POSTED IN Helse

Å la reven passe hønene:

Kontrollorganer av legemidler finansieres av legemiddelindustrien.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kontrollorganer som skal regulere farmasøytisk industri er finansiert av den.

Av Julia Schreiner Benito

Innlegget er hentet fra Hemali.

portrett av kvinne med langt, mørkt hår som smiler smiler

– Legemiddelindustrien står for 85 prosent av finansieringen til EMA – European Medicines Agency, finner den uavhengige gravejournalisten Sonja Elijah. – Og kontrollorganets leder feilinformerer om hvor lenge mRNA-vaksinene forblir i kroppen.

EMA betalt og korrupt: Hemali traff gravesjournalist Sonja Elijah i Stavanger i forbindelse med konferansen Spotlight. Elijah har gjort en rekke avsløringer, mange av dem er publisert på TS News. Flere artikler ligger også på Elijahs Substack. Ikke bare har Elijah avdekket at bukken passer havresekken ved at de organer som skal kontrollere og overvåke farmasøytisk industri i stor grad er finansiert av industrien selv.

Lederen for kontrollorganet EMA feilinformerer om hvor lenge mRNA-vaksinene forblir i kroppen. Dessuten om at de kun finnes ved stikkstedet.

Lederen for EMA lyver

– Jeg har også funnet at Pfizers og Modernas data er fabrikkert. Dessuten at lederen av EMA Emer Cooke lyver om at innholdet i mRNA-vaksinene kun forblir ved stikkstedet og at de raskt brytes ned. Dokumentasjonen på det motsatte har vært tilgjengelig fra australske kontrollorganer siden 2021. I en av deres undersøkelser på rotter understreker de at vaksinene går til alt vev i kroppen. Cooke sprer feilinformasjon, det er en forbrytelse og ledelsen bør stå til ansvar, sier Elijah til Hemali.

Lekkede e-poster fra EMAs Evdokia Korakioniti avslører også at de ulike partiene – batchene – med mRNA-vaksinene varierer i kvalitet og effekt. Det er også funnene denne studien. Dette samsvarer ikke med informasjonen EMA fikk fra produsentene:

Studie viser forurensende bakterielt DNA i mRNA-vaksinene

Hemali traff også assisterende professor Jonathan Gilthorpe i Stavanger. Ha viser til nylige studier av Kevin McKernan som avslører at partier av mRNA-vaksinene fra Pfizer og Moderna inneholder mye forurensende bakterielt DNA. McKernan er ekspert på sekvenseringsmetoder for DNA og RNA.
– I alt står DNA for opptil 20-35 prosent av nukleinsyrene som finnes i hver av vaksinepartiene. De høye konsentrasjonene er alarmerende, de overstiger langt nivåene som anses som trygge av organisasjoner som European Medicines Agency (EMA).

– Det bekymrer meg også at det ikke er utført tester på om mRNA-vaksinene kan påvirke genene våre, sier assisterende professor Jonathan Gilthorpe.

Tester over ca 50 dager viste at nano-partikler fra vaksinen forble i kroppen, men lenger tidsperiode enn dette ble det ikke testet for.

Kjetil Elvevold, forsker, PhD var også blant foredragsholderne:
– Jeg er ikke alene om å bekymre meg for veien den medisinske forskningen har tatt. Også redaktørene av British Medical Journal og The Lancet har uttalt at denne forskningen mer eller mindre er kjøpt av farmasøytisk industri.

– Det bekymrer meg også at vi ser at andre molekyler fra vaksinene enn dem som skal gjøre jobben sin finnes i cellene. Noen av dem er giftige, noen av dem brytes ikke ned, og vi vet ikke hva som skjer med disse molekylene. Tester over ca 50 dager viste at nano-partikler fra vaksinen forble i kroppen, men lenger tidsperiode enn dette ble det ikke testet for. Altså vet vi ikke hvor lenge disse virker i kroppen etter at vaksinen er satt.

Riksdagsmedlem: – Ingen debatt om vaksinenes trygghet og effekt

Riksdagsmedlem Elsa Widding var også blant foredragsholderne i Stavanger 15. april:
– Som politiker er det min plikt å stille spørsmål og å debattere. Imidlertid er det ingen debatt om vaksinenes effekt og trygghet, og det er et svik mot de mange mennesker som er bekymret.

Advokat advarer om nye traktater fra WHO

Den sveitsiske advokaten Philipp Kruse frykter for makten WHO vil få dersom nye traktater blir vedtatt.
– Jeg er meget bekymret. Traktatene som WHO ønsker å innføre vil frata medlemslandene deres suverenitet. Dersom disse endringene i WHO blir vedtatt, fristen er mai 2024, vil vi miste basale rettigheter om blant annet medisinsk behandling. Kriselover kan gjøre at det i framtiden vil være WHO som enerådende bestemmer tiltak som nedstengning, vaksinering og bevegelsesfrihet. Basale menneskerettigheter kan bli fratatt oss dersom traktaten blir vedtatt. Vi kan miste kontrollen over våre privatliv, sier advokat Kruse.

Forsidebilde: Gary Bendig

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  18 april 2023 14:36

  «Kriselover kan gjøre at det i framtiden vil være WHO som enerådende bestemmer tiltak som nedstengning, vaksinering og bevegelsesfrihet».

  Og WHO er 80 prosent privatfinansiert, og nesten halvparten av dette kommer fra Gates Foundation, og Gates har store eierandeler i selskapene som fremstiller mRMA-injeksjonene kalt vaksiner.

  WHO er en organisasjon under FN, og FN inngitt partnerskap med World Economic Forum for et par år tilbake. FNs generalsekretær underskrev uten å ta medlemslandene med på råd. Og WEF er også «stategisk partner» med Bill & Melinda Gates Foundation, med vaksineselskapene, og de andre gigantselskapene i den farmasøytiske industrien. Kilde: World Economic Forum, liste over Strategic Partners. WHO kan da ikke kalles annet enn en korrupt frontorganisasjon for den farmasøytiske industrien.

  WEF er også partner med det enormt mektige kapitalforvaltningsselskapet BlackRock, som er finansiell eier av selskapene i den farmasøytiske industrien som fremstiller «vaksinene». BlackRock og Vanguard eier også over 90 prosent av selskapene i hovedstrømpressen, som ved å tie om dette unngår at det blir en skandale.

  FN/WEF har 193 medlemsland, og som medlem av FN/WEF er de forpliktet til å følge FN/WEFs pålegg og forordninger: «Må landene følge FN? Som sådan er det et folkerettslig instrument, og FNs medlemsland er bundet av det». Kilde: FN.

  Dermed blir World Economics Forums avtale partnerskap med FN/WEF, et av de mest underrapporterte kupp i verdenshistorien. Billionær-kabalens offisielle organisasjon, WEF, har med det FNs styrings-infrastruktur for 193 land til sin disposisjon. Den farmasøytiske industrien instruerer WHO til å erklære pandemier for konstruerte eller ikke eksisterende virus, og hovedstrømpressen pisker opp panikken i befolkningene.

  FNs 193 medlemsland med 8 milliarder mennesker må da finansiere innkjøp av vaksiner, testsett, munnbind med mer over statsbudsjettene, eller låne beløpene som er nødvendig. De må forhandle med den farmasøytiske industrien om priser, og Big Pharma kan regne med all profitt på vaksinene, testsett og munnbind kan multipliseres med 8 milliarder. Pfizer er mer verdt en BNP til New Zealand, og Johnson&Johnson er mer verdt enn BNP til Kuwait, og det var før pandemien, som har lagt til utallige milliarder til Big Pharmas eiere.

  Finansfolket har sine folk i Folkehelseinstitutt, direktorater og legemiddeltilsyn i alle landene, som skal gjennomføre vaksineringen, og blir en del av Big Pharmas organisasjon. Big Pharma er dermed i den unike situasjon for en kynisk profittdrevet industri, at FN, som verdens befolkning tror en en ideell organisasjon for deres felles beste, pålegger de 193 medlemslandene å ta produktene deres, som «vaksiner», uten at det koster Big Pharma ett øre.

  WEFs Claus Schwab skryter åpenlyst av at de fleste statsledere har gått i skole i hans Young Global Leaders program, som vil gjennomføre alt Big Pharma vil til punkt og prikke. Etter at hovedstrøm-pressen har forberedt befolkningene så godt, at de fleste ikke kan vente på å få vaksinene. Bivirkningene av vaksinene må også behandles med medisiner fra Big Pharma.

  Ikke merkelig at eierne av Big Pharma ler hele veien til banken, som de også eier. BlackRock og de andre enorme kapitalforvaltningsselskapene er også finansielle eiere av bankene i kapitalmarkedene som mange av FNs medlemsland må låne fra.

  Svar
 • hans m nord
  19 april 2023 12:10

  Folket forstår ennå ikke at noen har erklært dem krig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Folketallet i Japan faller kraftig.

Er det en fordel eller ulempe?

Forrige innlegg

Fleire biverknader

Hjerneskadar etter COVID-vaksinasjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.