POSTED IN Coronavaksiner

Bivirkningene begynner å vise seg!

30 prosent av fullvaksinerte piloter vil ikke bli godkjent etter helseundersøkelser

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Debra Heine
Oversatt av Northern Light

Joshua Yoder, pilot og medgründer av U.S. Freedom Flyers sa i et intervju onsdag at en kardiolog fortalte ham at hvis flyselskapene gjorde helseundersøkelser, ville trolig 30 prosent av pilotene som nå flyr, bli diskvalifisert på grunn av hjerte-sykdommer forårsaket av vaksinene. Yoder fortalte Steve Kirsch at gruppen hans har mottatt hundrevis av rapporter om piloter som flyr mens de lider av uønskede bivirkninger fra COVID-vaksinene.

Yoder sa at de helseproblemene som ble rapportert mest, er brystsmerter, myokarditt og perikarditt. Tre vaksinerte piloter ringte ham og sa at de «flyr med brystsmerter» – og en annen sa at han blir behandlet av en kardiolog. Han sa at pilotene ønsker å være anonyme for å ikke miste jobben. Yoder sa at USFF ønsker å finne en løsning for disse pilotene, og sammen med leger, Federal Aviation Administration (FAA), flyselskaper og fagforeninger utforme en protokoll slik at de har en immunitet som lar pilotene snakke åpent om hva som skjer med dem.

USFF ble dannet i fjor høst for å hjelpe ansatte i transportindustrien med å motsette seg de føderale lovene med vaksinene. «Jeg er redd hvis vi fortsetter på denne veien, så vil det på et tidspunkt ende i katastrofe,» sa han. «Hvis passasjerene visste hva som foregikk hos flyselskapene og FAA, ville de blitt rasende og alle ville blitt med på et gruppesøksmål mot dem» sa han videre.

Yoder sa at den verdenskjente kardiologen Dr. Peter McCullough fortalte ham at hvis pilotene ble testet regelmessig, ville sannsynligvis et betydelig antall av dem måtte settes på bakken. «Han sa at hvis hver vaksinerte pilot skulle screenes, ville det være rundt 30 prosent færre piloter» sa Yoder. McCullough og patolog Dr. Ryan Cole, Robert Kennedy Jr, oberstløytnant Teresa Long M.D., oberstløytnant Peter Chambers D.O. og andre eksperter signerte et brev til Federal Aviation Administration og de store flyselskapene 15. desember 2021, der de oppfordret dem til å undersøke alle vaksinerte piloter, og bruke EKG og hjerte-MR tester for å vurdere helsen deres.

Legene advarte om at bivirkninger fra vaksinasjonene kan føre til at «en pilot mister kontrollen over flyet sitt» og føre til fryktelige ødeleggelser». Som American Greatness rapporterte onsdag, fikk en pilot fra American Airlines nylig hjertestans seks minutter etter å ha landet sitt Airbus fly på flyplassen Dallas-Fort Worth. Kaptein Robert Snow døde nesten da hjertet stoppet 9. april, ifølge Yoder; «De måtte bruke en AED (automatisk defibrillator) tre ganger for å gjenopplive ham».

Yoder bemerket at Snow ble ført til Baylor, Scott og White Health Center, som ligger bare ti minutter fra både American Airlines og forbundet (Allied Pilots Association), men ingen fra flyselskapet eller fagforeningen ringte Snow mens han var på sykehuset, eller besøkte ham. Det eneste flyselskapet gjorde var å fly familien hans til sykehuset for å møte ham. Snow ringte U.S. Freedom Fliers for å få hjelp, og gruppen samlet et «verdensklasse» team av leger og advokater for å hjelpe ham. Snow er nå i ferd med å bli bedre, sa Yoder. Yoder mener at det er ganske opplagt at Snows hjertestans ble forårsaket av Johnson og Johnson-vaksinen, og piloten har gjennomgått en rekke tester for å bekrefte dette.

Yoder fortalte Steve Kirsch under intervjuet at flyindustrien ikke ser ut til å ønske å ta tak i den farlige hendelsen. «American Airlines prøver å skape så stor avstand mellom seg selv og denne hendelsen som mulig» sa han. «Det samme med FAA og fagforeningene. Vi får ikke engang svar». Yoder sa at Snow snart ville snakke ut, og når han gjør det, så «kommer du til å høre noen veldig interessante detaljer som kommer til å være veldig kompromitterende for American Airlines, Allied Pilots Association, FAA og alle andre involverte.» Yoder nevnte også to andre piloter som modig har stått frem for å snakke om vaksineskader.

Piloten Greg Pierson har uttalt seg mot covid-vaksinene helt siden han fikk hjerneslag etter å ha blitt tvunget til å ta injeksjonen i fjor. Pierson sa under et intervju i desember i fjor at hvis han hadde fått hjerneslag i flyet, kunne han ha forårsaket en flystyrt. Cody Flint var pilot i landbruks-sektoren (sprøyting av åkre) frem til han ble vaksinert i februar 2021. Et par dager etter injeksjonen fikk han en blackout under en flyvning, og landet trygt bare «ved Guds nåde», sier han. Flint ble diagnostisert med en nevrologisk lidelse som førte til at han fikk alvorlig hodepine og svimmelhet. Siden den gang har karrieren hans vært over, han har hatt flere operasjoner og utallige legebesøk. Og så langt har ingen ansvarlig for vaksineringen vært villige til å snakke med ham eller andre som ham i samme situasjon.


Fra Principa Scientific, publisert 28 Mai 2022, skrevet av Debra Heine, amgreatness com.
Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet. Linker i artikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Luddite Hippie
  2 juni 2022 7:19

  Tar en i betraktning ikke bare dette med pilotene, men pass kaos her i Norge, flyplass kaos i UK, Nederland og flere andre steder så er mener jeg dette er alt villet politikk fra de som styrer våre politikere; NWO-Davos-Gjengen (NWODG). Denne gruppen ønsker å innføre det «grønne» skiftet og det betyr at folk flest må vennes til å ikke kunne ferde fritt og enkelt rundt i verden på fly.

  Tragisk å se at de kanskje får det til…

  Svar
  • Når Davos-gjengen ferdes fritt og enkelt rundt i verden på fly for å bekjempe karbonfotavtrykk og neste pandemi, har de helsesjekket sine piloter? Tenk så leit hvis noe skjer.

   Svar
 • Så ett zoom seminar med noen leger hvor de målte D-Dimer i de vaxxinerte 2 uker post stikk, den ga ett positivt resultat i 68% av de som har fått den… Hypotesen er at 70% kan utvikle hjertesykdom….

  Svar
 • Northern Light.
  2 juni 2022 15:45

  Ny offisiell rapport fra ONS i Storbritannia bekrefter at COVID-vaksinasjon øker risikoen for dødsfall betydelig og dreper hundretusener etter fem måneder.

  Nye tall publisert av Storbritannias Office for National Statistics (ONS) viser at mange flere av den Covid-19-vaksinerte befolkningen sannsynligvis vil dø uansett årsak enn den uvaksinerte befolkningen i England blant alle aldersgrupper. Dette er et utvetydig bevis på at Covid-19-injeksjonene har vært dødelige og fortsatt dreper mennesker, og ONS-tallene tyder på at det tar fem måneder etter vaksinasjon før de dødelige konsekvensene viser seg.

  Den 17 Mai publiserte ONS sitt siste datasett over dødsfall etter vaksinasjonsstatus (vaksinert eller uvaksinert) i England, og de har gjort en hel rekke sjokkerende funn. For eksempel vet vi nå at ifølge ONS har 70 000 mennesker dødd innen 28 dager etter Covid-19-vaksinasjon i England, og 179 000 mennesker har dødd innen 60 dager.

  Vi vet også nå at Covid-19-vaksinasjon øker barns og yngres risiko for død mellom 8, 100 % og 30, 200 %. Men det viser seg at når en graver litt dypere i tallene, finner man ut at Covid-19-vaksinasjon faktisk øker dødeligheten for alle i løpet av omtrent 5 måneder.

  Diagram 1 inneholder tall for månedlige dødelighetsrater etter alder, etter vaksinasjons-status for dødsfall mellom 1. Januar 21. og 31. Mars 22. Den første Covid-19-injeksjonen ble gitt i England 8. Desember 2021, og her er tallene på dødelighetsrater etter vaksinasjonsstatus i de påfølgende 4 månedene. (Se diagrammer i orginalartikkelen).

  De uvaksinerte hadde betydelig større sannsynlighet for å dø av andre årsaker enn Covid-19 enn den vaksinerte befolkningen i både Januar og Februar 2021, før ratene så ut til å normalisere seg innen utgangen av April. Men se på hva som skjedde fra Mai 2021 og utover (se diagram i org.art.). Plutselig hadde den vaksinerte befolkningen som helhet større sannsynlighet for å dø enn uvaksinerte av andre årsaker enn Covid-19, og denne trenden har fortsatt måned etter måned siden.

  Det viser seg også at denne trenden stemmer overens med de som først fikk Covid-19-injeksjonene. Folk i England ble vaksinert etter alder, og den eldste ble tilbudt Covid-19-injeksjonen først. Følgende diagram (i org.art.) viser aldersstandardiserte dødelighetsrater per 100 000 etter vaksinasjonsstatus og aldersgruppe for Mai måned 2021.

  Tallene viser at i Mai var de tre aldersgruppene som hadde høyere dødelighet blant de vaksinerte 70-79-, 80-89- og 90+-åringene. Trenden fortsetter så inn i juni med vaksinerte 60-69-åringer som melder seg inn i gruppen med høyest dødelighet. Det fortsetter så inn i Juli med at 50-59-åringene også melder seg inn i gruppen med høyest dødelighet. (Se diagrammer i org.art.).

  Disse tallene antyder at Covid-19-injeksjonene bruker ca. 5 måneder på å fullstendig ødelegge immunsystemet til et punkt hvor en persons sjanser for å dø uansett årsak øker betydelig, eller de antyder at Covid-19-injeksjonene dreper mennesker i tusenvis med en langsom og smertefull død etter omtrent 5 måneder.

  Fra The Expose, publisert 2 Juni 2022. skrevet av The Expose redaksjon.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker, oversikter og diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: New UK Gov. report confirms COVID Vaccination significantly increases the risk of Death and kills hundreds of thousands after five months.

  Svar
  • «eller de antyder at Covid-19-injeksjonene dreper mennesker i tusenvis med en langsom og smertefull død etter omtrent 5 måneder. »

   Det var en voldsom påstand.
   Så voldsom at jeg ikke tror på den, før flere bevis.

   Svar
   • Northern Light.
    2 juni 2022 19:11

    Jeg synes også det, så jeg lurte på om The Expose, som vanligvis er nøye med å å sjekke kilder og gode på å lese statistikk og diagrammer, har tolket OMS talldata feil. Men andre alternativ-nettsteder som Tap News gjenga også rapporten, og de pleier ikke å ta feil alle sammen.

    Innbyggertallet i Storbritannia er 67 millioner, så at tusenvis av en befolkning på 67 millioner har dødd av injeksjonene etter fem måneder er trolig. Dr. Joseph Mercola har daglig oppdatering på sitt nettsted med de som har fått alvorlige bivirkninger og død kort tid etter injisering i USA, og det er svært mange. Siden mRNA-injeksjonene er de samme i UK som i USA, er tallene sannsynlige, men likevel så dramatiske at en bør vente på flere rapporter med sammenfallende funn.

   • Ja, den likner for mye på skremslene vi ble foret med når politikerne og media skulle skremme oss til å ta Covid-injeksjonene.

    « ..at Covid-19 vil drepe mennesker i tusenvis med en langsom og smertefull død …. »

    Så så vi (nok en gang) at tallene sa/sier noe annet. Selv om de forsøker å holde skjult og/eller manipulere tallene.

 • Muligens dette er litt på siden av dagens tema men siden det i dag handler om hjertet til pilotene kan man vel utvide temaet til å gjelde våre alles hjerter !

  Spørsmålet mitt er om enkelte av oss i det hele tatt har forstått noe som helst av hva som egentlig foregår i dagens verden ? Merkelige Kriger, Falsk energikrise, økonomisk kriser, falske Pandemier, dødelige vaksiner osv.
  Etter min mening handler nok mye dette om en krig mot menneskeheten i sin helhet og er slettes ikke uavhengige hendelser som oppstår på forskjellige plan. Verden er ikke angrepet av kun 1virus, snart 2 men en rekke onde «virus» som har til hensikt destabilisere vår verden, bringe oss ut av balanse og gi næring til Globalistenes ORDO AB CHAO som er latin for «orden ut av kaos eller orden fra uorden.»

  Dagens Kriser kan faktisk sammenlignes med disse falske vaksinene som vi blir manipulert til å bli injisert med og deretter skape kaos i vårt biologiske system. – Kaos blir det selvfølgelig i kroppen vår når vi ut i fra falske premisser produserer både selve infeksjon og deretter antistoffer mot noget vi selv har blitt tvunget til å skape ( hvor dumme er vi egentlig ? )

  Nå som vi har forstått hvem som egentlig er ansvarlig for dette kaoset, disse såkalte Globalistene som dukker opp over alt, .. i div. regjeringer, blandt helsemyndigheter, Pharmacia, det millilitære osv., er det på tide at vi samler tankene og ser den store sammenhengen mellom alt som skjer og forstår hvem disse menneskene virkelig er !

  Dette er ikke konspirasjons tanker, heller ikke politikk, dette handler rett og slett om å forstå hva som skjer… in Plain Sight !!

  Globalistene er «vesener» som kommer fra såkalte utklekkingsanstalter og er innpodet med tankegang og ideologi som tilber eugenikk. Eugenikk er troen på at genetikk må kontrolleres og reguleres, og de menneskene de anser som uønskede må steriliseres eller utryddes. Vi kommer dessverre ikke utenom dette faktum !! Dette bringer tankene tilbake til Nazi Tyskland ikke sant ?

  Globalistene er vel representert i det norske samfunnet også, de seiler under div. faner men representerer stort sett det samme tankegodset. Jeg håper inderlig at vi alle forstår hvem disse er, at vi snart våkner opp, tar avstand og viser forakt for disse menneskene og likesinnede !

  Ja hjertet er viktig – Uten det er vi kun et tankeløst maskineri !
  God Kveld

  Svar
  • Jeg legger til dette intervjuet med Dolores Cahill (irsk immunolog).

   https://www.nationaltimesaustralia.com/covid-19-deaths-and-injuries/prof-dolores-cahill-everyone-who-has-had-an-mrna-injection-will-die-within-3-5-years/

   Hun advarte sterkt mot MRNA vaksinene i 2020; da alle, NB ALLE forsøksdyrene som ble testet døde. ALLE! Jeg tviler sterkt på at det er mulig i sannhetens navn og tilbakevise hennes begrunnelser for og imot dette. Lytt gjerne til hennes stemmeleie overfor dette alvorlige scenariet:
   Et hjerte som vokser rent fysisk når kampen mot krigsinvasjonen starter.
   Et immunforsvar som trår til, men som til sist må legge inn årene:
   ET hjerte som ikke mestrer kjempe mer.
   I denne kampen med et stadig minkende immunforsvar vil mange sykdommer oppstå – de varer livet ut. Hvor lenge 3-5 år – antyder Dolores Cahill. Selv det første stikket vil kunne gi konsekvenser flg. Cahill. MRNA har i seg selv sin dessverre ødeleggende funksjon. MEN, jeg hviler meg litt på alle advarsler forøvrig om at videre sprøyter er av sterkeste viktighet å unngå.

   D.C., blant mange flere har stødig advart oss fra 2020, alt mens helsemyndighetene har presset på for vaksinering med MRNA vaksiner.. Til å gråte blod av. Eugenikkene, de førende har nådd fram til mange som har tatt til seg deres tanker om behovet for renovasjon av menneskeheten «for the better good». Metoden er kriminell eugenisk virksomhet/en krigsplan mot nettopp menneskeheten – unge og gamle. .

   Vi skal alle en gang dø og vi venner oss til tanken med vemodighet; stoisk tilnærming til dette naturlige etterhvert som vi eldes. MEN, dette som pågår…….rene drapsorgier.. !! bl.a. via disse vaksinene…

   Takk Synneva. Stor takk for at du påpeker denne ondskapen som trer fram i all sin gru. Fiender av mennesketen sådanne, folkemord pågår – vi skal ikke være redd for å kalle en spade for en spade. Det kan virke noe hemmende på eugenikkenes framferd, deres yndlingsbeskjeftigelse idag infiseres deres gifter over det meste av «landskapet».. Godt det; la dem aldri få hvile foten på spadeskaftet. Tal Roma midt imot :). La oss ikke målbindes, nytt hver en anledning til motstand-høylydt. Jeg selv har blitt noe lavmælt, fordi så mange som har vaksinert seg bryter man ikke ned kjenner jeg på.

   Og enda anbefales MRNA vaksinene. Den forakten er det på tide å la komme som rekyl/en boomerang..

   Svar
  • «…de anser som uønskede må steriliseres eller utryddes. Vi kommer dessverre ikke utenom dette faktum !! Dette bringer tankene tilbake til Nazi Tyskland ikke sant ? »

   Tja, – nå ble det vel sterilisert folk før nasjonalistene ville fjerne makt fra globalistenes lidelser og overgrep w.w.
   F.eks. tatere i Norge på 1900-tallet.
   Eller f.eks. i dag. Men ikke som hjelp til lidende. ? :

   ‘Vi går inn med nål på ett av fostrene og da tar vi den som er lettest tilgjengelig. Vi stikker nålen inn i hjertet og sprøyter inn et stoff som gjør at hjertet slutter å slå,…’
   nettavisen.no/livsstil/han-er-en-av-to-norske-leger-som-gjennomforer-fosterreduksjon—det-kan-hende-vi-vil-fa-flere-tvillingaborter-na-som-abortloven-endres/3423583502.html

   Eller:
   ‘ skapte og designet Guatemala-eksperimentet, godkjente det for finansiering og overvåket og holdt skjult måten det ble utført på.’
   dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-forferdelige-kjonnssykdommer-pa-40–og-50-tallet/60755392

   Eller:
   ‘Kirstin Borgerson underviser i forskningsetikk og opplever ofte at studentene tror at all den uetiske forskningen har foregått andre steder, for eksempel i nazi-Tyskland eller i USA med Tuskegee-eksperimentene. Nå bruker hun de canadiske ernæringsstudiene i undervisningen og skriver også en artikkel om temaet med forskningsetisk vinkling. ‘
   forskning.no/2016/10/eksperimenterte-pa-sultne-barn

   Men ellers ville kanskje nasjonalsosialistene prøve å begrense lidelsene hos de som ble født retarderte. (?) Alternativet var dårlig hjelp på lite egnede anstalter. Et liv uten lyspunkter. Ihvertfall på den tiden. (?) Men dette grunnet vel mer også i den tidens nyvunnede kunnskaper om gener og arvelære. Ny viten gjennom historien har lett for å ta av og bli brukt på gal måte. Les litt om «hjelpen» disse fikk i Norge og internasjonalt på den tiden. – Og også i våre dager w.w.
   ( Nasjonalsosialistene i Tyskland var ellers de første som forbød forsøksdyr i medisinsk forskning. Noe vi fortsatt driver med i dag. )

   ‘ Den som er uten synd kan kaste den første sten.’

   Svar
   • Vel, jeg tror vel de færreste på dette nettstedet er opptatt av å kaste stein, men derimot å gi utrykk for det de vet, mange ganger ikke vet og noen ganger langt mindre forstår !

    Poenget med å referere til Nazistene er at de var meget sterke tilhengere av eugenikk selv om de faktisk verken oppfant eller var de første som implementerte den !

    Eugenikkdrevet politikk var et faktum lenge før nazistene kom til makten, men det det som skilte Tyskland fra andre land som Storbritannia eller USA var at det politiske klimaet under nazistene gjorde dette mer enn mulig så det er naturlig å referere til akkurat dem !

    Bare så det er sagt ! – Jeg vil faktisk ikke beklage at jeg har satt Nazistene i et dårlig lys, jeg har mer enn nok stein til å bombardere dem med !

   • «at det politiske klimaet under nazistene gjorde dette mer enn mulig så det er naturlig å referere til akkurat dem !»

    Ja, så kan man undres over ‘det politiske klimaet’ i nasjonene i eksempelene jeg kom med.

    «Jeg vil faktisk ikke beklage at jeg har satt Nazistene i et dårlig lys, jeg har mer enn nok stein til å bombardere dem med !»

    Ja, det er nok å kritisere., ikke uenig. Men man ta tiden og tidsånden i betraktning også. Og at Tyskland var utsatt for massive trusler og angrep, både økonomisk og militært.
    Men Nasjonalsosialistene blir beskyldt for så mye. Og det meste (?) er oppkok. Også for å skjule kritikernes egne forbrytelser.
    Storbritania/England beskyldte jo NASJONAL- sosialistene for å ville erobre /legge under seg verden. 😉
    – Mens de selv hadde røvet til seg, og utnyttet, kolonier w.w.
    Det blir litt underlig dobbeltmoralsk når tyver beskylder andre for å være tyver.
    Eller når England og USA blir moralsk forarget over interneringsleirene i Tyskland, og glemmer sine egne. Både før og samtidig. Og at de bombet tilførelsesveiene for mat og medisiner til de tyske, og så ble forarget over dødstallene- ( Som stort sett skyldes Tyfus. )

   • Folk vil alltid väre uenige,noen vil alltid föle seg bedre enn andre,det er når dette blir politikk som igjen er finansiert,det er da det blir et problem.
    Til dere som ikke riktig har tatt innover dere selv hva dette betyr så er det sånn at enten det er kommunisme,fascisme,zionisme,nazisme eller globalisme,det har alltid värt den samme bank og finanseliten som har finansiert hele greia.
    Alt surriballet som enten den ene eller andre hevder,enten de gjemmer seg bak forskere som har gitt ut böker eller historikere med kjempetyngde er enten villedning eller faktisk en tro på at de har rett.
    Den dagen Bank og Finans både i medier og skoleböker blir pekt ut som Satans templer,da blir det slutt på tullpratet.

   • Bra sagt Synneva.

   • Ja .. du har rett Jan ! Man kan krangle i det uendelige om hva som er opphavet til disse forskjellige «ismene» men fakta er at mange av disse kunne faktisk ikke overlevd en eneste dag uten finansiering og økonomisk støtte fra div. bankkarteller & multinasjonale investering og forvaltningsselskaper !
    Vi vet «alle» hvem det er !, og man kan nok godt kalle dem Satans templer fordi plandemier, tildekking av sannheter og mye grums i både helsepolitikk, politikk generelt og div. media ville vært unngått dersom vi hadde vært foruten disse kreftsvulstene !
    Disse Globale Maktstrukturene ser ut til å opptre i «perfekt harmoni» men en vakker dag er det slutt 😉

 • «Tallene viser at i Mai var de tre aldersgruppene som hadde høyere dødelighet blant de vaksinerte.»

  Ikke bare flygere?

  ’21 personar omkom i trafikken i mai. Det er ti gonger så mange som i mai i fjor. ‘
  https://www.nrk.no/norge/auken-i-trafikkulykker_-_-kan-henda-folk-er-mindre-opptekne-av-risiko-1.15991307

  10 GANGER så mange er mange.
  ( Skjønt man burde tatt et gjennomsnitt fra de siste (f-eks. 5 ) årene kanskje for å se OM det er mange i forhold til flere år, men.)
  Det er MYE!

  Svar
 • «Pierson sa under et intervju i desember i fjor at hvis han hadde fått hjerneslag i flyet, kunne han ha forårsaket en flystyrt. »

  Ikke bare flygere?:

  Vaksineskadde, selvmord etter 2 års økonomisk krisetid, eller… ?
  Like underlig er det som artikkelen antyder : ‘Folk kjører fortere og er mindre oppmerksomme enn før pandemien ? ‘

  ’21 personar omkom i trafikken i mai. Det er ti gonger så mange som i mai i fjor. ‘
  nrk.no/norge/auken-i-trafikkulykker_-_-kan-henda-folk-er-mindre-opptekne-av-risiko-1.15991307

  Nå burde man vel ta flere års Mai, før man konkluderte med etterettelig statistikk/sammenlikning, men..
  10 ganger så mange er MYE!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Wolfgang Streeck:

Krigen dreier seg om USAs kontroll over EU

Forrige innlegg

Pepe Escobar:

Nato/USA har feilkalkulert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.