette er for mistenkelig for Assad. Han tror det er «de hemmelige tjenesters verk».

Det er mulig at grunnleggeren av De Hvite Hjelmene holdt på skrive sine memoarer og en biografi om sitt liv. Og dette var uakseptabelt.

Dette er kun en antakelse, men en svært alvorlig en, siden andre muligheter ikke høres overbevisende ut for meg i øyeblikket.

Le Mesurier var merket som «en tidligere MI6-agent» av det russiske utenriksdepartementet bare tre dager før han døde. Han skal ha hatt «forbindelse med terrorist-grupper» i Kosovo.

Hans Hvite Hjelmer, sa Assad «er en naturlig del av al Qaida», og har blitt avslørt når de har «arrangert gass-angrep», som den falske hendelsen i Douma – en »hendelse» som ble brukt av USA til å angripe Damaskus.

Og denne karen måtte også til pers. Han visste veldig mye.

Epsteins egne forbindelser med sikkerhetsbyråer har vært gjenstand for mange spekulasjoner, Etter at Alex Acosta, tidligere anklager i Florida, hadde dømt Epstein til kun 13 måneder i et åpent fengsel til tross for påstander om han drev med trafficking og hadde misbrukt dusinvis av jenter, ble Acosta bedt «om å la saken ligge» fordi Epstein «tilhørte intelligensiaen». 

Tidligere etterretningsoffiser i det israelske militæret Ari Ben-Menashe har påstått ar Epstein også samarbeidet med israelsk etterretning. Han var blitt introdusert i dette via sin «damevenn» Ghislaine Maxwells far Robert – en kjent Mossad-agent.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: «Døden til Pablo Escobar» av Fernando Botero

https://www.rt.com/news/473579-assad-epstein-white-helmets-deaths/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Slik er det, ved siden av den praktisk-moralske belastningen ved å samarbeide tett med hemmelige tjenester og organisert kriminalitet, at når din nytte som død blir større enn din nytte som levende så ligger du ekstremt dårlig an. Eksemplene er mange, strekker seg fra toppdiplomaters rekker til aspiranter som brødrene Dzhokhar og Tamerlan Tsarnaev (Boston bombingen) og ligger i vurderinger du umulig kan vite noe om. Terrorforskeren Ole Dammegård har forfattet et tobinds verk om mordet på Sveriges Olof Palme som også viser risikoen. Men man undres over hvor lang tid som må gå før et flertall oppfatter at vi i uoverskuelig lang tid hovedsakelig har vært mestret av samfunnsgartnere som i bunn og grunn er banditter.

  Svar
 • Epstein selv innså nok faren for å bli selvmyrdet, og sannsynligvis tok han forholdsregler mot det, ved å sikre at kompromitterende materiale om innflytelsesrike personer ville bli offentliggjort ved hans död. Dette materialet har ikke blitt offentliggjort. Mange tror derfor at det var en dobbeltgjenger av Epstein som ble drept, og at Epstein selv lever herrens glade dager på en strand i Israel.

  Svar
 • Zerohedge skriver nå at Epstein var Mossad-agent, og hans jobb var å presse amerikanske politikere.

  https://www.zerohedge.com/political/epstein-was-mossad-agent-used-blackmail-american-politicians-says-former-israeli-spy

  Svar
 • Ifølge Veterans Today var Epstein en brikke i » The Pedo -Empire «. Epstein hadde kontakt med Bondevik og Kongefamilien. Og Epstein kunne lett avsløre den statsfinansierte hallikpolitikken som markedsføreres som innvandringspolitikk. Statsfinansiert bordellpolitikk er skadelig for nasjonalstaten men ønskelig for Pedo -Empire

  Svar
 • Det ble slått stort opp da Kjell Magne Bondevik skulle ha møte med Farouk Abdulhak og faren hans i Martine Vik Magnussen drapssaken. Nå skulle alt ordnes. Og Bondevik hadde møte med dem og advokater i Kairo. Det som skjedde var at Farouk overtok firma til faren. den rikeste mannen i Jemen. Farouk har også flere ganger etterpå vært i Europa med falskt pass. Han har også advokater i England og flere land. Interpool og Scotland Yard har ikke noen mulighet. Det florerer med falske pass i innvandringstider. Pedoemperiet var nok også på Farouk Abdulhak sin side.

  Svar
 • Politisk korekthet er like giftig i dag som i Tyskland 1933-1945. Når politisk korekthet trumfer sannheten er det små sjanser til å avsløre forholdet makt – hjelpesløshet og heroinmafians forhold til politikere og Pedoimperiet. Et ærlig og transparent samfunn kan en se langt etter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

James Howard Kunstler:

Er det science fiction vi nå er vitne til i USA?

Forrige innlegg
Nazisme igjen? Nynazismen kommer i antinazismens navn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.