POSTED IN Globalisering, Klima

Klimasaken er påskuddet!

13 nasjoner er enige om å konstruere global hungersnød ved å ødelegge landbruket og si at det å produsere mat er dårlig for planeten

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Mike Adams

Vi blir nå fortalt at det er dårlig for planeten å produsere mat. For å «redde» planeten, insisterer globalister at gårder må legges ned over hele kloden.

Under dekke av å redusere «metanutslipp» har tretten nasjoner signert et løfte om å utvikle global hungersnød ved å redusere landbruksproduksjon og legge ned gårder. Dette er kunngjort tidligere i år av Global Methane Hub – en gruppe av krise-kreasjonister som skaper og utnytter offentlig panikk for å ødelegge verdens matforsyning – disse tretten nasjonene er:

Argentina, Australia, Brasil, Burkina Faso, Chile, Tsjekkia, Ecuador, Tyskland, Panama, Peru, Spania, USA og Uruguay.

Tenk deg ingen kjøttproduksjon fra Australia, Brasil og USA. Dette er målet til globalistene. Og de innrømmer at det hele er en del av klimasvindel som har blitt grundig avslørt som kvakksalveri og vitenskapsjuks. Som Luis Planas, Spanias landbruks-, fiskeri- og matminister sier: «Jeg er glad for å se den felles forpliktelsen fra det internasjonale samfunnet til å redusere metanutslipp fra landbruket som et middel for å nå målene vi signerte i Parisavtalen om klima.»

«Matproduksjonen er ansvarlige for 60 % av metanutslippene,» advarer Marcelo Mena, administrerende direktør for Global Methane Hub. Hun hevder at gårdsdrift ødelegger planeten. Derfor kom kravet deres om å legge ned gårder. Uten gårder har du ingen mat. Og uten mat får du akkurat det Kamala Harris plumpet ut med nylig: «Redusert befolkning

When we invest in clean energy and electric vehicles and reduced population more of our children can breathe clean air and drink clean water. (Kamala Harris)

Avfolkningsagendaen er ikke lenger en hemmelighet. De skryter av det.

Og her er deres logikk: MAT = GLOBAL OPPVARMING. – Så de angriper mat og vil stenge ned produksjonen av dette.

Kyllinger og storfe som skal erstattes av sirisser og insektlarver

Nyt de sprø, falske kjøttkakene og ‘Cricket McNuggets’. Snart kommer du til å spise insekter fordi kjøtt vil bli veldig dyrt, på grunn av at myndighetene legger ned gårder. Som journalist Leo Hohmann forklarer:

«Vi kan anta ut fra dette språket at blant praksisene som planlegges innført er å erstatte en stor del av storfekjøtt- og melkekyr-, svine- og kyllingbestandene som befolkningen er avhengig av for protein, med insektlarver, melormer, sirisser osv.»

FN, World Economic Forum og andre frivillige organisasjoner har fremmet kjøttfrie dietter og forbruk av insektprotein i årevis, og milliardærer har investert i massive insektfabrikker som bygges i delstaten Illinois i USA, i Canada og i Nederland, hvor melormer, sirisser og andre insekter vil behandles som tilsetningsstoffer som skal tilsettes inn i matforsyningen, ofte uten tydelige etiketter som vil informere folk om nøyaktig hva de spiser.

Hohmann viser også til Deagel-prognosen som anslår en reduksjon på nesten 70 prosent av den amerikanske befolkningen innen 2025, og sier:

«Det er ingen mer effektiv måte å avfolke enn gjennom krig, hungersnød og pester. Er det ikke interessant at alle disse tre utprøvde drapsmetodene er i spill akkurat nå?»

I en relatert artikkel skriver Michael Snyder fra The Economic Collapse Blog:

«Globale matforsyninger blir bare enda mer restriktert, og global sult har steget til ekstremt alarmerende nivåer.. Ifølge FN har nesten 30 prosent av verdens befolkning ikke konstant tilgang til mat akkurat nå, og det er omtrent 900 millioner mennesker som står overfor alvorlig matvare-usikkerhet».


Fra Kolozeg, publisert 19. juli 2023.
Oversatt av redaksjonen, Derimot.no – fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: 13 Nations Agree To Engineer Global Famine By Destroying Agriculture, Saying That Producing Food Is Bad For The Planet – Mike Adams.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  24 juli 2023 17:26

  Dr. John Clauser, nobelprisvinner i fysikk: Det er ingen klimakrise, korrupsjonen av vitenskapen er krisen.

  Av Chirs Morrison.
  Tidligere denne måneden hevdet nobelprisvinneren for fysikk i 2022, Dr. John Clauser, at fortellingen om «klimakrise» er en «farlig korrupsjon av vitenskapen som truer verdens økonomi og velferden til milliarder av mennesker». Uunngåelig har de begynt å straffe ham. En tale som Dr. Clauser skulle holde til Det Internasjonale Pengefondet om klimamodeller ble brått kansellert, og siden som kunngjorde begivenheten ble fjernet fra IMFs-nettsted.

  Dr. Clauser er en mangeårig kritiker av klimamodeller, og kritiserte tildelingen av Nobelprisen i fysikk i 2021 for arbeidet med dem. Han er ikke alene, mange synes at klimamodeller først og fremst er basert på matematikk, og en historie med feilaktige klimaspådommer gjør dem ufortjent til Nobelpriser. Denne oppfatningen deles ikke av det kima-aktivistiske National Geographic magazine, som publiserte en artikkel: «Hvordan klimamodeller ble så nøyaktige at de fikk en Nobelpris».

  I forrige uke sa Clauser at misforstått klimavitenskap har blitt «sjokk-journalistisk pseudovitenskap». Det har blitt promotert og utvidet av politikere, journalister, offentlige etater og miljøvernere. «Etter min mening er det ingen virkelig klimakrise,» la han til.

  Clauser er den siste i rekken av nobelprisvinnere i fysikk som har avvist ideen om en klimakrise. Professor Ivar Giaever, en med-prisvinner, har underskrevet verdens klimaerklæring som sier at det ikke er noen klimakrise. Klimaerklæringen argumenterer videre for at klimamodeller er «langt i fra brukbare som globale politiske verktøy». 1998-Nobelprisvinneren professor Robert Laughlin har uttalt at klimaet «makter vi ikke å kontrollere», og menneskeheten bør ikke gjøre noe for å svare på klimaendringer.

  Den australske klimajournalisten Jo Nova rapporterte om Clausers kommentarer. Hun bemerket mangelen på hovedstrømspresse og medias interesse for Clausers kommentarer, og spurte: «Hvor mye skade ville det gjøre for narrativet, hvis publikum finner ut at en av de høyest rangerte forskerne i verden er uenig i mantraet?» Et spørsmål med et åpenbart svar: Ganske mye.

  De samme som forteller oss at vi må «lytte til ekspertene», vil ikke lytte til eksperter de ikke liker. De skryter av «FN-ekspertene», men løper en mil for å unngå vitenskapens giganter som Dr. Clauser. De vil spørre en (Greta Thunberg) som ikke har fullført videregående skole, om klimaendringer på TV i beste sendetid, før de intervjuer nobelprisvinnere. Hele klimabevegelsen er bygget på løgn og bedrag.

  Dr. Clauser fikk Nobelprisen for banebrytende arbeid innen kvantemekanikk – studiet av materie og lys på subatomært og atomært nivå. I 2010 ble han tildelt Wolf Prisen i fysikk, regnet som den nest mest prestisjefylte fysikkprisen etter Nobel. I tillegg til dette arbeidet har han også kommet med forslag til hvordan man kan forbedre dagens klimamodeller.

  Forsøk på å modellere den kaotiske og ikke-lineære atmosfæren feiler på mange fronter. De klarer ikke å forutsi fremtidige temperaturer uten med stort sett latterlige grader av unøyaktighet, og bare gjetter på effekten av naturkrefter som vulkaner og skyer. Etter Clausers syn undervurderer klimamodeller i stor grad effekten av skyene, som dekker halve jorden og gir en kraftig – og dominerende – termostatisk kontroll av globale temperaturer. Nylig fortalte Clauser også Korea Quantum Conference at han ikke trodde det var en klimakrise, og la til: «De viktigste prosessene i klimaet er omtrent 200 ganger overdrevet og misforstått».

  Den kyniske kan legge til at denne graden av overdreven unøyaktighet kan være bra i økonomiens verden, men en må ha høyere standarder i vitenskapens verden.

  Fra the Daily Sceptic, publisert 23 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Cancellations Start for John Clauser After Nobel Physics Laureate Speaks Out About “Corruption” of Climate Science.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Globalister unner oss ikke noe mer:

Mikrohus for oss, palass for eliten

Forrige innlegg

Maktspill på bakrommet

Seymour Hersh avslører hva som endret Erdogans mening om Sverige

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.