POSTED IN Intervju

Hele intervjuet.

Tucker Carlson intervjuer Putin.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg har nettopp sett gjennom hele intervjuet som Tucker Carlson gjorde med den russiske presidenten Putin. Putins stemme er oversatt og fremført på engelsk, meget lett forståelig for alle som behersker språket. I går, 08.02, ble vi fortalt fortalte fra NRK at de skulle presentere intervjuet, men naturligvis i sterkt redigert form.

Det var forhold i intervjuet som folk ikke kunne forstå, ble det fremholdt fra NRKs side, og hele intervjuet kan ikke presenteres i sin helhet, naturligvis. Det varer i over to timer. Det betyr at NRK vil redigere det, både spørsmål og svar. Dermed vil vi få en utgave som er i overensstemmelse med visse «journalistiske» standarder. Jeg regner med vi får presentert en versjon som er i overensstemmelse med Nato/USA- versjonen av virkeligheten.

Jeg fant ingenting som overrasket med i det Putin sa i dette intervjuet. Men det er klart at for et vestlig og norsk publikum som har forholdt seg til våre vestlige mediers fortellinger vil det være mye som overrasker, f.eks. alle anstrengelsene Russland har gjort for å unngå den situasjonen vi nå har som følge av krigen i Ukraina.

Vi skal også merke oss at han gjennomførte intervjuet uten manus. Kan vi forestille oss noe lignende av feks. Joe Biden I USA?

Vi legger ut intervjuet her for alle som ønsker å holde seg orientert om hvordan det tenkes av ledelsen i den Russiske republikken og som vil unngå den redigerte NRK-versjonen.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Skjermdump fra intervjuet

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • 😉

  Om det ikke er noe nytt; -her er noen tydeligvis engstelige for sannheter, og tar mannen istedet for ballen:
  nrk.no/urix/putin-i-intervju-med-tucker-carlson_-_-ukraina-er-en-kunstig-stat-1.16753871

  Men det hadde vært flott om dette intervjuet kunne vært lagt fram skriftelig, på norsk, også.
  Uredigert.

  Svar
  • NRK er bare fullstendig patetiske. Var en tosk fra NRK i går som gikk nærmest i spagat da han fikk spørsmål om NRK kom til å publisere dette intervjuet hos seg.

   «Først må vi se på det, vurdere budskapet, se hva som kommer frem…» etc, etc, etc.

   Det er ikke så innmari vanskelig: vis HELE intervjuet uredigert MED norsk tekst, og la folk få gjøre seg opp sin egen mening. Vi trenger ikke en formynder til å passe på oss.

   Dessverre vil nok NRK ALDRI gjøre det, og de som vil ha det usensurerte intervjuet må nok enn så lenge se det på engelsk… muligens med engelsk tekst.

   Svar
   • Johannes Åtta Førtifira
    10 februar 2024 15:30

    «NRK er bare fullstendig patetiske. Var en tosk fra NRK i går som gikk nærmest i spagat da han fikk spørsmål om NRK kom til å publisere dette intervjuet hos seg.»

    Ja, hørte det. Hva tror idioten han er? Hva han tror befolkningen er vet vi…
    Det var propagandisten og zionistiske løgneren Eivind Molde.

  • -Og det kunne vært morsomt med et 2 timers intervju med Biden også, gjerne om det samme. – Eller andre ‘forsvars’-kriger USA har bedrevet på andre siden av kloden.
   Uredigert det også . 😉

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 februar 2024 14:01
  Svar
 • «…hen…»

  HEN? Har Putin kommet ut av skapet som «flytende kjønn» eller lignende?

  Her håper jeg at redaktøren tastet feil rett og slett…

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 februar 2024 19:48

  TV2: To omstridde pressefolk, Øystein Bogen og Morten Sandøy, var ute av stand til å fortelja kva Putin sa. Dei kunne støtta seg på ein omstridd unyttig idiot, Hillary Clinton.

  Svar
  • T.S.
   Når man har Hillary som mentor, så trenger du vel ikke et mikrofonstativ.
   Da ER man et mikrofonstativ.

   Er det noen i Nrk. som har intervjuet Hillary , eller hennes disippel-sekretær Stoltenberg, om Libyakrigen? 😉

   Det er trist det hele.
   – Og selvfølgelig farlig.
   – For verden og for Norge.

   Svar
 • Fantastisk intervju. Vi trenger ikke NRK. Ikke aviser heller. Journalistene har forlengst forlatt disse korporasjonene. Bare klikkhorer tilbake. Lydige marionetter for eierne og deres agenda. Akkurat som de største fremskritt for menneskeheten aldri har blitt «født»
  innenfor de etablerte institusjoner. Like lite finner vi sannheten innen propagandamaskineriet. Glem det. Musa peip og dro Derimot selv til Ukraina. Gikk ikke fella. Tilbød Norges Rikingers Kringkasting fri tilgang til stoffet de samlet, ingen respons. GFY(forkortelse for Go Fuck Yourself på engelsk, som på norsk vil kunne oversettes til: Dra Dit Pepperen Gror). Jeg er bare så takknemmelig for at det ennå finnes voksne statsmenn på nivå med Putin, Lavrov og Orban. Kontrasten blir stor når man lytter til amerikanske Presidenter og politikere. De høres ut som fjortisser diskutere hvem som har størst kuk. Og skryter av at de er sterkest i klassen. La det være klart at den virkelige Biden er død. Du trenger ikke være rakettforsker for å se at vedkommende som fremstår som Biden er en helt annen person. Han kan ikke tenke, langt mindre formulere en sammenhengende tankerekke. Derfor har Putin hatt ytterst få samtaler med denne såkalte Biden. Putin har forlengst gjennomskuet at Biden ikke er i stand til å forhandle om noe som helst. Mannen er rett ut sagt en dukke og som Putin uttrykker i intervjuet; hvem skal han forhandle med når de som «trekker i trådene» og styrer Biden ikke trer fram i offentlighetens lys. En Skyggeregjering!? Imponerende klargjørende historiske perspektiv som Putin starter intervjuet med. Han drar de store linjer og klargjør tidspunktet for krigen og av hvem. Den ble startet av Azov nazistene i 2014. (En historie NRK har «glemt»!) Takk Tucker, bra jobba. Håper det amerikanske publikumet ser det. Skjønt det virker som de gjør det ut ifra det jeg ser på sosiale medier. Putin driter i å «erobre» nye teritorier vestover. Han ønsker seg ikke nye «fosterbarn». Han har mer enn nok jobb med sin «egen familie»! Shit jeg skulle nesten ønsket adopsjon, når jeg betrakter norges hjelpeløse, uselvstendige, kulturløse, fjernstyrte politikere. Ingen av dem identifiserer seg meg folket i Norge!

  Svar
 • Det var et veldig godt og viktig intervjue.

  Joda, det kom fram nye momenter som vi ikke hadde hørt før;
  Tyskland og Frankrike kom med krav at Russland måtte trekke troppene vekk fra Kiev under Istanbul-forhandlingene.
  Glapp det ut fra Putin ?

  Det setter uttalsene til bla Stoltenberg mfl i et underlig lys angående gjennerobring av territorier.

  Interessant å høre fra en stormaktsleder, altså Putin at USA har skyggeregjering som har absolutt makt, men som ikke vil tre fram i lyset.

  Andre momenter ble ogsà sagt, men da må man ha bakgrunnskunnskaper for å forstå hva som ble sagt.

  Svar
 • Helt i begynnelsen under introduksjonen (etter litt over 1 minutt) sier Carlson «western Ukraine» selv om det er åpenbart for alle som har fulgt med det minste at han mener å si det motsatte: «eastern Ukraine».

  Han er under mye press og det forbauser meg ikke at han gjorde denne tabben i øyeblikket, det som forbauser meg er at han ikke hadde noen til å korrigere seg før opptaket gikk ut til verden.

  En liten ting som få la merke til men jeg synes at det er interessant.

  Svar
 • Svar
 • Northern Light.
  10 februar 2024 17:14

  Hva Tucker Carlsons synes var de 5 viktigste sakene fra Putin-intervjuet.

  Av The Viligant Fox.
  Jeg er ikke helt sikker på hva jeg syntes om intervjuet, sa den amerikanske journalisten Tucker Carlson kort tid etter sin to timer lange samtale med Russlands president Vladimir Putin. «Det kommer nok til å ta meg et år å bestemme meg for hva det var».

  Carlson sa at «det er ingen tvil om» at Putin er smart. Han uttrykte imidlertid at den russiske presidenten «ikke er flink til å forklare seg». Ikke desto mindre kalte Carlson disse fem sakene de viktigste etter intervjuet med Putin.

  #1 – Putin er «veldig såret» av å bli avvist av Vesten.
  Under intervjuet delte Putin en beretning on en samtale med daværende president Bill Clinton, om muligheten for at Russland slutter seg til NATO. I følge Putin svarte Clinton først «Jeg tror det» på forslaget. Men etter å ha snakket med andre, sa han: «Det er ikke mulig».

  Carlson spurte Putin om han var oppriktig når det gjaldt å bli med i NATO, og Putin presiserte at han oppriktig ønsket å vite om medlemskap var en mulighet. Han indikerte at et positivt svar fra Vesten kunne ha ført til en prosess med forsoning og, potensielt, eventuelt medlemskap i NATO. Carlson konkluderte i sine uttalelser etter intervjuet, «Det er hele poenget med NATO, antar jeg, det er å isolere Russland, og Putin er såret av dette.

  #2 – «Russland er ikke en ekspansjonistisk makt.»
  Carlson erklærte: «En må være en idiot for å tro at» Russland er en ekspansjonistisk makt. Hvorfor tror Carlson det? Fordi «Russland er for stort allerede. Det er den største landmassen i verden. De har bare 150 millioner mennesker». (Russland er nesten dobbelt så stort som USA i km2). Han la til: «De har mer enn nok naturressurser. De har ikke nok folk, etter deres syn. Så, ideen om at de vil ta over Polen, hvorfor vil du gjøre det? De vil bare ha sikre grenser».

  #3 – Putin vil sannsynligvis ha fred i Ukraina.
  Carlson: «Putin var villig til å innrømme at han vil ha en fredsavtale, og på en måte gi den bort med å bare si det høyt. Han sa det et par forskjellige ganger. Igjen, kanskje han lyver på måter jeg ikke oppfattet, men han fortsatte å si det, og jeg vet ikke hvorfor han ville si det hvis han ikke mente det».

  «Faktisk,» fortsatte Carlson, «er det overveldende bevis på at det var en fredsavtale, eller en del av en fredsavtale med begynnelsen av fredssamtaler, et oppgjør av noe slag, på bordet. Men for et og et halvt år siden overbeviste tidligere statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, på vegne av Biden-administrasjonen, Zelensky og og den ukrainske regjeringen om ikke å gå inn i disse fredssamtalene. Jeg mener, det er på en måte et etablert faktum. Israelerne var der. De avslørte dette. Det skjedde».

  #4 – Kravene til Russland om å gi fra seg Krim er vanvittige.
  «Amerikanske tjenestemenn har sagt til meg og forteller en masse mennesker at en del av betingelsene må være at Russland gir opp Krim!» utbrøt Carlson. Han la til, «Krim var i russiske hender før denne krigen begynte», og advarte: «Putin ville gå til krig, atomkrig, hvis det står om Krim. Så hvis du virkelig tror at en betingelse for fred er at Putin kommer til å gi opp Krim, da er du gal!».

  #5 – USAs merittliste med regimeskifte er «i beste fall tilsmusset».
  «Vi er ledet av galninger,» beklaget Carlson. «Presidenten og den giftige idioten Victoria Nuland. «Å, vi skal avsette Putin sier dem.» Vel, hva skjer da?» spurte Carlson. Han husket tidligere hendelser i nyere amerikansk historie, der styrtingen av utenlandske ledere ikke gikk så bra: «Hva skjedde i Libya da vi avsatte og tillot, du vet, Gaddafi å bli myrdet? Hva skjedde i Irak da vi stilte Saddam for retten? Disse landene falt fra hverandre, og de har aldri blitt gjenoppbygd igjen».

  Carlson fortsatte. «I Afghanistan tok vi ut sentralregjeringen, og de kom tilbake. Det drives fortsatt av Taliban. Så vår merittliste med å slå ut lederen, noe som er veldig enkelt å gjøre, er i beste fall rufsete. Ting blir ikke alltid bedre. Og for å gjøre det mot Russland, landet med den største landmassen i verden og med det største atomarsenalet, du er på narkotika hvis du tror det er en god idé».

  Fra Viligant News, publisert 9 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Videoer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Tucker Carlson’s 5 Key Takeaways from the Putin Interview.

  Svar
  • N.L:

   » Hva skjedde i Libya da vi avsatte og tillot, du vet, Gaddafi å bli myrdet? Hva skjedde i Irak da vi stilte Saddam for retten? Disse landene falt fra hverandre, og de har aldri blitt gjenoppbygd igjen».

   Men dette er jo hele hensikten!
   Oppstykking, kaos, – og SÅ kan USA/Israel plukke det de vil. Innsette den de vil.

   Svar
 • Eg såg intervjuet i sin heilskap i går, og vil seie at Putin er ein glimrande talar og framstår som særs godt orientert om stoda i verda og si eiga rolle i den. Tucker Carlson spelte den perfekte rolla som journalist og lét intervjuobjektet uttale seg fritt. Slike intervju må det lagast fleire av, same frå kva slags side.

  Svar
  • deafdumbblind
   11 februar 2024 21:26

   I USA ser det ut som president Biden blir fjerna som president, og de snakker om Michelle Obama som ny president som sannsynligvis vil skape problemer for Donald Trumps valgkamp. Dette står og lese på Document,no i dag.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. John Clauser, nobelprisvinner i fysikk:

Det er ingen klimakrise, korrupsjonen av vitenskapen er krisen.

Forrige innlegg

Storbritannia er ikke lenger en sjømakt og USA slår vilt rundt seg i løse luften i Syria.

Når imperier faller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.