POSTED IN Endring av politikken, Helse

2020, året da vestlige regjeringer stengte av samfunnet.

Resultat: Flere millioner ekstra dødsfall.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I denne artikkelen fra Anti-Empire taes opp det uhyrlige poenget som ingen vil snakke om: Lockdown dreper langt flere og yngre mennesker enn det selv koronaen gjør. Men de drepes ikke direkte, men indirekte som følge av uteblitt helsehjelp og andre forhold.

Det er påfallende og skremmende at ikke alle disse menneskene er en del av det angivelige regnskapet. Men tar en opp dette forholdet blir det vi utsettes for i virkeligheten en uhyrlig forbrytelse.

Dette regnskapet er ennå ikke fullt ut klarlagt, men det dreier seg ganske sikkert om langt flere mennesker enn de som dør av koronaen. Det er også uhyggelig at det helt sikkert er mange fagfolk som skjønner dette. De slipper bare ikke til i mediene for da forvandles dette fra et eventyr til en skrekkhistorie. Dette er i praksis et horror-show i streng regi.

Vi republiserer artikkelen for nye lesere fordi den er er like aktuell som den var i vår da vi første gang offentliggjorde den.

Knut Lindtner

2020: Året da regjeringene tok livet av hundretusener av sitt eget folk.

Og dømte millioner til til døden.

Fra Anti-Empire.

I oppløpet til Irak-invasjonen i 2003 kunne vi alle høre om hvordan Saddam hadde «gasset sitt eget folk» – en referanse til at bortimot 5000 irakiske kurdere ble drept i et kjemisk angrep i Halabja i 1988, mens Saddam fortsatt var støttet av vårt imperium.

Jeg antar at det var ment å trekke paralleller til Hitler. Og også å fokusere på forbrytelser mot sin egen befolkning.

Sikkert er det at USA har tatt livet av 1 million irakere.

Det kjemiske angrepet i Halabja, også kjent som Halabja-massakren eller den blodige fredagen, var en massakre mot det kurdiske folket som fant sted 16. mars 1988, i løpet av de avsluttende dagene for Iran – Irak-krigen i den kurdiske byen Halabja i Irak. Wikipedia 

Men det Saddam hadde gjort mot sine egne innbyggere var det som gjorde han, som hadde vært en moderat skikkelse, til en ekstremt ond figur.

Moralen er at det betyr mye mindre når massemordet er utført av utlendinger.

Det er sant at når vi kom til 2003 så det ut som om tiden for regjeringer som påførte massive dødsfall på sin egen befolkning, bare var noe som hadde skjedd ved de fryktelige hendelser i det 20. århundret og nå lå vel bak oss.

Så fram til nå har vi levd i en tidsalder da vi vel har trodd – med unntak av Imperiets verste utskeielser – at dette med slakting og kveling av av egne innbyggere, ikke lenger eksisterte. 

Men i 2020 er dette ikke lenger sant.

Ifølge et anslag døde 21000 briter bare under de åtte første ukene  av den innførte lockdown – som et resultat av lockdown. En annen undersøkelse antyder mer beskjedne 16 000.

Bare i London venter bystyret at bortimot 185 000 mennesker kommer til å dø i de neste årene som et resultat av locdownen i 2020. Et annet studie anslår moderat tallet til 85000.

Uansett om det er 21 000, 185 000, 16 000 eller 85 000 er dette svære tall og Storbritannia er bare en liten del av den av den utviklete verden som har gjort nedstengninger. For hele den utviklede delen av verden vil tapene lett bli ti (kanskje tyve) ganger større. 

Dette vil for det meste dreie seg om dødsfall som stammer fra det faktum at det er slutt på livsviktige og livsforlengende helsehjelp fordi systemet er lukket (selv om det slett ikke var nødvendig). Det er spesielt hjertepasienter og kreftpasienter som måtte betale prisen.

Feilernæring vil ramme titusener i den tredje verden som følge av nedstengningene

I den tredje verden har bare en liten flis av befolkningen tilgang til avansert hjerte- og kreft-behandling til å begynne med. Så at systemet var stengt har ikke hatt så store konsekvenser for dem. Men de vil komme til å betale for lockdowns med en økning av tuberkulose, malaria og feilernæring.

Et anslag som følge av lockdowns er at 128 000 ekstra barn vil dø av feilernæring bare i løpet av 2020. 

WHO tror at det vil bli opp mot 1,4 millioner ekstra dødsfall på grunn av tuberkulose, opp mot 380 000 malariadødsfall og i tillegg opp mot 500 000 HIV-dødsfall.

Alt i alt, når vi ser på disse tallene, så snakker vi om mellom 2 og 5 millioner mennesker som er dømt til døden av sine egne regjeringer.

Fordi det var en influensa, litt verre enn den vanlige, som herjet rundt i i tidsalderen ned sosiale medier?

Det ser ut som om at i 2020 har millioner blitt dømt til døden fordi regjeringer over hele verden fikk det for seg at de kunne styre et virus (snakk om utopiske drømmer, til og med større enn Maos).

Mer enn 1 million irakere omkom under det ødeleggende sanksjonsregimet fra 1990 til 2003. 

Uvitende regjeringer i hele verden svarte med å erklære noe i likhet med Irak-sanksjonene på steroider mot sin egen befolkning.

Dersom sanksjonene før 2020 kun var noe bare innbyggerne i «Kjeltringstater» måtte nøye seg med, og bare som en trussel fra utenlandske, uttalt fiendtlige regjeringer, så ble sanksjonene i 2020 et kvelertak, en trussel og en realitet mot alle. 

Godhet fra deres egen regjering, og med det samme ødeleggende og morderiske resultatet fører til tapte liv.

Oversatt og forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde v/ Edward Howell

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Bjørnar Bolsøy
  2 oktober 2020 23:39

  «2020, året da vestlige regjeringer stengte av samfunnet.»

  Vi får ikke glemme at lockdown har blitt gjennomført i bla. Kina, Russland, flere land i Asia og Midtøsten, Peru, Argentina. Iran innførte lockdown i flere provinser sist lørdag.

  Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  4 oktober 2020 22:32

  «Uansett om det er 21 000, 185 000, 16 000 eller 85 000 er dette svære tall »

  Når man tenker over at de tidlige estimatene for antall døde spente seg fra 250000 til 500000, og kanskje så mye som en million indirekte som følge av det, så virker jo dette som ganske «små» tall.

  https://www.pulsetoday.co.uk/news/uncategorised/lockdown-stopped-470k-covid-19-deaths-in-uk-say-researchers/

  Svar
 • Vidar Johansen
  29 mars 2021 22:58

  Hei, Bjørnar! Er du ute of forsvarer fiskerskrønene fra MSM igjen? Du tror vel det er en ny farlig sykdom der ute også du da, som kalles covid-19? :)

  Svar
 • Det er mange måter å drive verdenskriger på, dvs forflytning av penge-verdier og makt.
  Nå har stadig flere land blitt lokket til å ta opp lån, hvorfor? For å kjøpe produksjon fra andre land som også er lurt til å legge ned sin produksjon? :-)
  Resultatet ser vi nå i disse dager. Prisene stiger over alt, fra trelast/boliger til mat/gjødsel.
  Så vil det nok bli inflasjon. Og rentene vil bli satt opp. Og vi vil se klassekamp/borgerkrig der alle sloss mot alle for å få høyere priser/lønninger og sin (gruppes) del i denne penge-«leken».
  Og alle tror de blir rikere.
  Mens bakmennene , og Faan, slår seg på lårene og ler, og samler mer makt.
  Vår mentalitet, våre forestillinger, er vår skjebne.

  Svar
 • Ringvirkningene av dette, og den «nye verdensorden» vil fortsette å koste liv i mange mange år fremover.
  Både i i- og u-land. Og Vaksinen har knapt begynt å drepe. For hver dag som går etter man er vaksinert blir kroppen mer nedbrutt og ødelagt fra innsiden. Og dens evne til å forsvare seg mot sykdommer blir dårligere for hver dag. Vi har ikke sett skadene vaksinen skaper over sikt enda. Men mange leger har forsøkt å advare om alt som kommer til å skje med de som har latt seg vaksinere. MS, Parkinson, Kreft osv osv som vil utvikle seg langt raskere. Sykdommer man ikke kommer til å koble opp imot vaksinen, men som ville brutt ut senere eller kanskje aldri om bare man ikke hadde vaksinert seg og totalt ødelagt sitt eget immunforsvar. Selv influensa kommer til å ta mange mange ganger så mange liv.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Aksjeutbyttet.

Tør den nye regjeringen å slakte denne hellige kua?

Forrige innlegg

I Vesten er global oppvarming en religion, altså udiskutabel.

I Russland diskuteres saken blant vitenskapsfolk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.