POSTED IN Helse

99,9% overlever:

Merkel: Dette er så alvorlig at alle må vaksineres.

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Merkel er ganske fantastisk, men hun sier rett ut det som ser ut til å være gjeldene politikk og som skal adopteres av alle andre hvis ikke motstanden blir for stor. Det er bare vaksiner som kan redde oss. Lungeviruset som lar 99,9% overleve er ufarlig for stort sett alle som ikke er gamle og syke fra før av. At 99,9% overlever kan knapt kalles en krusning på overflaten og i hvert fall ikke for noen pandemi. Men dette blåses nå opp til den store dreperen.

Og løsningen er å vaksinere alle med en uprøvet og ikke-godkjent vaksine.

I India kommer meldingen om at flokkimunitet er oppnådd i deler av befolkningen. Vaksiner blir dermed unødvendige for vi beskytter oss selv og de rundt oss gjennom vår egen naturlige immunitet.

De har (indiske delstater) dessuten tatt i bruk et medikament, Ivermektin som reduserer antallet Covid-døde betydelig.

Masker gir liten eller ingen beskyttelse. Men hva skal en med masker hvis folk er immune?

Andre undersøkelser forteller at store deler av befolkningen har vært smittet uten å vite det sjøl, f.eks. fra USA. Ifølge en undersøkelse var det mellom 55- til 80 ganger flere som var smittet enn det som var registrert.

Fra andre store land kommer meldingen om at denne sykdommen er over middagshøyden og avtar. Det betyr at vaksiner i økende grad blir overflødig.

Det er dette som skjer hvert år etter en influensa-sesong og vi har aldri laget noe nummer av det fordi vi har visst gjennom lang erfaring hvordan vi skal håndtere slike sesongpregete lugevisusinfeksjoner: Vi har beskyttet de utsatte og latt samfunnet gå som før. Det har vært en strategi som har fungert utmerket.

Men nå skal det motsatte gjøres: isolere hele samfunnet for å beskytte de få som er utsatt. Og løsningen ifølge Merkel er å vaksinere hele verden. Med en vaksine vi ikke aner langtidsvirkningen av.

Knut Lindtner

Pandemien vil bli hos oss helt til ALLE på jorden har fått Covid-19-vaksine, sier Merkel etter G7-toppmøtet.

Koronavirus-pandemien kan bare betraktes som bekjempet når alle i verden har blitt immunisert (vaksinert) mot Covid-19, sa Angela Merkel etter at hun hadde møtt G7-lederne i et digitalt toppmøte på fredag.

Folk må få i seg vaksinen før sykdommen er borte.

Overfor reporterne sa Merkel at hun hadde understreket i en bemerkning overfor de andre i gruppen at «Pandemien ikke er over før alle mennesker på jorden er blitt vaksinert», og hun la til «Alle må delta».

På fredag sa presidenten for Europakommisjonen, Ursula von der Leyen, at EU vil bevilge 100 millioner euro for å finansiere covid-19-vaksiner sendt til Afrika. 

Hun sa at EU vil hjelpe til å «få fart på» produksjons-kapasiteten rundt omkring på kontinentet med de som har avtaler om vaksine-lisenser. Og de vil også kjøpe inn utstyr og trene opp helsepersonellet.

EU-blokken på 27 land har sagt at de vil doble sitt bidrag til å dele vaksinener ut gjennom Covax-alliansen med opp til en milliard euro.

I mellomtiden vil Tyskland bevilge 1,5 milliarder euro til globale tiltak mot pandemien. Og G7-landene vil til sammen bidra med 10,3 milliarder euro, noe av dette vil gå til Covax.

Men vaksinen er så sterk at den tok livet av noen av de som var syke fra før.

Covax er et initiativ fra WHO for å prøve å sikre rettferdig fordeling av vaksiner mellom verdens verdens mer utviklede økonomier og de fattigere nasjonene.

På torsdag henvendte generaldirektøren for WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus seg til alle vaksine-produserende land for å donere sprøyter til Covax, heller enn å handle individuelt.

Den nåværende tilgangen til sprøyter er slik at noen av de fattige landene fortsatt er uten Covid-19-vaksiner, mens andre, inkludert Canada, Storbritannia, USA, Australia og de i EU har bestilt flere doser enn de behøver.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Melissa Labellarte

https://www.rt.com/news/516092-covid-vaccinating-whole-world-merkel/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Desto mer myndighetene presser på, desto mer vil jeg motsette meg.

  Svar
 • Uansett hvordan og på hva folk tenker om denne «p(l)andemien», burde nok flere enn bare «konspiasjonsteoretikere» tenke nøye i gjennom hva som skjer, og hvem som står bakom.
  En «vaksine» som forandrer DNA et til de som tar denne «vaksinen» er en ugjenkallelig ting å gjøre mot sin egen kropp. Man burde spørre seg selv om hvorfor slike som Merkel og Solberg og co. har det så travelt med å få stukket denne nåla i flest mulig? Verden melder om tilbakegang av «døds» viruset over hele linjen, og immuniteten mot denne årlige influensaen (som det i virkeligheten er) vokser raskere og raskere. Hvorfor da hasten med å vaksinere? Til dere som ikke vil være «konspiratorer», dette er et helt legitimt spørsmål for absolutt alle mennesker. Dette er faktisk et spørsmål som bør tas opp til diskusjon i alle media (spesielt i MSM), men er klar over at det ikke vil skje, det er for mange medløpere der ute, og det er for mange som ikke vil bli «innblandet», og for mange som er redde for å miste sosial status. Det man burde tenke på er om man egentlig vil være med på å skape en slik verden man ser konturene av bli utmeislet nå. For krystallklart må man forstå at ved å ikke kjempe i mot, er man med på «galskapen». Det er ikke bare «konspirasjonsteoretikere» som kommer til å tape på en slik utvikling, hele verdens befolkning vil bli behandlet som slaver av «de nye herskerne».

  Svar
 • Northern Light.
  22 februar 2021 18:23

  «Vaksinen» har ingenting til felles med tradisjonelle vaksiner som har et stort innhold av avdøde patogener. Det er riktigere å kalle det en injeksjon. Det er en eksperimentell injeksjon med mRna, nanokomponenter og ukjente stoffer, og hvordan kan de utvikle en «vaksine» for et virus de ikke kan bevise er isolert ennå? Kinas CDC epidemispesialist innrømmer at de ikke har isolert viruset:
  https://www.eutimes.net/2021/02/chinas-top-cdc-epidemiologist-confirms-that-china-has-never-isolated-covid-19-virus/

  Injeksjoner er svært dårlig testet og dokumentert, så en vet ikke hvordan den innvirker på kroppen selv etter 3 måneder, og en slik injeksjon skal de sette på hele verdens befolkning i yrkesaktiv alder? Det kan sammenlignes med russisk rulett med verden befolkning.

  Generelt, med en overlevelsesprosent på 99,9% er det bevist at kroppens naturlige immunforsvar tar seg av viruset, og da skal ikke de som er friske og ikke i risikogruppen ha en vaksine. De aller fleste som har falt fra på grunn av viruset er de samme som under en sesonginfluensa, i høy alder og pleiepasient på sykehjem, og alder ved bortgang er som forventet levealder for landet eller høyere.

  Det er gode grunner til å mistenke at injeksjonen er for befolkningskontroll, den svekker immunforsvaret ved sykdom, så eldre og de med redusert helse faller fra. Friske og sterke som får injeksjonen, vil ha stoffene i kroppen som går til angrep ved sykdom, så de må unngå injeksjonen for enhver pris.

  Noe som bare herskerklassen i New World Order kan finne på, de vil «rydde vekk» det Kissinger kalte «useless eaters», for i NWO skal bare de i slaveklassen som er profitable for herskerklassen få leve. I NWO er det ingen offentlige sosiale rettigheter, for det er utgifter for kapitalen. Du kan bli gammel i NWO, men da må en betale for sin alderdom selv og det vil bare overklassen ha råd til, ikke slaveklassen.

  Svar
  • N.L.
   Ja, slik er det:
   «Generelt, med en overlevelsesprosent på 99,9% er det bevist at kroppens naturlige immunforsvar tar seg av viruset, og da skal ikke de som er friske og ikke i risikogruppen ha en vaksine.»

   Så kan de som vil ta denne eksperimentelle vaksinen ta denne.
   Så er de trygge, uansett hvor mange som vaksinerer seg eller ikke.
   Andre er trygge i sin frihet.

   I Norge er det dødd 600 av/med dette «dødsviruset» på ett år. – Mot normalt av årets influensavirus 3 ganger så mange. ( 9-1500)
   I løpet av 2 måneder er det dødd 90 personer av/med vaksinen.
   Ganger man med antall måneder blir nok dette et close race i antall døde.
   ( Eventuelt bivirkninger/langtidsvirkninger av ditto, svineinfluensaens vaksine/narkolepsi i minne.)

   Kostnadene ved Lockdown, både økonomisk og mentalt, for samfunnet er et kapittel for seg. – Men dette regnskapet får vi nok aldri se.

   Svar
 • ­­­R­­­e­­­g­­­i­s­t­r­e­r d­e­­­g o­­g k­­­l­­a­s­­s­i­­­f­­i­s­­­e­r m­­i­n u­n­g­­e s­e­x­y f­i­­t­t­­­e ­­-­­­ http://photo0830810.e17.club

  Svar
 • Er det ingen som ser at dødeligheten er så lav FORDI vi vaksinerer, FORDI vi stenger ned, FORDI vi gjør kraftige tiltak? Se på Italia, Frankrike, Spania i fjor sommer. Folk døde som fluer på parkeringsplassene. Var det bare bløff og illusjon? Uten noen form for inngrep hadde vi nok sett 5-10 % døde. Dere henger dere opp i legemiddelindustri, Soros, Gates, og alle mulige rare teorier. Det er vel snart noen som påstår at strømmålere gir Covid også?

  Få tak i virkeligheten folkens! Det ER ingen global konspirasjon. Det er en global PANDEMI, som behandles med VAKSINE. Akkurat som polio, meslinger, hepatitt etc. Og bare for at dere ser det: 96 % av den norske befolkningen tar vaksinen helt frivillig. Uten tvang. De til og med klager over at det går for sakte og lurer på «når er det min tur»?

  Svar
 • «FORDI vi vaksinerer, FORDI vi stenger ned, FORDI vi gjør kraftige tiltak? »

  For det første døde ikke folk som fluer på parkeringsplasser.
  -Og det var heller ingen ‘massegraver pga. Covid, i hverken Italia eller USA. Det var ‘massegraver’ /fellesgraver som det har vært i ALLE år, for døde som ikke hadde nære slektninger og/eller døde i fengsel. Men media blåste det opp med bilder selvfølgelig.

  Media ( Nrk.) hadde også en stor /fetskriftet artikkel med 100 000 døde av Covid i India. ( For de de ikke stengte ned. 😉 )
  Det nrk. IKKE fortalte var at det er 1,3 milliarder innbyggere i India.
  Hadde Nrk sammenliknet med Norges innbyggertall og et vanlig influensaår i Norge, så burde det dødd 250 000. Sammenliknet med influensaåret 2017/18 i Norge ( som ikke gav hverken krise på sykehusene eller katastrofeoverskrifter i media ), så burde det ha dødd 400 000 i India. Altså 4 ganger så mange!
  Hvorfor gikk Høie ut i beste sendetid i i Nrk. oktober 2020 ( Da hadde det dødd ca. 200 med Covid, langt under et vanlig influensaår. ):
  ‘ Hvis vi ikke passer oss nå, er det mange som ikke får gavene sine til jul’.
  ( Dette lå antagelig både barn, gamle og syke og så/hørte på.)
  Nå døde det riktignok 75 med Covid fra oktober til januar; færre enn et vanlig influensaår til bemerkning. Men det Høie IKKE sa , er at det dør 9000 personer HVERT år i Norge fra oktober til januar. Som altså ‘ ikke får presangene sine til jul.’
  Media/ myndigheter LYVER ikke. (De utelater og trikser med tall. 😉 )
  Frykt/redsel nedsetter folkehelsa. Det vet vi, – og Høie vet!
  Hvordan kan en slik «helse»-minister få fortsette i jobben, når han er med på å ødelegge folkehelsa?

  Hvorfor kommer myndigheter/media samstemte & unisont med slike historier ?
  Hvorfor utmatter de befolkningen med reklamekampanjer med budskapet henholdsvis: ‘ Det vil ikke være nok til alle, løp og kjøp/få.’
  ‘Nå har vi fått ny forsyning, de første får først, kanskje det ikke er nok til deg.’
  ‘ Vær med på dugnad, ikke vær skeptiker.’
  Og/eller lagde overskrifter de man satte grupper opp mot hverandre. ‘ Lærere får, men ikke sykepleiere.’ 😉

  Det dør 40 000 mennesker i Norge hvert år. Mange fordi medisinene er «for dyre» for myndighetene.
  Det dør mellom 900 og 1500 mennesker av/med influensa hvert år i Norge.
  På nesten to år nå har det altså dødd 820 mennesker av/med Covid !

  Få tak i virkeligheten, Gustav !

  Svar
 • En av mange:
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-italy-dead-idUSKBN2AX1VJ

  Så dette er bare løgn det altså. Alle TV-bildene, alle reportasjene? Flere hundre tusen journalister, leger, fotografer etc – alle lyver, fordi DU tror på en annen virkelighet? Er ikke det litt rart? Slår det deg ikke at kanskje DU tar feil? Har du tenkt på det?

  Svar
  • Så kan man spørre Gustav hvor informerte han er:
   Hvor mange dør i Norge hvert år?
   Hvor mange dør av influensa i Norge hvert år?
   Hvor mange er dødd/innlagte på sykehus i Norge av Covid på nesten 2 år, i forhold til tidligere år ?

   Og: Hvorfor informerte ikke myndighetene/media om antall døde av covid-
   influensa sammen med tidligere års influensa i samme tidsrom årene før? Myndigheter/media vil vel informere, ikke skremme? 😉
   Covid er vel ikke politikk?
   Dette er virkelighet, Gustav.

   Svar
  • Gustav og likesinnede:
   Alle disse flere hundre tusen journalister, leger etc. etc. etc. høres naturligvis overbevisende ut, men de kontrolleres av de samme få fra pengeklubben.

   Når gjennom menneskets historie har flertallet noen gang hatt rett?

   Hvorfor blir så mange mange medisinske eksperter, fra hele verden, og noen veldig få modige politikere, utestengt eller sabotert fra så godt som alle kjente msm og sosiale medier?

   Svaret burde gi seg selv.

   Svar
 • Media informerer, er, objektive. 😉

  ‘ Kommuneoverlegen er bekymret ‘

  – For at noen informerer om hva myndigheter og media desinformer/utelater, i et demokrati.
  https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/forsokte-a-fa-elevene-til-a-snu-om-vaksinering-1.15632741

  Så kan man spørre disse ungdommene hvor informerte de er:
  Hvor mange dør i Norge hvert år?
  Hvor mange dør av influensa i Norge hvert år?
  Hvor mange er dødd/innlagte på sykehus i Norge av Covid på nesten 2 år, i forhold til tidligere år ?
  Det er snart valg, og myndigheter/media vil vel at innbyggerne skal være godt/riktig informert før de tar et valg, vil de ikke?
  Har vi, og ungdommen, fått nok/god informasjon?

  Svar
 • Siden deriomot ikke tar i mot svar/innlegg med lenke lengre, poster jeg dette på nytt:

  Media informerer, er, objektive. 😉

  ‘ Kommuneoverlegen er bekymret ‘
  – For at noen informerer om hva myndigheter og media desinformer/utelater, -i et demokrati?
  http://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/forsokte-a-fa-elevene-til-a-snu-om-vaksinering-1.15632741

  Så kan man spørre disse ungdommene hvor informerte de er:
  Hvor mange dør i Norge hvert år?
  Hvor mange dør av influensa i Norge hvert år?
  Hvor mange er dødd/innlagte på sykehus i Norge av Covid på nesten 2 år, i forhold til tidligere år ?
  Det er snart valg, og myndigheter/media vil vel at innbyggerne skal være godt/riktig informert før de tar et valg, – vil de ikke?
  Har vi, og ungdommen, fått nok/god informasjon?
  Og:
  Tillater samfunnet informasjon som ikke går gjennom et kontrollert media, – og uten å latterliggjøre?

  Svar
  • Spamfilteret stanser flere innlegg fra deg av en eller annen grunn. Jeg må derfor godkjenne dem manuelt og det er ikke at jeg alltid sitter med maskinen. Bare la dem ligge ikke-publisert til jeg får godkjent dem.

   Svar
 • På nytt:

  Media informerer, er, objektive. 😉
  ‘ Kommuneoverlegen er bekymret ‘
  – For at noen informerer om hva myndigheter og media desinformer/utelater, -i et demokrati?
  https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/forsokte-a-fa-elevene-til-a-snu-om-vaksinering-1.15632741

  Så kan man spørre disse ungdommene hvor informerte de er:
  Hvor mange dør i Norge hvert år?
  Hvor mange dør av influensa i Norge hvert år?
  Hvor mange er dødd/innlagte på sykehus i Norge av Covid på nesten 2 år, i forhold til tidligere år ?
  Det er snart valg, og myndigheter/media vil vel at innbyggerne skal være godt/riktig informert før de tar et valg, vil de ikke?
  Har vi, og ungdommen, fått nok/god informasjon?

  Svar
 • Media informerer, er, objektive. 😉
  ‘ Kommuneoverlegen er bekymret ‘
  – For at noen informerer om hva myndigheter og media desinformer/utelater, -i et demokrati?
  nrk.no/vestfoldogtelemark/forsokte-a-fa-elevene-til-a-snu-om-vaksinering-1.15632741

  Så kan man spørre disse ungdommene hvor informerte de er:
  Hvor mange dør i Norge hvert år?
  Hvor mange dør av influensa i Norge hvert år?
  Hvor mange er dødd/innlagte på sykehus i Norge av Covid på nesten 2 år, i forhold til tidligere år ?
  Det er snart valg, og myndigheter/media vil vel at innbyggerne skal være godt/riktig informert før de tar et valg, vil de ikke?
  Har vi, og ungdommen, fått nok/god informasjon?

  Svar
 • Du følger ikke mye med, men regner kanskje deg selv som bredt informert dersom du leser Klassekampen og Aftenposten? Hva med å besøke nettsteder som Swiss Policy Research eller globalresearch.ca? Eller bare gå inn på Statistikmyndigheten SCB, hoppe over introduksjonen angående Covid-19 og regne litt på forholdstallene både før og etter at vaksineringen kom i gang?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gjelder dette også for Norge?

Vaksinedødsfallene i USA mot nye høyder.

Forrige innlegg

Hva er hensikten?

Vaksinene beskytter ikke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.